- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Iyi geceler arkadaşlar
Sinir oldugum bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum .
Gelinimiz var ben bekar bi gorumceyim. Gelinin ramazanda tum sulalesini davet etmekten baslayip bi ton hengame altinda ezilen bi kucuk kardeş. .
Okadar alıştılar ki herseyde yanlarinda olmama burdan aldığım fikirlerle biraz kendiki çekmeye basladim hayır demeyi öğrendin.
Bugün ailem dünür lerinin bayramini kutlamaya gittiler giderken benim karnim ağrıyor rahatsizim gelemeyeceğim dedim. Hiii.niye gelmiyosun babaneme incem dedim karnin ağrıyor oraya neden.iniyosun bana.bildiginiz hesap sordu oyle sinirim bozulduki .. iyi tamam gelme dedi gözünü suzdu dondu .. ama annemin yaninda felan hic bisey dememis gibi yapmacik davraniyor
Giderken de dedim ;
cok kirildim hastayim sanki yalan söylüyor muşum gibi iyi tamam gelme dedin döndün dedim
Allah askina ben onun ailesi gelince hizmet etmeye ?
onun ailesi ramazamnda essek gibi ablasinin kaynanasina kadar agirladim . Yaptim bi hata akillandim ama onunu alamiyorum .
Ne mecburiyetim var benim onlari bu kadar sayıp onemsemeye?
Bunun.onunu.nasil kapatabilirim ?
Migdeme agrilar girdi sinirden kendimi yedim kac saatir
Kızım sen evlenmeden niye çile çekiyorsun ya ben Bilemem edemem de git film izle gez bekarligin keyfini sur zaten evlenince oluyor onlar
Anlatamiyorum ki ...
Neymis bayramlasmaya abimin kaynanasina gidecekmisim allah askina banane gelip hastayim dedgim halde hesap neden soruluyo anla iste istemiyorum gitmek ,..
Saymak zorundamiyim ??
Bu beklentilerini nasil kapatabilirim
content://media/external/file/91255aslında sen onlar için değil de kendi annen yorulmasın diye yardım etmişsindir. annenle konuş sana güvenip misafir ağırlamasın madem
tahmin ettim. senin ezilmenin esas sebebi annen. annen seni korusa o da gelip sana diklenemezdi. kendini ev işlerinden geri çek. şimdi düşündüm de ben de evliyim kardeşime hadi kaynanamı ziyerete gidiyoz börek aç bakim desem ne absürd olur. seninki de öyle. ezdirtme kendini. annen bu kadar misafir aşığıysa kendi yapsın herşeyi seni de millete ezdirmesin. aaa sinirlendimcontent://media/external/file/91255
Anlamiyor konusuyor bu evde.sen yasamiyormusun ne bicim evlatmisim bilmem ne her isi ben yapiyorum alisti artik kesemiyorumda tartisiyoruz surekli
Nasil alistirirsaniz beklenti o yonde olur.
Abinizin kayinvalidesine bayramlasmaya gitmeye mecburiyetiniz yok.aslinda karnimagriyor bahaneainede gerek yoktu onlar giderken bendede selam soyleyin diyip kalabilirdiniz.
Çünkü daha önceden alışmışlar sizin ılımlı tavrınıza.Yorulduğunuzu anlamamışlar.Hatta üzerine düşünmemişlerdir bile.İnsanlar pek düşünceli değil.Sebep falan acıklmayın bir daha.Gelmek istemiyorum diyin yeterli set çekin yani
Ilkte trip atar ikincide sitem eder ucuncude hic beklentiye girmez.Canim.nasil.yapayim abim.bir yandan gelmiyormusun diyor kiz bir yerden.karnin agriyo babaneye niye iniyorsun diyo. Hastayken goz suzdu
Gelmiyorum desem ne der acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?