Bu ne alla sen ?

Gelinimiz yapti.bunu.abimde cahil bilmiyor dogru sandi ailemde soz geciremedi tek.mutsuz olmasinda dediler alttan aldilar ilk bingo zaten ramazda anne baba.2 kiz kardes 1 abi esleri ve kayinvalideler evi 30 kisi oldgunda beynimden vurulmusa dondum ..

O gunden sonra cektim kendimi ama gelin abimi iclerine cektikce ailemde onlara ayak.uydurdu uydurmak zorunda.kaldi ..

Dun.bayramlasmaya abimim kayincosu geldi esiyle kalmak istemedim agirlamak zorunda degilim annem.evimize gelmis ayip dedi.annemin tutumi.beni.gucsuz.yapan

Sorun abinde bence..

Eşini ve ailesini çok önemsiyor tamam ama kendi ailesini de peşine takıyor.. gelin de buna alışmış "eee hadi ne duruyorsunuz" a kadar gelmiş durum..

abin beklenti içinde olup yapilmadiginda kızacak diye korktugun sürece evlensen bile eşine "yürü küçük damat benim dunurlere gidiyoruz" der abin..

Ne o ne de siz birbirinize hizmet etmek durumunda değilsiniz. Hastaysanız da gitmezsiniz. Bu konuyu uzatmayın bence boş yere tatsızlık çıkmasın, bir dahaki sefere gitmek istemiyorsanız da gelemeyeceğim dersiniz. Eğer hesap sorar gibi olursa bu tavrın hoş mu ben sana hesap soruyor muyum denebilir, tabii gerçekten sormuyorsanız siz de.

Bence karnındaki kramplar fesatlıktan. Amma abartmışsın ben bir art niyet göremedim?

Ben abimin Kv gitmeyi çok severim hatta yılbaşında bize gelsinler diye resmen rica üstüne rica ederim
Bende evliyim ama hep birlikte annemler de toplanmak hoşumuza gidiyor.Abimin Kv ve Kp gerçekten çok seviyorum onlar gelsin onlara hizmet edeyim bayılırım.
Ama bir fark var abimin eşi poposunu her ne kadar yerinden kaldırmasa da annesi öyle bir kadın değil.
Onlara gittiğim zaman bir gün önceden bana sorar ne istersin diye.
Bende meşhur Zeytinyağlı sarmasından ağlayam pastasından kabak panesinden vs isterim kadın sağolsun önüme serer herşeyi birde asla eli boş gelmez hediyeler getirir yada kendi bişeyler örer.
Birde kadın üniversite mezunu güzel sanatları bitirmiş bir ressam.
Kp desen mühendis o da ayrı bir tontiş yanaklarını sıkarım X amcamın
Yaşları epeyce var ama kanları kaynıyor.
Velhasıl yapılan hürmet karşında ki hakettiği sürece yapılmalı.
Yengemi hiç karıştırmıyorum saçını taramaya üşenir Ama kalbi temiz hanım biri ağzo var dili yok tabi elleri de var ama kullanmayı bilmiyor

Ne alaka en iyisini, yapıyorsun, gitme gelincede evden çık git, annenler birşey dersede, çekemiyorum bana güvenipte çağırma de

Ne alaka gelininizin annesinin bayramini kutlamak ?
Cokmu gerekli? Zorunda misiniz?
Valla evliyim 3 bucuk senem bitiyor, bekar gorumcem hic daha annemin bayramini kutlamadi. (Evli gorumcem, kaynimda kutlamadi,gerekte yok)

Aaa bi kosu gidip hesap sorayim. Hakikaten alla sen ya :)

Ilgilenmiyorum de gec. Kendini geri cek mesafeli davran.

Ay sankı ben byle bı konı hatrlıyrum yengesının sulalesını cagryrlardı yengesının kız kardesı varmıs evlı onun kv bıle davet etmıstıler sen o musun? Dayısı vardı bırde uyenın kızına bakmıyr dıye kavga edıyrdu... Eger sen o uyeysen senın adına sevındım hayır dıyebıkıyrsun ve dgru yldasın byle devam et hııc uzulme bzulursa bzulsun tınlama ...

