bu ne aptallıktı ,zorla öptü beni

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
arkadaşlar yine ben atanalı 2 ay oldu atandığım yerden bir çocuk benden hoşlanıyordu neyse ki 2-3 kez çıktık dışarda oturduk dün de eve gidiyordum gelip bir çayını içeyim dedi .Önce yok dedim sonra da çok ısrar etti geldi:((eve geldi girdi çay içtik sonra zorla öptü tabiii kızlar ya gidip herkese söylerse halim duman olur benim o dairede sakın söyleme dedim allah şahidim olsun söylememe dedi ama yine de bellli olmaz tabi bana akıl verin lütfen:((((((((:47:

niyeti başından belliymiş ztn, umarım söylemez kimseye. söyleme ihtimaline karşı seninde onu tehdit edebileceğin şeyler varmı peki? bak söylemeye kalkarsan bende herkese böyle derim diyebilceğin bişey, gözünü korkutabilceğin?

Hemen vereyim:))))))))

Ama şunun cevabı önemli: sen bu adamın seni zorla öpmüş olmasından rahatsız mısın?

Mesela bunun arkası gelecek mi? En azından gelmesini istiyor musun?

Bundan sonra görüşmeye devam edecek misin?

Adamla ne şekilde ayrıldın? Kovdun mu bu olay üzerine yoksa kapıda uğurlayarak mı vedalaştın?

arkadaşlar yine ben atanalı 2 ay oldu atandığım yerden bir çocuk benden hoşlanıyordu neyse ki 2-3 kez çıktık dışarda oturduk dün de eve gidiyordum gelip bir çayını içeyim dedi .Önce yok dedim sonra da çok ısrar etti geldi:((eve geldi girdi çay içtik sonra zorla öptü tabiii kızlar ya gidip herkese söylerse halim duman olur benim o dairede sakın söyleme dedim allah şahidim olsun söylememe dedi ama yine de bellli olmaz tabi bana akıl verin lütfen:((((((((:47:

Neyse ki niye dediniz orda.
Ben oraya takıldım çünkü o birşeyleri anlatıyor.
Sizi zorla öpmeye çalıştığında tokadı basamadınız mı?
Sesinizi yükseltemediniz mi.
Lütfen çevreden çekindim demeyin.
Öyle olsa evinize davet etmezdiniz.
Zaten etmemeliydiniz.
Yeni atandığınız bir yer, 2-3 kere gördüğünüz biri, hiç tanımadığınız biri.
Büyük cevaret ve umarım size ders olmuştur.
Bundan sonra kimseyi evinize kabul etmezsiniz.

Yani burada sana göre can sıkıcı olan durum adamın birinin seni zorla öpmüş olması ve bundan sonra sana musallat olup istemediğin şeyler yapabilme ihtimali mi, yoksa senin evine girdiğini orda burda anlatma ihtimali mi?

2 aydır tanıdığınız, 2-3 kez cıktığınız bir adamı evinize neden sokuyorsunuz? Orası sizin mahreminiz, hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir çevre, şimdi arkanızdan atacaktır muhtemelen; neler yaşadık neler diye.. Ayıkla pirincin taşını.

Al işte adam tutup tecavüz etse başını gövdenden ayırsa vay efendim seri katilin biri kadının birini kesmiş doğramış deyip saydırıp duracaktık..

Bazen gerçekten insanlar başlarına gelen şeylerden kendileri sorumlu olabiliyor..

Siz Onu Sizi Zorla Öpmesinden Rahatsız Olmadınız da
Başkalarına Anlatmasından mı Korkuyorsunuz?
Kusura Bakma Ama Ucuz Atlatmışsın Daha Feci Şeylerde Olabilirdi Gibime Geliyor
Neyse En Azından Buda Size Bir Ders Olmuştur
Birdaha Eve Kimseyi Çok Israr Etti Diye Almazsınız :ssz:

hoslanmıssın dememkı bu ınsandan gorusmek ıstemesen gelmesınıde ıstemezdın evıne.sorunun cevabı sende saklı

ya bir insan güvenmediği birini nasıl evine alır.....:47:

biz eve sucu tamirci bile gelirken yanımda biri olmasına dikkat edyorum ne olur ne olmaz diyerekten sendeki iyi cesaret heeee:51:

birde üstüne adama sakın kimseye söyleme demişsin karaktersiz biri ise bu lafından sonra olanıda söyler olmayanı da:47:

"....cay ictik sonra optu tabii" demissin ya; ben bu "tabii" den anliyorum ki bu op(uş)me zaten beklenen, dogal , olmasi gereken birseymis ve olmus.

Yani herkes halinden memnun gibi gozukuyor; ortada zorla opme diye birsey yok.

Eger oyle degilse ben de bunca sene bosa yasadim demektir.

başta tanımadğın insanı evine davet etmen hata
dışarıda da çay içiyormuşsunuz eve gelmedeki amacı zaten belli
umarım sadece öpmeyle kalmıştır.
daha tam tanımadan güvenmeden birini evinize alırsanız başınıza gelecekleri az çok tahmin etmeliydiniz
ne diyelim olan olmuş umarız korktuğunuz şeyler olmaz bir ders çıkarmışsınızdır inş.

