bu ne anlama gelir?

DolunayPelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
21
20
3
hoşlandığım adam sosyal platformlarda baya aktif biri. Çok çevresi var. Facebook instagram twitter hepsine üyeliği var. Özellikle instagramda bir çok ünlü kadını takip ediyor bu ilgimi çekti özellikle mankenleri hep beğeniyor takip ediyor her saatte aktif bu ne demektir sizce sürekli mankenleri takiplemesi vs

bir ara twitter açmıştım ilk açtığın zaman bir kaç ünlü kişiliği takip etme zorunluluğun vardı gibi bir şeyler hatırlıyorum. tabi sıkılıp 1 saat sonra kapatmıştım :) hem oyuncuları vs. bizlerde takip edip bakmıyor muyuz?

Guzel bayanlari takip ediyordur, bir erkege gore gayet normal bir davranis.
Ama muhtemelen capkin oldugununda bir belirtisi..

sen sanki burak özçivit,kıvanç tatlıtuğu takip etmiyomusun oda bundan takip ediyo işte aynı mantık

playboy oldugu kanaatine vardırır,iletişim gücü tavan yapmış,teknolojiyle master yapmıs,özgüveniyle tez vermis,yüksek lisansı için mankenleri arastırıyor..
eger sevgili olursanız burada yeni acacagınız konu 'kızlar sevgilim gece gündüz online arastırmaktan dedektife döndüm,sürekli şüpheleniyorum,boyum bu kadar kilom su kadar acaba normalmiyim' baslıklarından birini sececeksiniz..

Zayıf kadın seviyor ve gerçek kadın ona göre o görüntüdekiler..yarın öbürgür gün sizi beğenmezse şaşırmayın o tipler biraz hayalperest oluyor..ideal kadını onlar..itici bir yapı yani

O
o tip adamlardan hayır gelmez.benim boyum 160 kilom 50 adam beni kilolu buluyo benimki kendisi boy 190 kilo 110 göbeği benim kadar ama kendi fiziğini daha çok beğeniyoo

Güzelliğe ve internete düşkün anlamına gelir. Baş etmesi zor ve aldatmaya el verişli erkek tipi. Elbet sizi takip ettiği mankenlerle aldatamaz ama reeldeki manken gibi kızlarla aldatırmı orası Allah kerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…