- 13 Haziran 2015
- 5.902
- 19.469
- 448
öylesinden uzak dur o öyle dedi sanada böylesinin yanında ne işin var yakışmadı diyorBana mı dedi sen rol yapıyorsun karaktersizsin mutlu değilsin diye yoksa böyle insanlardan uzak dur mu demek istedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylesinden uzak dur o öyle dedi sanada böylesinin yanında ne işin var yakışmadı diyorBana mı dedi sen rol yapıyorsun karaktersizsin mutlu değilsin diye yoksa böyle insanlardan uzak dur mu demek istedi.
Yok cevabı ne olursun umrumda değil ama ne demeye çalıştı anlayamadım.Bana mı salladı yoksa başkasına mı bilemedimBu mesajin 'bence' turkcesi: acayip kiskandim yeni birini bulunca seni tehditte ettim ama sonrada popom yemedi suan geri adim atiyorum. Son kismi icinde demek istedigi kiskancliktan oluyorum senin onunla mutlu oldugunu gorunce.. bu kadar yani, kaale almana gerek yok bence
Ortaya karisik canim onla ne isin var sanada yakismasi gibisinden...Yok cevabı ne olursun umrumda değil ama ne demeye çalıştı anlayamadım.Bana mı salladı yoksa başkasına mı bilemedim
Sevgilimi tanımıyor ki ama.Hiç görmemiştir çünkü aynı ortamda bulunmuyorlar.Arkadaşları iletmiş olabiliröylesinden uzak dur o öyle dedi sanada böylesinin yanında ne işin var yakışmadı diyor
Benim sevgilimi tanımıyor ki :) Yani görmedi bile.Nasıl böyle bir hüküm verebiliyor anlamış değilimUzun lafin kisasi bu cakma polat diyorki;senin sevgilin oldugu gibi biri degil olmadigi biri gibi davraniyo ve sana bu insanla birlikte olmayi yakistiramadim.
İlk mesaj attığında arkadaşım hakkında ağza alınmayacak şeyler yazmıştı. Mezara gomerim felan dedi.Sonra ben mesaj attım uzak dur sevdiklerimden diye.Tırsmanın türkçesi. Ne dediginin bi önemi yok. Ben de anlamadim bisey![]()
sen savcı falan filan karıştırınca kuyruğunu bacakları arasına sıkıştırıp, arabesk soslu birşeyler gevelemiş.
hiçbir cevap yazma,adam ergen.
Çünkü o varken böyle hissettirmiştim.Sadece o vardı,onsuz olamazdı ama oluyor hatta şuan çok huzurluyum.
Bunu sindiremiyor.Bana huzurlu değilsin rol yapıyorsun demek istiyor sanırım
Yanlis hatirlamiyosam fatih diye birinden bahsetmistin bu eski sevgilinle ortak arkadas ve senin sinif arkadasin degil mi.O anlattiysa zaar.Benim sevgilimi tanımıyor ki :) Yani görmedi bile.Nasıl böyle bir hüküm verebiliyor anlamış değilim
Arkadaşıma ne küfürler etti o tehditi yazarken.Sonra gelmis bana bu kadar tepki vereceğini düşünmemiştim diyorHele bu çocuk manyak galiba ???
Sana sadece rahatsız olduğum şeyi söyledim nedir çok gükdüm, tehdit etmenin adı bu muymuşgece gece eğlendim
![]()
Yok.Fatih benim sınıftan samimi bir dostum.Aslımda şöyle oldu sınıftan samimi bir kız arkadaşımın sevgilisi vardı.Bir akşam onlara eşlik ettiğimde bu eski erkek arkadaşımla tanıştım.Yanlis hatirlamiyosam fatih diye birinden bahsetmistin bu eski sevgilinle ortak arkadas ve senin sinif arkadasin degil mi.O anlattiysa zaar.
Yok belli etmedim.İyiki de etmemişim gerçektenAman ne dedigini falan bosver yorma kafani kurtulmussun iste ne guzel.
Korktugunu belli etmemekle cok iyi yapmissin ama yoksa basina bela olabilirdi, benim 2 sene ugrasmisligim var![]()
Ona istinaden soylemistir arkadaslarmizinSevgilimi tanımıyor ki ama.Hiç görmemiştir çünkü aynı ortamda bulunmuyorlar.Arkadaşları iletmiş olabilir
Ozaman arkadas cevrenden biri anlatti biseyler yada seninki kafani bulandirmak icin sallamasyon yapiyo.Yok.Fatih benim sınıftan samimi bir dostum.Aslımda şöyle oldu sınıftan samimi bir kız arkadaşımın sevgilisi vardı.Bir akşam onlara eşlik ettiğimde bu eski erkek arkadaşımla tanıştım.
Fatihi ismen biliyordu.Fotoğraflardan felan ama ben zaten fatihle çok samimi değildim.Ondan ayrıldıktan sonra Fatihle daha samimi oldum. Ama benim sınıf arkadaşlarım haberini uçurmuş sağolsunlar.
Adam benimle birlikteyken beni umursamıyordu ki,ağlasam sızlasam kahrolsam önemsemedi ki şimdi mi önemseyeceği tutmuş yahu.Bu seni kıskanma tiplerine girmiş ve niyeti bozmus tekrardan birleşme istiyomus baksana konusmalarina çok belli senden yüz bulacağını saymis ay beni kiskaniyo demekki hala seviyo bende yüz veriyim biraz gibi dusunmeni bekleyiş ama duvara toslayinca bozulmuş baya iyi yapmışsın tepkiye tepki![]()
Bende diyorum ki ayrıldıktan sonra bi göbek atmadığı kaldı.1 sene geçmiş şimdi ne buOzaman arkadas cevrenden biri anlatti biseyler yada seninki kafani bulandirmak icin sallamasyon yapiyo.
Yok ben normalde tepkisiz,kabullenici bir insandımay ya klasik erkek tribi '' arkanda biri var'' tabi paşazadeler arkalarına mahalleyi, arkadaşlarını ve tanıdıkları devlet memurları olmadan nefes alamadıkları için bir kadının tek başına güçlü durabileceğini akıl edemiyorlar. yazık. cevap vermeyin. takmayın. engelleyin.