• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demek oluyor ?

Ömrünüzü sustuklarınızı duyan biriyle geçirin, Konuştuklarınızı duymayan biriyle değil...

valla en son neden tartıştınız bilemem ama ben sosyal medya da her beğendiğimi laf sokmak için beğenmiyorum.

bunun iki anlamı olur; biri olumlu biri olumsuz.

Dünde bi konun vardı sıkıntılı bi tip sevgilin. Hyatım ne uğraşıysn

Sevgilimle tartıştık ve sosyal medya hesabindan bu resmi begenmis ne demek istiyor anlamadım
Buraya yazayım o zaman kızlar
Ömrünüzü sustuklarınızı duyan biriyle geçirin, Konuştuklarınızı duymayan biriyle değil...
konusurken bile seni anlamayan biriyle degil icine atip sustuklarini bile anlayan, ortaya cikarip cozum bulan biriyle olun demis

Ondan başka beni anlayan yok diye hissediyorum ve tek arkadaşım da o seviyorum ama sık sık da tartışıyoruz benim için hayırlı mi bilmiyorum

Sevgilimle tartıştık ve sosyal medya hesabindan bu resmi begenmis ne demek istiyor anlamadım
Buraya yazayım o zaman kızlar
Allah rızası için biraz kayda değer seyleri dert edinin. Sevgilinde bir insan ne olmuş bu yazanları begendiyse (Ömrünüzü sustuklarınızı duyan biriyle geçirin, Konuştuklarınızı duymayan biriyle değil.) Gayet güzel bir söz ben olsam bende begenirdim

onu anlamadığınızı söylemek istemiş ama keşke bunu açıkça konuşmayı seçseydi, 12 yaşında sümüklü çocuk gibi sosyal medya üzerinden atıfta bulunmaya çalışmasaydı.

Ondan başka beni anlayan yok diye hissediyorum ve tek arkadaşım da o seviyorum ama sık sık da tartışıyoruz benim için hayırlı mi bilmiyorum
Tek sorun alışkanlıksa onun ilgisi alakasıysa o alakayı bn veririm bacım sana. Her gün tartştığn bi adam gerçekten olmaz. Ha okur, evlenirsin, çocukta yaparsın ama mutsuz olırsun mutsuz

Konustuklarini bile anlamiyormussun oysa ki sevgi sen sussan bile seni anlamasi demektir.sen daha konusulani anlamiyorsu ki sustuklarimi anlamaya calisasin demis.
Herkes anlasilmak ister.ben hep soylerim bazen bak ben anlatmam sen anla diye

Back
X