Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O değil ama ben bakire bir kızla bir şeyler yaşarsam kesinlikle evlenirim, böyle bir düşünce tarzında yetiştim o yüzden sorumluluğunu almak için bu kadar düşündüm eğer bekaretini alırsam sonsuza kadar yanında olmalı ya da seninle evlenmeliyim, dedi.
O değil ama ben bakire bir kızla bir şeyler yaşarsam kesinlikle evlenirim, böyle bir düşünce tarzında yetiştim o yüzden sorumluluğunu almak için bu kadar düşündüm eğer bekaretini alırsam sonsuza kadar yanında olmalı ya da seninle evlenmeliyim, dedi.
Ayrica bu cocugun asil derdinin iliskisinde cinsellik yasamak istemesi oldugunu ve o yuzden konuyu surekli buraya cektigini dusunuyorum.
Bakire olmasan hemen seninle biseyler yasamak isteyecek. bakireysende ilk benimle ol falan der yakinda.. ha bi de "bana guvenebilirsin bu beni sana daha da cok baglar" falan der.
bu sevgili senden yasca büyük olan ve saklayan ayrica evli olan kisi mi ?
eğer böyleyse cevabını kendin bulmuş olman lazım:18::18::18::18:
ne zamandır birliktesiniz,bunun cevabını merak ediyorum..
o sevgilin altı üstü, kendini bulunmaz hint kumaşı falanmı sanıyor..
kimse senden böyle bir şey isteyemez..yüz verme şunaa..madem bu kadar güvensiz güle güle canım de gönder..
bu sevgili senden yasca büyük olan ve saklayan ayrica evli olan kisi mi ?
1.5 ay bile dolmadı ama onun öncesinde uzun bir geçmişimiz vardı ha bu bir şeyi değiştirmiyor, ben susmayı tercih ettim artık. Dilimde tüy bitmişti kıskançlık konusunda ama son söyledikleri fazlasıyla aştı çizgiyi
Canım ondan sonra biriyle görüştüm ben konusu bile var hatta, ondan önce mesafeler yüzünden ayrıldığımız bir sevgilim vardı ve 3 yıl boyunca unutamamıştım. O boşlukta tekrardan canlandığını düşündüm hislerimin belki de kurtarsın diye sarıldım bilmiyorum ama daha kötü bir sonu oldu.
1.5 ay bile dolmadı ama onun öncesinde uzun bir geçmişimiz vardı ha bu bir şeyi değiştirmiyor, ben susmayı tercih ettim artık. Dilimde tüy bitmişti kıskançlık konusunda ama son söyledikleri fazlasıyla aştı çizgiyi
Canım ondan sonra biriyle görüştüm ben konusu bile var hatta, ondan önce mesafeler yüzünden ayrıldığımız bir sevgilim vardı ve 3 yıl boyunca unutamamıştım. O boşlukta tekrardan canlandığını düşündüm hislerimin belki de kurtarsın diye sarıldım bilmiyorum ama daha kötü bir sonu oldu.
yaşın kaç?bir de adamın derdi seninle seninle birlkte olmak,kontrolu de bizzat kendisi yapmak istiyor galiba.Ayrıl gitsin ya ömrünü böyle manyakları çekmek için mi harcayacaksın allah aşkına.
kusura bakma uzun zaman deyince yanlis anlamisim,
bence olmuyorsa olmuyor demektir.. ya simdi hatirladim sen konu acmistin devamini okumamistim aramamismiydi yoksa bisy mi ne demisti,
bak iste sende görüyorsun hic kendini kaptirmadan yol yakindan yol ver sonradan cok zor olur..
Durum şu;
Sevgilin çok akilli
Seni sucluyor, sende suçluluk duyacaksin, ona sevgini ispat etmen gerekecek. Ve ve vee onun kollarina atilacaksin. Zaten sana o guveni vermiste bak bn ancak birlikte oldugum kizi terketmem dieyerek. Psikolojik baskiyla seni istedigi noktaya getirecek.
1.5 ayda kimse kimseyi taniyamaz. Guven cok onemli anladigim kadariyla yasin cok genc.
Benim icin bekaretin onemi kisinin yaptiginin arkasinda durabilmesiyle dogru orantilidir. Kimsenin sahip cikmasini dusunmeden. Herturlu arkasinda durabilecekse o tarz iliskiye girmelidir. Siz bu konuda hazir degilsiniz. Ve psikolojik baski da bir cesit tacizdir. Siz kendinize guvenin ve iliskinizde siz de guclu oldugunuzu ve psikolojik baskiya izin vermeyin. Kendi sinirlarinizdan asla vazgecmeyin.
1.5 ay da kimse taninmaz. Kisi karsisindakime en guzel reklamini yapar...kim demiski yogurdum eksi diye...