- 12 Kasım 2014
- 21
- 20
- 3
- Konu Sahibi DolunayPelin
-
Zayıf kadın seviyor ve gerçek kadın ona göre o görüntüdekiler..yarın öbürgür gün sizi beğenmezse şaşırmayın o tipler biraz hayalperest oluyor..ideal kadını onlar..itici bir yapı yanihoşlandığım adam sosyal platformlarda baya aktif biri. Çok çevresi var. Facebook instagram twitter hepsine üyeliği var. Özellikle instagramda bir çok ünlü kadını takip ediyor bu ilgimi çekti özellikle mankenleri hep beğeniyor takip ediyor her saatte aktif bu ne demektir sizce sürekli mankenleri takiplemesi vs
o tip adamlardan hayır gelmez.benim boyum 160 kilom 50 adam beni kilolu buluyo benimki kendisi boy 190 kilo 110 göbeği benim kadar ama kendi fiziğini daha çok beğeniyoohoşlandığım adam sosyal platformlarda baya aktif biri. Çok çevresi var. Facebook instagram twitter hepsine üyeliği var. Özellikle instagramda bir çok ünlü kadını takip ediyor bu ilgimi çekti özellikle mankenleri hep beğeniyor takip ediyor her saatte aktif bu ne demektir sizce sürekli mankenleri takiplemesi vs
Yalniz kaldigi gecelerde mankenler sağ elinin eşliğinde hayallerini süslüyor da olabilir.
Güzele bakmak sevap diyip bakıp bakıp sevap alıyor da olabilir tabi.
Yalniz kaldigi gecelerde mankenler sağ elinin eşliğinde hayallerini süslüyor da olabilir.
Güzele bakmak sevap diyip bakıp bakıp sevap alıyor da olabilir tabi.
Gözü dışarıda değil gözü cihanda demek, geri bas demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?