- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Yahu annenler neden gelinin tum ailesini agirliyor ,bayramlasmaya gidiyor,
Sorun burada ,siz oglunuzu gelin mi verdiniz ,
Benimde erkek kardesim var ,9 yillik evli ,
Bir kere bayramda gitmedi ailemde bende ,
Kizlari bizde gelin onlar bizi hos tutsun ,
Gelinimizin halasi her sene luks bir yerde iftar verir oraya gideriz ,
Caya gelirler vs bize
Sizin ailenizde sorun var ,annenle konus ,
Bu kadar yakinlik cok sacma
Böyle bir akraba da bende var.Hanımköylü az kalır.Adam bayramda kendi ailesine uğramıyor nerdeyse 1 2 saat ancak görüşüyor hep karısının ailesi hep karısının istekleri.Kendi ailesi üzülür mü kırılır mı umrumda değil gibi.Karısı ne derse o.Üstüne söz söylemez.Karısı da nasıl yaptıysa bunu.Akıllı baya heralde.Ama bence sizin abiniz bu kadar uçmamış.Hallolur benceGelmek istemiyorum desem abim.basta tekpi gosterir korumaz kardesim diye korkuyorum acikcasi ..
Kiz tarafina el pence divan durcaz az kaldi . Cok onemsiyor
Ay sankı ben byle bı konı hatrlıyrum yengesının sulalesını cagryrlardı yengesının kız kardesı varmıs evlı onun kv bıle davet etmıstıler sen o musun? Dayısı vardı bırde uyenın kızına bakmıyr dıye kavga edıyrdu... Eger sen o uyeysen senın adına sevındım hayır dıyebıkıyrsun ve dgru yldasın byle devam et hııc uzulme bzulursa bzulsun tınlama ...
Üff beyinsiz bu insanlar kimse kusura bakmasın. Gelinin ailesinden sanane?? Senden onlara ne?? Gelin neden tribe giriyor?? Halkımız bu kafayı ne zaman aşacak?? Bıktım şu ayıplardan ya. Şuraya gitmen gerekirdi, burada bulunman gerekirdi, di di di di..... Hiçbi yere gitme. Saygısızlık etmediğin sürece sorun yok. Mesafeni koru. Gençsin bekarsın kafana göre takıl. Sakın ha geline de hesap verme..
Evwt evet meshur ben
Sizde su aklimdan.hic cikmayan sozu soyleyen bayan :)
Unumu.eleyip elegi asmis gibi demistiniz geri aldim canim.elegimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?