Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son bi kaç gündür adamın ağzına yapıştı bu laflar . Sözlüm olacak kişi gün içinde konuşmalarimzda şu şekilde hitap etmeye başladı
Günaydın böceğim
Tamam tavsanim
Olur tosunum
Peki sıpam
Bu sabah da günaydın pandam yazmış. Bnde iyice abarttın bu kelimeleri sinir olmaya basladm dedim.
Ne kadar sevimli bilmion ki demiş bide panda resmini gonderms aynı senın gıbı kara gözlü tatlıga bak diye .
Ey Allahm iyice sinir oldm. Normalde yüz yüze kavgalı bile olsak aşkım bitanem der şimdi mesajlaşırken bunları kullanmaya başladı.
Dalga geçiyor gibi. Bn mi boşa kızıyorum kızlar. Yoksa sizinde eşleriniz sevgilileriniz böyle hitap ediyor mu ?
Bunları tatlı olduğum için diyoms yoksa kilo olarak demiyorTosun ,panda .sipa
Ben sizi cok merak ettim.ya![]()
Hahahha emin ol o panda yi ilk ben demiş olsaydım bana da aynı cvp gelirdi biz kullanınca adamların tuhafıma gidiyorKonu sahibi senin erkek arkadasindan ilhan alip sevgileme pandamm diye mesaj attim. Bulustugumuzda dondurmani alirim dediErkek milleti iste.
Sen de sevgiline anlamamazliktan gel;-)
Aynen cnm ilerde diyormuşmOhooo onlarda nesi
Bizimki buaralar bana lavuuugk diyoo.
Tabikide ciddi anlamda demiyor ama iş ortamında dolanmış diline şu son 1 haftadır.
Ciddiye bile almıyorum.
Seninki biraz aşk böcüğü olmuş, ama samimi şeyler emin ol.
İleride demezse eksikliğini hissedersin o sıpam pandam kelimelerinin bile.
Emin ol girersinnAynen cnm ilerde diyormuşm
Sen önceden beni pandam diye severdin şimdi demez oldun sevmiyorsun artk beni diye triplere giriyormuşum![]()
Aynen aynenHahahha emin ol o panda yi ilk ben demiş olsaydım bana da aynı cvp gelirdi biz kullanınca adamların tuhafıma gidiyor![]()