- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
biz de sevgilimle yüzük parmaklarımıza dövme yaptırdık nişanlanırken
Eski bir sevgilim adımı yazdırmıştı yıllaaar öncedurduk yere yapmazlar yani vardır bir kadınla bağlantısı
Bu çok yaygın bir şey. Ben de evlensem yüzük takmak yerine ikimizi anlatan bir simge dovdurmek isterim. Yüzük simgesi dediğiniz çifti anlatan her şey olabilir ki. Mesela arkadaşım ve kocasinin parmakta aslan kafası var. Arkadaşımınki sakalsiz dişi aslan kocasınınki saçlı falan erkek aslan. İlk gördüğümde çok saçma buldum ama aralarında hikayeymis, oğullarına da aslan Ali adını verdiler. Şimdi anlamlı geliyordeğişikti tam anlamadım ama yüzük simgesi değildi alyans benzeri bir şekil değildi
Niye alyans şeklinde olsun ki? Çifti anlatan sembol, aralarındaki bir anı espri vs olabiliralyans şeklinde miydi
hayır ismimizi mors alfabesi ile yazdırdık. bir arkadaşım sembol yaptırdı. internette bir sürü örneği var aslındaalyans şeklinde miydi
hayır ismimizi mors alfabesi ile yazdırdık. bir arkadaşım sembol yaptırdı. internette bir sürü örneği var aslında
baş harfi değildi alyans şeklinde de değildi. öyle keyfi olarak da olabilir dimi hayatında biri var demek değil
yani başka neden yaptırsın ki sadece yüzük parmağı ilişki içindir kesinlikle. her parmağı olsa anlayacağımsembol yaptıran arkadaşınızda aynı şekilde sevgili ya da eşi için mi yaptırdı?
Bizimde var ortak seçtiğimiz bir şekil, illa harf ya da yüzük şeklinde olmasına gerek yokbaş harfi değildi alyans şeklinde de değildi. öyle keyfi olarak da olabilir dimi hayatında biri var demek değil
Evetyüzük pamağına mı yazdırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?