Merhabaa,
Çoğunuzun eleştireceği ya da şükret diyeceği bir sorun anlatmak istiyorum tavsiye verin ki bunu aşalım erkek arkadaşım doktora da gidecek ama sorunu nasıl tarif eder o bile belli değil. deneyimli olan varsa yardım etsin, paylaşsın lütfen.
Ben uzun zamandır ilişki yaşamıyordum, sevgili olduk ve tatile gittik ortam herşey harika zevk daha fazla olsun diye ilk günü sürtünerek ve sevişerek geçirdik gece ilişki olsun istiyorduk. Bütün gün sertti ve sevişmeler sürtünmeler derken gece oldu ve ön sevişme uzadıkça uzadı :| heryerim ağrımaya başladı o derece. Bütün gün ereksiyon halinde olan adam bir türlü sertleşemedi :| Sebebi bütün gün tahrik olması olarak düşündük ama ertesi günler aynı sorun devam etti.Sertleşsin diye Ön sevişmeler o kadar uzun sürdüki artık bacak kasık ağrısı falan çekmeye başladım. Penisi o kadar kalın ki içime girebilmesi için tam anlamıyla sertleşmesi lazımdı çünkü diğer türlü hem uzun süre ilişki yaşamadığım için canım çok acıdı hem de geç sertleştiği için halim kalmamıştı zaten. Benden etkilenmediğini düşündüm bi ara ama hayatında en çok bu tatili beklediğini ve tatile gitmeden öpüştüğümüzde bile tahrik olduğunu söyleyip durdu ama neden böyle oldu bilmiyorum diye kahroldu çocukcağız. Tamamen sertleşsin diye herşeyi yaptım. Nitekim oldu da ama çok geç sertleşiyor içime hemen girmezse çok çabuk iniyordu. Ön sevişme o kadar uzun sürünce de içime girdiğinde benim bacaklarımın dermanı kalmadığı için boşalmasını istedim hep. Hayır bir de geç boşalıyor. Hepten bittim.
Sonuç olarak 3 gecenin bir süresinde genellikle sabah ereksiyonunda birlikte olduk gayette iyiydi ama ben yorgunluktan ve ağrıdan öldüm. Ve bu sorun kafamda dönüp duruyor çünkü sorun desen değil değil desen bence hiç değil çünkü hem canım ciddi anlamda çok acıdı hem bacaklarım vs çok ağrıdı. En az yarım saat sevişip sertleştiği anda alelacele içime girmeye çalıştı hep. Tatilden hiçbişey anlamadım desem yeri. Fikir verin lütfen