Bu ne demek olabilir?

Benim eşim de işine ortağı ile gidiyor. Şarjları falan bitince onun eşinden eşimi arar yada eşim benden onu arar sabahlari gayet normal yani. Hatta ben gün içinde eşime ulasamazsam ortağını ararim falan karisi beni arasa neden aradin diye sinir olurdum. Ki biz öyle çok görüsmeyiz yani yilda en fazla 4-5 kere bayramlarda düğünlerde denk geliriz.

Kadinin ciddi güven problemi var hem sana hem esine ,sık sık görüstügü birine ne bicim imada bulunmus!

Slim haklisin,aradaki sorunlari sen biliyorsun esime dersem olay büyür diyosan bu defalik sineye çek ya da bundan sonra kendileri bir sekil iletisim kursunlar birbirlerine ulasamayinca sizi devreye sokmasinlar

İşte ben aramadım ki. Arasam şu sebepten aradım derdim.
O kısımları anlatma sebebim hani arasam da absürd bir durum yok gerekirse arayabilirim demekti, rutinimiz bu şekilde.
Telefonuma baktım eşim falan da aramamış bugün. Kalkıp benden arayıp aramayı silecek değil.

Şu an bunu eşime anlatma taraftarı değilim çünkü başka olaylar da var. (Bizden kaynaklı olmayan) çok büyür mesele.
slimcim anlat büyürse büyüsün. yoksa ilerde bu kadın gene bu tarz sebeplerden arar seni, huzurunu bozar. haklıyken sessiz kaldığın için ilerde haksız duruma da sokar bu tipler insanı.

Bence kadın kıskanmış bariz. Senin yerinde olsam eşime böyle böyle bir şey oldu aranmak istemediğimi söylerdim. Beraber gidiyorlarsa madem beklesinler birbirlerini arasınlar. Durduk yere insanın namusa imada bulunmak nedir ya. Bazı kadınlar bu kıskançlık olayını abatıyor. Bildiğin ruh hastası:skandal: Ömür geçmez böyleleriyle...
Bencede anlat birdaha senin telinle görüşme yapmasınlar.en tehlikeli kadın kıskanç kadındır.mesafe koy

amaaan slim eşine söyle abartabiildiğin kadar da abart. bi daha da sana mecbur kalmasınlar. hem sen hamilesin niye seni rahatsız ediyo madem. 2 dk bekleyip gene arasaymış.

Yatak odasında vodafone çekmiyor bizim. Eşim de telefonu yanına aldıysa ulaşılması sıkıntı olabiliyor. Zaten 10dan önce uyanmıyor kimse, hadi kalk bilmem ne diye aramazlarsa işe kimbilir kaçta giderler. Telefon başka odada olursa da duymayabiliriz. Ki öyle bir şey ki ben arandığımda yine genelde haberim olmaz uykumu bölmem pek.

Sende haklısın tabii ama ses çıkartmazsan tepki vermezsen bu kadın daha fazlasını yapar gibi geliyor. Hani bir de kadın aldatmış eşini. Demekki herşey oturmamış aralarında. Güvensizlik var. Devamı gelirse bulunduğu imadan dolayı eşin neden haberim yok vs demez mi sana?

O da var. Der tabi.
Şüphelenmez benden ama milletin huzuru sana mı kaldı olur.

Benim eşim de işine ortağı ile gidiyor. Şarjları falan bitince onun eşinden eşimi arar yada eşim benden onu arar sabahlari gayet normal yani. Hatta ben gün içinde eşime ulasamazsam ortağını ararim falan karisi beni arasa neden aradin diye sinir olurdum. Ki biz öyle çok görüsmeyiz yani yilda en fazla 4-5 kere bayramlarda düğünlerde denk geliriz.

Yok biz çok sık görüşürüz. Hani arasam da sıkıntı yok bence de aramadan sorulması hoş olmadı.

İşte kkda başka konularda ara o kadını sor bakalım neden aramış falan diye öneride bulunan kadınlar, görün bakalım ne kadar absürt bir duruma düşülüyor.

Arasam derim ki şu şu sebepten aradım. Ki cidden arasam nolacak?

Kadinin ciddi güven problemi var hem sana hem esine ,sık sık görüstügü birine ne bicim imada bulunmus!

