Bu ne curret! Sınırlerim tepemde!

toffler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
28
0
0
İstanbul
Daha once sevgilimin oyunculuk yaptığından bahsetmiştim bugun face hesabına bakıyordum kucağında kediyle çekinmiş bi fotoğrafı var
kızın biri o kedinin yerinde olmak için neler verirdim yazmış! Ben sinirlenince kaldırdı yorumu ama daha sonra arkadaşlarından çıkarmasını istedim buyutme ne var ki dedi!bir suru hayranı ekli o kız gibi yazann haddi aşanıda gormedim Telefonunu acmıyorum acayip moralim bozuldu neşe falan kalmadı haksız olan ben miyim kızlar abartmış mıyım?

aslında bu bir oyuncu için normal bir şey.abartıyorsunuz gibime geldi.bence alışmaya çalışın.yoksa kendinizi yeyip bitiren hep siz olursunuz.bu arada çok merak ettim kim olduğunu sevgilinizin :)))

eğer normal olsa tabiki çok haklısınız ama ünlüyse alışmanız lazım bunun gibi olaylara

Şahin k esprisini yapan arkadaş kendisi gizli hayranı sanırım
ben zaten kıx değil sevgilimin normal bulmasına kırıldım

oyuncuysa normal böyle şeyler alışmalısınız veya bu ilişki yürümez zaten

oyuncuysa normal böyle şeyler alışmalısınız veya bu ilişki yürümez zaten

haklısınız normalde kıskanmıyorum beğenilmesi ilgi gormesi çok normal ama ben zaten sevgilimin beni sakinleşştirmeyip onu normalleştirmesine kırıldım belkide abarttım gece gece özür mesajı yazdı geri donmedim kırgınım işte of

Hangi oyuncu merak ettin burdan yazmazsan ozelden yaz catlarim yoksa

öncelikle Allah sabır versin... bende kıskanırdım valla... bunda belki birşey yok ama rol icabı olan durumlardan rahatsız olurdum sanırım...:26:

her nekadar ben kıza değil sevgilime kırıldım desenizde, içten içe kıskançlık ettiğiniz aşikar..haksızsınız demiyorum elbette kıskanmak en doğal şey...
ama sizin durumunuz normal değil..çünkü ünlü biriyle olan ilişkide kıskançlığı bi kenara koymak lazım...
yoksa çok yıpranırsınız...sevgilinizin de bunu normal karşılamasına şaşmayın, çünkü bu tür şeyler ona normal gelir...haliyle görüyoruz izliyoruz ünlülerin hayatını...bize anormal gelen şeyleri standarat hayat şartları gibi yaşıyorlar...
ünlü biriyle devam edicekseniz, bu riski göze almış durumunda olmaktasınız..aksi halde yürümez..

Seviyosun ve kiskaniyorsun cok normal canim haklisin ama sevgiline gelen yazida onun icin cok normal boyle seyleri asmistir heralde umursayacagini sanman sende takma dicem ama takican yapcak bisey yok asmaya calissan denesen bari...
Birde oyuncuya sevisme sahnesi falan olursa seni tavanlardan toplariz oda gayet normal cildirasi bir durum

Merhaba..Bence çok abartıyorsun..Onun hayranları olacağını, bu şekilde davranacaklarını kabullenmiş olman gerekiyordu..Elbette karşı taraf bir erkek olarak seni anlamayacak....bu tepkine anlam veremeyecek ve sinirlenecek..bırak kim ne yazarsa yazsın ne yaparsa yapsın..senin yanında mı..sana ait mi..bence gerisi sadece teferruat..anlayışlı olan hatun her zaman kazanır...

Az once konustuk bana onlar sadece senin gorduklerin dedi daha fazlasıda varmış yani içinde olsa kotuye kullanırmış ama o benleymiş falan klişe cevaplar yani ben bu deveyi ya guducem yada bu diyardan gidicem
bu arada mesaj sayım yeterli değilmiş tollayacaktım tek tek burada yazamam kızlar kendimide deşifre etmek istemem

Yaaaaaaaaaaaaaa

kızım deli misin ne kıskanıyon otur gerim gerim geril adam seninle beraber daha ne istiyon
öteki kızlar ancak uzaktan miyavlar işte ne güzel heheheheeee
bence abarma da özür mesajına karşılık ver ve son bir öneri hiç bir zaman böyle küçük basit şeylerle kıskançlık yapma o zaman büyük olayları gözden kaçırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…