- 7 Mart 2014
- 306
- 68
- 318
- 35
- Konu Sahibi papatya1993
Merhaba arkadaşlar bugun biriyle görüştüm bana birşey dedi ama pek anlamadim kizimla ilgili evet hayiri kullanmiyor dedim cok ozellikli bir durum degil dedi ne demek istedi anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim ❤Her çocuk gibi senin kızına özgü bir durum değil demiş.
Teşekkür ederimBunları kullanıp kullanmaması çok önemli değil demiştir muhtemelen.
Merhaba arkadaşlar bugun biriyle görüştüm bana birşey dedi ama pek anlamadim kizimla ilgili evet hayiri kullanmiyor dedim cok ozellikli bir durum degil dedi ne demek istedi anlamadim
Doktora sordum kizim 2 yasindaBu kişi kim
Siz bunu bu kişiye neden söylediniz
Sohbet mi danışma mı
Kızınız kaç yaşında ne Zaman evet ya da hayır demiyor
Bu kişinin sizinkiyle yaşıt çocuğu var mı
Yeni konuşmaya basladi soru sordugumda evet hayir demiyor mesela seker yiyecek misin dedigimde yicem diyorDoktora sordum kizim 2 yasinda
Yeni konuşmaya basladi soru sordugumda evet hayir demiyor mesela seker yiyecek misin dedigimde yicem diyor
Çok normalYeni konuşmaya basladi soru sordugumda evet hayir demiyor mesela seker yiyecek misin dedigimde yicem diyor
Cok tesekkur ederimÇok normal
Çocuğunuz Evet- hayır dahil birçok kelimeyi zamanla kafasında sekillendirdikten sonra söyler .Erken yaşta söylemiş söylememiş çok da önemli değil.