• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne anlama geliyor ?

Bu mesajin 'bence' turkcesi: acayip kiskandim yeni birini bulunca seni tehditte ettim ama sonrada popom yemedi suan geri adim atiyorum. Son kismi icinde demek istedigi kiskancliktan oluyorum senin onunla mutlu oldugunu gorunce.. bu kadar yani, kaale almana gerek yok bence
Yok cevabı ne olursun umrumda değil ama ne demeye çalıştı anlayamadım.Bana mı salladı yoksa başkasına mı bilemedim

Uzun lafin kisasi bu cakma polat diyorki;senin sevgilin oldugu gibi biri degil olmadigi biri gibi davraniyo ve sana bu insanla birlikte olmayi yakistiramadim.

Uzun lafin kisasi bu cakma polat diyorki;senin sevgilin oldugu gibi biri degil olmadigi biri gibi davraniyo ve sana bu insanla birlikte olmayi yakistiramadim.
Benim sevgilimi tanımıyor ki :) Yani görmedi bile.Nasıl böyle bir hüküm verebiliyor anlamış değilim

Tırsmanın türkçesi. Ne dediginin bi önemi yok. Ben de anlamadim bisey :KK53:
İlk mesaj attığında arkadaşım hakkında ağza alınmayacak şeyler yazmıştı. Mezara gomerim felan dedi.Sonra ben mesaj attım uzak dur sevdiklerimden diye.
Bana attığı cevapsa ben bu kadar tepki vereceğini düşünmemiştim.Ben sadece rahatsızlığımı dile getirdim demek oldu

Yok zaten yazmam artık o sondu.
Yada ben bundan sonra sen ne dersen de cevap bulamayacaksın dedim ya beni zan altında bırakıp birşeyler dememi bekliyor.
sen savcı falan filan karıştırınca kuyruğunu bacakları arasına sıkıştırıp, arabesk soslu birşeyler gevelemiş.
hiçbir cevap yazma,adam ergen.

Çünkü o varken böyle hissettirmiştim.Sadece o vardı,onsuz olamazdı ama oluyor hatta şuan çok huzurluyum.
Bunu sindiremiyor.Bana huzurlu değilsin rol yapıyorsun demek istiyor sanırım

Aman ne dedigini falan bosver yorma kafani kurtulmussun iste ne guzel.
Korktugunu belli etmemekle cok iyi yapmissin ama yoksa basina bela olabilirdi, benim 2 sene ugrasmisligim var:110:

Yanlis hatirlamiyosam fatih diye birinden bahsetmistin bu eski sevgilinle ortak arkadas ve senin sinif arkadasin degil mi.O anlattiysa zaar.
Yok.Fatih benim sınıftan samimi bir dostum.Aslımda şöyle oldu sınıftan samimi bir kız arkadaşımın sevgilisi vardı.Bir akşam onlara eşlik ettiğimde bu eski erkek arkadaşımla tanıştım.
Fatihi ismen biliyordu.Fotoğraflardan felan ama ben zaten fatihle çok samimi değildim.Ondan ayrıldıktan sonra Fatihle daha samimi oldum. Ama benim sınıf arkadaşlarım haberini uçurmuş sağolsunlar.

Aman ne dedigini falan bosver yorma kafani kurtulmussun iste ne guzel.
Korktugunu belli etmemekle cok iyi yapmissin ama yoksa basina bela olabilirdi, benim 2 sene ugrasmisligim var:110:
Yok belli etmedim.İyiki de etmemişim gerçekten
Yoksa daha da uzerime gelirdi

Yok.Fatih benim sınıftan samimi bir dostum.Aslımda şöyle oldu sınıftan samimi bir kız arkadaşımın sevgilisi vardı.Bir akşam onlara eşlik ettiğimde bu eski erkek arkadaşımla tanıştım.
Fatihi ismen biliyordu.Fotoğraflardan felan ama ben zaten fatihle çok samimi değildim.Ondan ayrıldıktan sonra Fatihle daha samimi oldum. Ama benim sınıf arkadaşlarım haberini uçurmuş sağolsunlar.
Ozaman arkadas cevrenden biri anlatti biseyler yada seninki kafani bulandirmak icin sallamasyon yapiyo.

Bu seni kıskanma tiplerine girmiş ve niyeti bozmus tekrardan birleşme istiyomus baksana konusmalarina çok belli senden yüz bulacağını saymis ay beni kiskaniyo demekki hala seviyo bende yüz veriyim biraz gibi dusunmeni bekleyiş ama duvara toslayinca bozulmuş baya iyi yapmışsın tepkiye tepki:KK9::KK14:
Adam benimle birlikteyken beni umursamıyordu ki,ağlasam sızlasam kahrolsam önemsemedi ki şimdi mi önemseyeceği tutmuş yahu.

ay ya klasik erkek tribi '' arkanda biri var'' tabi paşazadeler arkalarına mahalleyi, arkadaşlarını ve tanıdıkları devlet memurları olmadan nefes alamadıkları için bir kadının tek başına güçlü durabileceğini akıl edemiyorlar. yazık. cevap vermeyin. takmayın. engelleyin.

ay ya klasik erkek tribi '' arkanda biri var'' tabi paşazadeler arkalarına mahalleyi, arkadaşlarını ve tanıdıkları devlet memurları olmadan nefes alamadıkları için bir kadının tek başına güçlü durabileceğini akıl edemiyorlar. yazık. cevap vermeyin. takmayın. engelleyin.
Yok ben normalde tepkisiz,kabullenici bir insandım
Simdi böyle güçlü duruşumu buna bağlıyor. Ağlamadım sızlamadım ya.

Back
X