Bu nazardan nasıl kurtulucam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sizden razı olsun ben hep düşünmüyorum zaten sadece sık sık nazar değiyo bunu farkediyorum yoksa bana nazar değecek diye bi düşünce içine girmiyorum yardım istedim sadece olay bu Yani

Nasıl fark ediyorsunuz

40 yaşındayım başıma gelen hiçbir olumsuz şeyin nazardan kaynaklandığını düşünmedim

Örneğin çocuğum olmadı hiç nazar değdi demedim

oğlumun kolu kesildi 6 dikiş atıldı bir sonraki sene aynı şekilde parmağı vs hiç nazar demedim

Nedir bu fark ettikleriniz

Sizi bu kadar çaresiz hissettiren

Saçma sapan yorum yapanları takmayın. Ufakken bende de oluyordu annem dua okuyunca rahatlıyordum. Çok fena ağırlık ve baş agrısı oluyordu. Siz sanırım bıraz fazla nazara odaklanmışsınız. Bol bol dua okuyun

Hiçbir şey çıkmadı olmaz ki

Yani araştırmadı mı

Özetle vücudunda mavi leke çıkması vs kan hastalığı çağrıştırır

Bir de kardeşinizin de böyle geçmişi varsa kimse birşey yok deyip göndermez
Bakıldı herşeyime kan değerlerimin hepsi normal çıktı

Merhaba kızlar bana çok nazar değiyor illaki iyiliğe güzelliğe değil olumsuz şeyler bile söylense üstüme hemen değiyor kayınvalidem hep okuyor oda hastalanıyor okuduktan sonra hocaya gittim iliklerine kadar nazar işlemiş dedi okudu etti ama yinede değiyor var mı bunun çözümü bi hoca önerisi veya başka bi bişey
Felak nas oku sürekli namaz kıl.Dua dua dua

Merhaba kızlar bana çok nazar değiyor illaki iyiliğe güzelliğe değil olumsuz şeyler bile söylense üstüme hemen değiyor kayınvalidem hep okuyor oda hastalanıyor okuduktan sonra hocaya gittim iliklerine kadar nazar işlemiş dedi okudu etti ama yinede değiyor var mı bunun çözümü bi hoca önerisi veya başka bi bişey
Nasil anliyorsunuz nazar dediğini?

Evet dinimizce nazar göz değmesi vardır. Ama ondan korunma yolları olarak başvurulan yanlış şeyler o kadar yaygınlaştı ki... Cevabı yine kuranı kerimde.. Kalem suresi 51-52 ayetleri okuyabilirsiniz. Korunmak için devamlı nas felak ihlas ayetel kürsi..

Başımıza gelen herşeyi nazara bağlamak yanlış. Başınız sağolsun ama sizin fikir danışmak için gittiğinz kişiler şirkten başka birşey yapmıyor. Tabikii size böyle şeyler söyleyecek. Duanızı edin, kendinize dikkat edin gerisini Allaha bırakın.

Nazar gerçek tabii ki. Ama bende sürekli nazar var diyenler, her şeyi nazara bağlayanlar da nazarı zorla üzerine çekiyor bu da bir gerçek. Hacı hoca hikaye. İnsanın kendisinin Felak Nas okuması gibi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X