Üff beyinsiz bu insanlar kimse kusura bakmasın. Gelinin ailesinden sanane?? Senden onlara ne?? Gelin neden tribe giriyor?? Halkımız bu kafayı ne zaman aşacak?? Bıktım şu ayıplardan ya. Şuraya gitmen gerekirdi, burada bulunman gerekirdi, di di di di..... Hiçbi yere gitme. Saygısızlık etmediğin sürece sorun yok. Mesafeni koru. Gençsin bekarsın kafana göre takıl. Sakın ha geline de hesap verme..

Gelmek istemiyorum desem abim.basta tekpi gosterir korumaz kardesim diye korkuyorum acikcasi ..

Kiz tarafina el pence divan durcaz az kaldi . Cok onemsiyor
Böyle bir akraba da bende var.Hanımköylü az kalır.Adam bayramda kendi ailesine uğramıyor nerdeyse 1 2 saat ancak görüşüyor hep karısının ailesi hep karısının istekleri.Kendi ailesi üzülür mü kırılır mı umrumda değil gibi.Karısı ne derse o.Üstüne söz söylemez.Karısı da nasıl yaptıysa bunu.Akıllı baya heralde.Ama bence sizin abiniz bu kadar uçmamış.Hallolur bence

Evwt evet meshur ben

Sizde su aklimdan.hic cikmayan sozu soyleyen bayan :)
Unumu.eleyip elegi asmis gibi demistiniz geri aldim canim.elegimi:)

Bence hic yorum yapmadan gelmiceni soyle.. Gelmek, gitmek ,yapmak istemiyorum nokta.. Isterse yirtilsinlar hic canını sıkma.. Suan köydeyim köyun işide hic bitmez. Esimin amca ve hala kizlarin ,genc kizlari var. Bugun bizde kalin dedim hala kizindan hemen ,niye işmi gorcez dedi yani genclerin bile tiksintirmisler artik.. Gencler hic tinlamiyorlar cekip gidiyorlar, annesine biz gidiyoruz diyorlar ,tamam.. Evde gelin olarakda bir sözumuz olamaz cunku haklari var.. Zamaninda bizde gitik, kaldik veya istemedik.. Anne ben evdeyim de , gec odana.. Hic canını sıkma, bozulcak veya kusecek diye.. Ne kadar uzak okadar iyi

Hayir gezerim disari cikarim asla hesap vermem sadece ablam farkli sehirde nisan ve dugun zamani gelmeler gitmelrde cok kosturdum abimi yanliz birakmamak adina isten cikmistim bostum. Alistilar..

Yarin bu konu konusulcak canim yanlis anladinnnn... ben.seni sevdgimden sordum annemgil cok seviyor seni felan diycek.ne.demeliyim bilmiyorum tatli tatli suclayacak beni

Evwt evet meshur ben

Sizde su aklimdan.hic cikmayan sozu soyleyen bayan :)
Unumu.eleyip elegi asmis gibi demistiniz geri aldim canim.elegimi:)

Eveeeet benım lafım harikasın byle devam et sana bzulanları kafay takmamayı ogrendıgınde sen olmuşşsun demektir :) maşallah ıyı bı mesafe katetmişsin

Millete iyilik yaptikca burnundan getiriolar .hazır boyle bi sogukluk girmisken araya tavrini bozma devam et ne munasebet hem hesapmi vercekmissin ne bicim kadinmis o da belki regli oldun ondan karnin agrio bide hesap sorar gibi tavirlar.konusma fazla yuz vermissin sen. anneni karıştırmiorum bile nie ezdirir ki insan evladini

Ee sana dedik ya zamanında çok yüz verme ya.Bir de senin ailenden başka hayatın yok mu ya valla kafayı yiyecen yakında uğraş bir şey bul bu dünyaya hizmet etmeye gelmiş gibisin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…