Biri bir başkasına '' sakın anlatma'' diyorsa o kesin anlatılır..

Eğer anlatacak diye korkmayıp yaptığına şiddetle kızsaydınız hatta bir tokat patlatsaydınız hem haddini bilecekti hemde anlatacak pek birşey bulmayacaktı.
Bugun, ''öpüştüğümüzü sakın söyleme '' diye koz verdiğiniz o adam yarın neler yapar haberiniz var mı ?
Size saygısızlık yapıp izniniz olmadan sizi öpmesine kızın, anlatacak diye telaşlanmayın.

.....

Bu kadar kısa sürede tanıdığımız bir kız arkadaşımızı dahi eve alırken tereddüt ediyoruz, siz hangi cesaretle bir adamı evinize alırsınız anlayamıyorum ?

vala canım 5 yaşındaki çocuk değilsin koca kızsın. evine gelmesindeki maksatı az çok anlamışsındır. bence yanlış yapmışsın. bu çocuktan hoşlanıyorsan bile eve almamalıydın.kesinlikle güvenemezsin. şansına artık. ya söyler ya söylemez.

Biri bir başkasına '' sakın anlatma'' diyorsa o kesin anlatılır..

Eğer anlatacak diye korkmayıp yaptığına şiddetle kızsaydınız hatta bir tokat patlatsaydınız hem haddini bilecekti hemde anlatacak pek birşey bulmayacaktı.
Bugun, ''öpüştüğümüzü sakın söyleme '' diye koz verdiğiniz o adam yarın neler yapar haberiniz var mı ?
Size saygısızlık yapıp izniniz olmadan sizi öpmesine kızın, anlatacak diye telaşlanmayın.

.....

Bu kadar kısa sürede tanıdığımız bir kız arkadaşımızı dahi eve alırken tereddüt ediyoruz, siz hangi cesaretle bir adamı evinize alırsınız anlayamıyorum ?

evet sakın söyleme derken birnevi söylemediğin sürece
kimse duymadığı sürece böyle kaçamaklar yapabiliriz demiş oldun
hatta karşı taraf beklentileri daha da yüksektir buna emin ol

haa o da arkadaşlarına söylemiştir yada biraz daha arzuları doyunca söyleyecektir
ne de olsa istediğimi aldım duyulsa da bıraksa da BANA NE misali

Yazdıklarını okuyunca,önceki konunu hatırladım.
Kesin aynı kız dedim.Ve evet senmişsin.

Senin bazı paranoyak takıntıların var.Bunlar için tedavi olman lazım.
Artı bunca endişeye rağmen çok tedbirsizsin.
Ve kusura bakma ama ailesinden uzak yaşayabilecek bir kıza benzemiyorsun.O yapıda ve o olgunlukta değilsin.

Bu konuya gelince...Sen adamı eve davet edip gel seni öpeyim dememişsin.Neden o öptüğü halde,kimseye söyleme diyorsun ?
Madem öyle eve kabul etmeseydin,madem öyle tepki gösterseydin.

Tek başına yaşayan birisi için fazla cesurca bi hareket eve kabul etmek.

Kusra bakma da evde karsılıklı koltuk yokmuydu cok cesursun cidden. Çayını içerken dip dibemiydiniz yoksa birden kalktı geldi pat diye öptümü diyeceğim ama durum masum bir öpücükten ibaret değil , anlattıklarına göre o mesafeye

kadar baya bir şey katetmesi lazımdı ki baya bir katetmiş zaten ki dudaklarına yetişmiş :1: Eğer senin istemediğin bir durum söz konusu olsaydı bence ilk önce evine almazdın . Eğer olgun olsaydın eline asla sakın kimseye söyleme diye

koz vermezdin ki vermişsin geçmiş olsun artık . Ve tekrarlıyorum istemediğin bir durum olsaydı tokatı basardın ya da evinden kovardın .

adam durup dururken pat diye öptümü yanii sen istemiyorum dediğin haldee :44: çok garip hayır yanii durum böyle olmuş olsa tepkii verilmesi gerekliydi evde ne varsa kafasına geçirirdim valla ne demek benim istemediğim birşeyii zorla yapmak:20: bence bu sizinde isteğinizle olmuş sizde adama karşılık vermişsiniz.Sonrada kimseye söyleme demişsinizz.kimseye söyleme demeniz zayıflığınızın gösterges hem yaparım hem söyleme kimseye gibi olmuş. yanii karşınızdakii insan isterse bu noktanızdan tehdit edebilir sizi bak şunu yapmazsan herkese söylerim vs. tarzında bu kozuda ona siz vermişsiniz.kiii madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz 3 kez çıktığınız birini evinize davet etmemeliydiniz.:34:

evine alman hata olmuş daha kötü şeylerde olabilirdi...
hatta bence zorla olsa sadece öperek bırakmazdı...
madem söz verdi düşünme artık..
herşey olacağına varır...

Back
X