Bu ne curret! Sınırlerim tepemde!

boyle eskı konuları bulup ortaya cıkarmayı ıstemem ama gecmıs konunuzda 'İşin garibi benim tanıdığımda henüz öğrenciydi şimdi ise başrolde oyuncu. Hepten imkansız oldu yani' yazmıssınız
şuan beraber oldugunuza gore neresı ımkansız ki ozamanlar beraber deılmıydınız

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: Asla boşa konuşmam

Ünlü bir sevgilisi olan ya tam olarak ismini söyler -ki bu biraz zor- ya da insanların merakını uyandıracak ifadeleri hiç kullanmaz. Ben böyle düşünüyorum.

Ayrıca sevgilim diye hitap ettiğiniz kişinin kucağındaki kedi değil bir köpek :52::52::52:
Aşktan gözleriniz kör oldu zannımca :52:

Meraklı kızlar 5 dk mesaj hakkım dolsun kim olduğunu yazacağım:35::35:
Ve Nicegirl her zamanki gibi dikkatine hayranım yani öyle:52::52:

Toffler cok ayip ettin...
Bi konuda sevgilim demissin diger konuda platonik simdi yine sevgilim diyorsun ?
Yoksa kedi yorumu sana aittide gercek sevgili yorumu sildirdide bunami kizdin sen ????

Meraklı kızlar 5 dk mesaj hakkım dolsun kim olduğunu yazacağım:35::35:
Ve Nicegirl her zamanki gibi dikkatine hayranım yani öyle:52::52:

salak yerine konulmaktan hazetmediğim gibi salak yerine koyulmanızdanda hazmetmiyorum malesef
bide aaaa kim yazmışlar yahu insan bir araştırır adamın facei bile yok...!!!! :52:

hmm.. internet hayatı böyle bişey:)

geçmiş olsun ,, kandırıldınız/ kandırıldık :)

Son düzenleme:
Ya konularım uzerınde detaylı konusmak istemiyorum karısık biraz uzun suredir tanısıyoduk zaten yeni sayılır o konudan sonra gelişti olaylar inanmayan yorum yapmaz ben onceki konularda sorduklarındada cevaplamamıştım kendiniz ısrar ettiniz ayrıca nicegırl ben tanlış gormedim ama siz gormuş olabilirsiniz. Her konunun sonu saçmalıkla bitmek zorundamı gelipte ben bunla beraberim demedim inanmayan sorgulamasaydı o zaman
yetkili kimse konu kapanabilir gerek kalmadı ben aldım yeterince cevap

arastırmacı gazetecı kişiliğimle o resmı bende buldum ahahahaha fan sayfasına ergenın bırı yazmıs ıste bunda kızılcak bişi yok sewgılısı olsaydım bıle:9:

Toffler cok ayip ettin...
Bi konuda sevgilim demissin diger konuda platonik simdi yine sevgilim diyorsun ?
Yoksa kedi yorumu sana aittide gercek sevgili yorumu sildirdide bunami kizdin sen ????
entrikaya bak tweet hayranım yorumlarına çok hoşsun zehir gibisin maşallah :) bu arada kimmiş kimmiş :)

Ya konularım uzerınde detaylı konusmak istemiyorum karısık biraz uzun suredir tanısıyoduk zaten yeni sayılır o konudan sonra gelişti olaylar inanmayan yorum yapmaz ben onceki konularda sorduklarındada cevaplamamıştım kendiniz ısrar ettiniz ayrıca nicegırl ben tanlış gormedim ama siz gormuş olabilirsiniz. Her konunun sonu saçmalıkla bitmek zorundamı gelipte ben bunla beraberim demedim inanmayan sorgulamasaydı o zaman
yetkili kimse konu kapanabilir gerek kalmadı ben aldım yeterince cevap

Simdi bi konuyla diger konu arasinda 12 gun var ilkinde sevgilim demissin 2.platonik sevgiliyken platonige dusmesi mantiksiz,
O yuzden inanmakta gucluk cekiyorum sen olsan inanirmiydin ?

sevgilim demediniz mi....???

yahu senin nasıl bir hayal dünyan var böyle

sevgilin değilse ne akılla özürdilerim mesajı yazıyor o zaman :52::52::52: sen neyin geyiğindesin yada neyin tribindesin :52:

offff seviyorum böyle geyikleri :ssz:

kızlar sizi meraktan kurtardım :52::52::52::52:

12-04-2013

Kızlar moralim çok fena bozuk. Sevgilim bir kanalda oyunculuk yapıyor. Mesleği gereği yoğun. Ona hak veriyorum ama ilgisi çok azaldı.

24-04-2013

Yıllardır platonik olarak sevdiğim adamı bir türlü atamıyorum aklımdan. İşin garibi benim tanıdığımda henüz öğrenciydi şimdi ise başrolde oyuncu. Hepten imkansız oldu yani

Tilda'nın da dediği gibi önceki açtığın konulardaki mesajların çelişiyor...

İki mesajın ne kadar alakasız; ilkinde oyuncu sevgilim var diyorsun, ikincisinde şimdi oyuncu, hayal oldu artık diyorsun.

sevgilim demediniz mi....???

yahu senin nasıl bir hayal dünyan var böyle

sevgilin değilse ne akılla özürdilerim mesajı yazıyor o zaman :52::52::52: sen neyin geyiğindesin yada neyin tribindesin :52:

offff seviyorum böyle geyikleri :ssz:

kızlar sizi meraktan kurtardım :52::52::52::52:

benım basarımın ustune yatma bakiiim :52::52:

12-04-2013

Kızlar moralim çok fena bozuk. Sevgilim bir kanalda oyunculuk yapıyor. Mesleği gereği yoğun. Ona hak veriyorum ama ilgisi çok azaldı.

24-04-2013

Yıllardır platonik olarak sevdiğim adamı bir türlü atamıyorum aklımdan. İşin garibi benim tanıdığımda henüz öğrenciydi şimdi ise başrolde oyuncu. Hepten imkansız oldu yani

Tilda'nın da dediği gibi önceki açtığın konulardaki mesajların çelişiyor...

İki mesajın ne kadar alakasız; ilkinde oyuncu sevgilim var diyorsun, ikincisinde şimdi oyuncu, hayal oldu artık diyorsun.

hayal olmaya devam edicek emin ol.... inanç benlioğlu gibi muhafazakar bir adamın senin gibi şizofreniyi sececeğini sanmıyorum üzgünüm... :ssz: inanç benim olcekkkkkkkk vurcam kırbacı yaaaaaaaaaaaa üzgünüm toff... bizimle değilsinnnnnnn

benım basarımın ustune yatma bakiiim :52::52:

ben demesem araştırmak aklınıza gelmezdi
herkes aaaa kimmiş aaaaaaaa bumu
aaaaaaa çok yakışıklı
aaaaa benimde böle sevgilim olsa moduydunuz

neyse gece gece herkes bir ünlü hayaline kapıldı gitti :52::52::52:

ben diksiyon eğitimi alıcam oyuncu olucam birde imlama dikkat etmicem hemi.... vay başımaaaa

evet çok güzel oyuncu arkadaş ama figuran kapsamında daha

senin gibi füguranları böyle çarparlar işte :52:

Back
X