arkadaşlar yine ben atanalı 2 ay oldu atandığım yerden bir çocuk benden hoşlanıyordu neyse ki 2-3 kez çıktık dışarda oturduk dün de eve gidiyordum gelip bir çayını içeyim dedi .Önce yok dedim sonra da çok ısrar etti geldi(eve geldi girdi çay içtik sonra zorla öptü tabiii kızlar ya gidip herkese söylerse halim duman olur benim o dairede sakın söyleme dedim allah şahidim olsun söylememe dedi ama yine de bellli olmaz tabi bana akıl verin lütfen (((((( 47:
Yazdıklarını okuyunca,önceki konunu hatırladım.
Kesin aynı kız dedim.Ve evet senmişsin.
Senin bazı paranoyak takıntıların var.Bunlar için tedavi olman lazım.
Artı bunca endişeye rağmen çok tedbirsizsin.
Ve kusura bakma ama ailesinden uzak yaşayabilecek bir kıza benzemiyorsun.O yapıda ve o olgunlukta değilsin.
Bu konuya gelince...Sen adamı eve davet edip gel seni öpeyim dememişsin.Neden o öptüğü halde,kimseye söyleme diyorsun ?
Madem öyle eve kabul etmeseydin,madem öyle tepki gösterseydin.
Konu açıp, çekip gidenlerden biri daha... Sanki nette bir grup var da bütün gün kk 'da konu açıp eğleniyorlar...
arkadaşlarım dudağımdan öpmedi yanağımdan öpmeye çalıştı çarptım zaten ben asla karşılık vermedim zaten bağırıp ortalığı yaygaraya vermek istemedim sadece ben bugün konuştum zaten ben sana ne yaptım diyor bir daha olmaz dedi gelmem zaten dedi... gelme zaten dedim beni hangi yolun yolcusu sandın dedim ...
2 aydır tanıdığınız, 2-3 kez cıktığınız bir adamı evinize neden sokuyorsunuz? Orası sizin mahreminiz, hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir çevre, şimdi arkanızdan atacaktır muhtemelen; neler yaşadık neler diye.. Ayıkla pirincin taşını.
Biri bir başkasına '' sakın anlatma'' diyorsa o kesin anlatılır..
Eğer anlatacak diye korkmayıp yaptığına şiddetle kızsaydınız hatta bir tokat patlatsaydınız hem haddini bilecekti hemde anlatacak pek birşey bulmayacaktı.
Bugun, ''öpüştüğümüzü sakın söyleme '' diye koz verdiğiniz o adam yarın neler yapar haberiniz var mı ?
Size saygısızlık yapıp izniniz olmadan sizi öpmesine kızın, anlatacak diye telaşlanmayın.
.....
Bu kadar kısa sürede tanıdığımız bir kız arkadaşımızı dahi eve alırken tereddüt ediyoruz, siz hangi cesaretle bir adamı evinize alırsınız anlayamıyorum ?
2 aydır tanıdığınız, 2-3 kez cıktığınız bir adamı evinize neden sokuyorsunuz? Orası sizin mahreminiz, hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir çevre, şimdi arkanızdan atacaktır muhtemelen; neler yaşadık neler diye.. Ayıkla pirincin taşını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?