Slim haklisin,aradaki sorunlari sen biliyorsun esime dersem olay büyür diyosan bu defalik sineye çek ya da bundan sonra kendileri bir sekil iletisim kursunlar birbirlerine ulasamayinca sizi devreye sokmasinlar

Eşime bulaştırma beni desem noldu noldu diye anlattırır ortalık karışır. Hele ki kazara ortaklıkları bozulursa gerçekten kötü olur. İkisi de birbirine gebe şu an.

Mesela 50 yaşlarında bir kadınla çalışıyorlar ofiste. Kadın türk değil. Evli barklı ama saçma bir ilişkisi falan yok. Onun varlığından da çok rahatsız bana şikayet etti kaç kez de yoo ben o ablayı seviyorum deyince uzatamadı.

Yatak odasında vodafone çekmiyor bizim. Eşim de telefonu yanına aldıysa ulaşılması sıkıntı olabiliyor. Zaten 10dan önce uyanmıyor kimse, hadi kalk bilmem ne diye aramazlarsa işe kimbilir kaçta giderler. Telefon başka odada olursa da duymayabiliriz. Ki öyle bir şey ki ben arandığımda yine genelde haberim olmaz uykumu bölmem pek.

O da var. Der tabi.
Şüphelenmez benden ama milletin huzuru sana mı kaldı olur.

Yok biz çok sık görüşürüz. Hani arasam da sıkıntı yok bence de aramadan sorulması hoş olmadı.

Arasam derim ki şu şu sebepten aradım. Ki cidden arasam nolacak?

Eşime bulaştırma beni desem noldu noldu diye anlattırır ortalık karışır. Hele ki kazara ortaklıkları bozulursa gerçekten kötü olur. İkisi de birbirine gebe şu an.

Mesela 50 yaşlarında bir kadınla çalışıyorlar ofiste. Kadın türk değil. Evli barklı ama saçma bir ilişkisi falan yok. Onun varlığından da çok rahatsız bana şikayet etti kaç kez de yoo ben o ablayı seviyorum deyince uzatamadı.

Bence senin huzurun bozulacağına onların huzursuz huzuru bozulsun. Zira durduk yere senin huzurunu bozuyor. Art niyetli.
Yarın kalkıp eşine "ben senin eşini aradım sordum inkar etmedi, haklı olsa susar mıydı?"falan tarzında ileri geri konuşursa boşuna siz üzülürsünüz. İnan ki değmez. Zaten onların evlilikleri yolunda gitmiyor belli yani. Eşine sakince anlat. Eşin daha dikkat eder artık.

yaw anlattırsın anlatırsın sen de. ki anlatman gerekir bence. başkalarının huzurunu düşünürsen sen üzülürsün.

Kızlar selam.

Bir konuda fikrinizi almaya ihtiyacım var. Boşuna mı gıcık oldum diye merak ediyorum.

Eşimin ortağı var. Birbirimize yakın oturuyoruz. İşe beraber gidiyorlar. Belli bir saatleri falan yok kalkınca biri diğerini uyandırıyor ve hazırlanıp çıkıyorlar yani.

İkisinden birinin telefonu kapalı olunca falan da eşler aranıyor. Yani onlar beni, eşim onları falan gibi her türlü kombinasyonda telefon trafiği olabilir. Olmuştur da.

Bu sabah da eşimin telefonu çekmemiş, ortağı beni aradı. Eşim de lavabodaydı o ara. Açtım teli çıkacak birazdan dedim yattım uyudum.

Buraya kadar hiçbir abes durum, saçmalık falan yok.

Az önce eşi aradı, sabah xi neden aradın diye sordu. Dedim tam hatırlamıyorum ama sanki eşimi sormak için o beni aradı diye anımsıyorum, cevapsız çağrı vardı dedi, dedim eşim belki sabah benden aramıştır ama sanmıyorum belki eski falandır. (sevgilime de eşim diye hitap ettiğim tek mecre burası gıcık oldum adam belli olsun diye görmemiş gibi eşim eşim diye geziyorum)

Normalde akşam için programımız var, hani haftada 1 2 mutlaka ailece takıldığımız insanlar. Onu sordum, yarım yamalak cevap verdi konuşuruz akşam üstü falan diye. Normalde bayağı bayağı atlaması lazımdı şöyle yapalım buraya gidelim falan diye. Huyunu biliyorum.

