Moda olabilir,dövme yüzük mü,simge mi bakınca neye benziyor.bir erkek neden yüzük parmağına dövme yapar kızlar bilen var mı?
bir erkek neden yüzük parmağına dövme yapar kızlar bilen var mı?
Ne dovmesi?bir erkek neden yüzük parmağına dövme yapar kızlar bilen var mı?
değişikti tam anlamadım ama yüzük simgesi değildi alyans benzeri bir şekil değildiModa olabilir,dövme yüzük mü,simge mi bakınca neye benziyor.
başka yerini göremedim alyans şekline benzemiyor ama yüzük parmağıNe dovmesi?
Alyans yerine yaptirilmis da olabilir, genel olarak dovmeliyse sevdigi icin de yaptirmis olabilir.
bilmiyorum bilsem neden sorayım dövmelerin anlamını bilen birileri varsa öğrenmek istedimBunun anlamını bilmiyor musun gerçekten?
kesin mi ya o yüzden mi yaptırılıyorEvli ya da nişanlı muhtemelen
Yüzük takmak istemeyince yapıyorlar. Ama eski mi yeni mi yaptı?bir erkek neden yüzük parmağına dövme yapar kızlar bilen var mı?
yaa öyle mii. yeni mi eski mi hiç bilmiyorum. ama yüzük parmağına yaptırdıysa bu hayatında biri olduğu için yüzük için demek oluyor öyle mi?Yüzük takmak istemeyince yapıyorlar. Ama eski mi yeni mi yaptı?
Mesela eskiyse sevgilisi için yaptırmıştır önceden ama şimdi yaptırdıysa bırakın kaçın kesin başka biri var demektir
Bende dövme yaptırıyorum ordan hakimim konuya
Baska yerinde yoksa muhtemelen sevgili, nişanlı veya eş içindir.başka yerini göremedim alyans şekline benzemiyor ama yüzük parmağı
sormam mümkün olmayan bir durumYani ona sorsanız daha mantıklı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?