Bu ne ağrısı böyle !

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar 7+3 günlük gebeyim göğüslerim agrirdi zaten belirtilerim arasında o da vardı ama bugün sol göğsüm de yan tarafında sızı şeklinde acı oldu geçmiyor yanma oluyor anlık sadece bir noktada sızı oluyor yan tarafı elliyorum diğeriyle kiyasliyorum elime birşey geliyor mu diye yok kafayı yemek üzereyim bu ne böyle korkuyorum böyle birşey yaşayan var mı Allah rızası için söylesin

Bir şey yoktur telaş yapma. Süt kanalların açılmaya başlamıştır. Hormonların bunlara sebep.

Evet, var.
Sütyen takamayacak, üzerime giydiğim her şeyi elimle göğsüme değmesin diye çekiştirecek kadar acırdı özellikle ilk 4 ay.
Sonradan hafifledi.

Tek göğüste benim ondan korktum
Sol göğsümde çok daha fazla yaşardım ben.
İnternette genel gebelik sıkıntıları diye ararsanız, karşınıza çıkıyorsa endişelenecek bir şey olmadığını görüp rahatlarsınız.
Yine de içiniz rahat etmiyorsa, doktorunuza danışırsınız.
Ben her şeyi bu şekilde arattığım için doğum harici doktorumu hiç aramamıştım, o da bana kızıyordu 'niye beni arayıp danışmıyorsun' diye.
Ama normal ve yaşanılır bir durumda telaşlanmamak, sizin gebeliğinizin süreci açısından çok önemli.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canim senin gebelik zaten skntili geciyor. Gulluk gilsitanlik olmasini bekleme. Anladgm kadaryla benm gbi zayif bi bunyen var. Biz butun semptomlari agir yasayarak bitiricez bu gebeligi galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…