Kadının normalde kıskançlığı ile ilgili namı yürüdü evet ama bana en ufak ters bir hareketi olmadı. Hatta aramız iyidir. Her fırsatta beni falan sorar eder selam söyler.

İyi güzel.

Bugünkü o telefon görüşmesi neydi peki?
mesafelı ol
esler kendı haberlessın bence kıskanmıs net bı sekılde

O ortakla tanışıklığımız 3 seneye dayanıyor. Yani eşimin ortağını ben eşimden daha eski tanıyorum. iş dolayısı ile. Bu eşli görüşmeler son 1 senedir yani evlendiğimizden beri var. Kadının bu güne kadar bana ters hiçbir hareketi olmadı. zaten eşiyle 15 yaş farkım var abi diyorum. Şimdi niye kıskansın? E o da saçma.
Evde eşi muhtemelen senle ilgili bir iltifatta bulunmuştur gayri ihtiyari o da onu kurmuştur kafasında

Ben olsam anlatırdım rutin bisey anlatir gibi olanlari eşimi de madem oyle sakimlestirirdim tadimiz bozulmasin ama bu kadin sacmalamaya basladi haberin ollsun derdim. Benim teli kullanmayalim derdim

Bi sebepten seni çekememeye başlıyo bence. Eskiden hiç olmadı diye artık olmıycağı anlamına gelmez.
Bi bekle bakalım doğal davran bir iki bu tarz hareketini görürsen hiç acıma derim, fırçala güzel bi. Bariz terbiyesizlik çünkü.
Kaldıramıyosa eşli arkadaşlıkları, görüşmeleri kapatsın kocacığını evine otursunlar orda. Suçsuz insanları böyle ağır ithamlarla üzmek, etiketlemek ne demek ya!

Takma kafanı da bebişin etkilenmesin.

Eşime anlattım.
Zaten tesadüfen beraberlermiş.
Halledicem dedi kapattı telefonu.

Yav ben bu başlığı slim abartmışsın yani saçmalama denmesi için açtım kadını öldürtceksiniz bana.

öyle demek isterdim ama kadın kıskanmış işte..
paronayakça davranmış arada 15 yaş olması bişey ifade etmez kıskanç insan için..

ama bence şimdilik önemseme biraya geldiğinizde sor yada bi kez daha buna benzer bişey yaşanırsa tavır koyarsın.

Kızlar selam.

Bir konuda fikrinizi almaya ihtiyacım var. Boşuna mı gıcık oldum diye merak ediyorum.

Eşimin ortağı var. Birbirimize yakın oturuyoruz. İşe beraber gidiyorlar. Belli bir saatleri falan yok kalkınca biri diğerini uyandırıyor ve hazırlanıp çıkıyorlar yani.

İkisinden birinin telefonu kapalı olunca falan da eşler aranıyor. Yani onlar beni, eşim onları falan gibi her türlü kombinasyonda telefon trafiği olabilir. Olmuştur da.

Bu sabah da eşimin telefonu çekmemiş, ortağı beni aradı. Eşim de lavabodaydı o ara. Açtım teli çıkacak birazdan dedim yattım uyudum.

Buraya kadar hiçbir abes durum, saçmalık falan yok.

Az önce eşi aradı, sabah xi neden aradın diye sordu. Dedim tam hatırlamıyorum ama sanki eşimi sormak için o beni aradı diye anımsıyorum, cevapsız çağrı vardı dedi, dedim eşim belki sabah benden aramıştır ama sanmıyorum belki eski falandır. (sevgilime de eşim diye hitap ettiğim tek mecre burası gıcık oldum adam belli olsun diye görmemiş gibi eşim eşim diye geziyorum)

Normalde akşam için programımız var, hani haftada 1 2 mutlaka ailece takıldığımız insanlar. Onu sordum, yarım yamalak cevap verdi konuşuruz akşam üstü falan diye. Normalde bayağı bayağı atlaması lazımdı şöyle yapalım buraya gidelim falan diye. Huyunu biliyorum.

Kadının normalde kıskançlığı ile ilgili namı yürüdü evet ama bana en ufak ters bir hareketi olmadı. Hatta aramız iyidir. Her fırsatta beni falan sorar eder selam söyler.

İyi güzel.

Bugünkü o telefon görüşmesi neydi peki?
Uzak dur.Kısa ve net.

Back
X