• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl sorun?

Ya ben adama artık canımdan bezip "yakın mısın" dedim diye konsantrasyonu dağılmıştı. Sonra da bana diyor sormasaydın olmak üzereydi diye. Be adam benimki de can yeter da :KK70: Hayır yanarım o kadar sürdü de adam bitiremeden bitti başarısızlıkla sonuçlandı :KK70: :KK70:
Yok o bakımdan değil uzun olmasına şikayet etmem ben o kadar oymaşmaya 100 kere mutlu sona ulaşırım :70:

Ya ben adama artık canımdan bezip "yakın mısın" dedim diye konsantrasyonu dağılmıştı. Sonra da bana diyor sormasaydın olmak üzereydi diye. Be adam benimki de can yeter da :KK70: Hayır yanarım o kadar sürdü de adam bitiremeden bitti başarısızlıkla sonuçlandı :KK70: :KK70:

Demek ki hepsi aynı. Bende sorduğumda konsantrasyonu dağılıyormuș :KK70:

Ya ben de 3 gün buna dayanmışım ağrı çekmişim 1 laf ettim diye bana belki bunu dedin diye olmuyodur demeler. Bırak ya dedim başta olabilir evet ama 2 gün o kadar oral a hangi erkek dayanır bahane bulma. Erkek bahaneleri :D

Hayır kendi istediğinde bıdır bıdır konuşuyoruz o esnada, ben bir şey soruyorum hemen "senden ötürü" :KK70: :KK70:
Ne hassas konsantrasyonları varmış arkadaş ya :KK70:
Valla yaa ben bi kere bir şey oldu güldüm baya. Bana bi tepki verdi neymiş gülünce konsantrasyonu bozulmuş olmadı :KK70:

Yorumlarınızı okuyunca elime mezura alıp baktım valla :KK70:
Öyle anormal bir şey değil yani, yazınca fazla gelmiş olabilir ama bence normal bir ölçü. Bence okuyunca fazla geliyor, yakınınızda varsa metre, mezura falan bir bakın :KK70: :KK70:
Vallahi aklımdan geçmedi değil he.
Gidip bakıyorum şimdi durun açılın hahah.
Gelip şey der mişim; 14 mü hahah kız o ne öyle soyunmaya değmez falan puhahaha :KK76::rolleyes:

14 cm çok ama ya, baya kalın olur :halay::halay:
Değil işte yazınca öyle geliyor da görünce "he tamam o zaman" oluyor :D

Gelip şey der mişim; 14 mü hahah kız o ne öyle soyunmaya değmez falan puhahaha :KK76::rolleyes:
:D :D
O kadar da hakkını yemeyelim şimdi ama çok abartılacak bir şey de değil.

Yalnız uğraştığımız şeye bakın yaa :D :D

Değil işte yazınca öyle geliyor da görünce "he tamam o zaman" oluyor :KK70:

:KK70: :KK70:
O kadar da hakkını yemeyelim şimdi ama çok abartılacak bir şey de değil.

Yalnız uğraştığımız şeye bakın yaa :KK70: :KK70:
Kız minnacık bişey ya bu :KK53:
Çevresi 14cm doğru anladıysam.
Kusura bakmayın da hiçte büyük değilmiş.
Neyse el alemin şeyi dert oldu bize töbe allam...
Ban yemeden kaybolalım bebeğim Lyanna Mormont Lyanna Mormont :spor:

Yalnız yorumu görür görmez ofiste mezuro arayıp evirip çevirip bakmam :D :D :D

Gerçekten de normalmiş :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Normalin bir tık üstü ama über de değil yani anlatılan kadar :D

Prostat masajı yapın.

Prostat masajı nasıl oluyordu :|

Back
X