- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
polis olduğunu söylemeden önce kesinlikle günübirlik ilişki diye düşünmüştüm.ama polis olduğunu söylediğinde bilmiyorum.5 isim daha var falan yazılmış.buna bakıyım onları da arıycam yazmış.bana polislikle ilgili bir iş gibi geldi.o arkadaşı da polis mi.sanki konuşma kızlardan bahsetmek için fazla ciddi gibi.
Herkes başını okuyor, konu karışıyor tekrardan. Konu sahibi zaten sevgilisine sormuş, o da yapacaktım vazgeçtim yapamadım demiş, yani kadın olayı.
Konu sahibi arkadaşım,
Hangi erkek yaptım der ki? Bu işin acı gerçeği, inanıp inanmamak da bize kalmış, ki büyük çoğunluk olarak da inanmayı seçiyoruz. Hani önce KÜSMÜŞSÜNÜZ o ara diyecektim ama....Yani ne bu? Küs olunca direk o kadınları mı aramak gerekiyor?
ikincisi senin de dediğin gibi, OHOOO BEN ÇOKTAN GELMİŞTİR GÖNDERMİŞSİNDİR DİYE DÜŞÜNDÜM demesi arkadaşının garip.
Sonra o 5 isim daha var diyor,
erkek arkadaşım bir buna bakalım diyor.
Ne kadar iğrenç ya......
Benim de aşırı hassas olduğum bir konudur, midem bulanıyor böyle şeyleri okuyunca...Aldatınca bile, yok yapmadım diyor bunlar....İnsan azcık onurlu olur. Belki sevgilin sana AMA KÜSTÜK TAMAM YAPTIM AMA KÜSTÜK bahanesi sürebilir önüne belki, (gerçi sen hassassan biliyordur sonucu demez) öyle olsa bile, tiksindirici....
Halen işle alakalıdır diyen arkadaşlar var.konu kadın meselesiymiş sordum öğrendim demiştim.
Ayrıca konuştuğu arkadaşı da polis ve bu işlerde tarağı olan birisiymiş bunlar nasıl insanlar
ama dediğim gibi çok güveniyordum bu konularda erkek arkadaşıma
şimdi güvenim öyle bir sarsıldı ki çok kötü durumdayım
halen yalvarıyor yapmadım etmedim istediğine sorabilirsin sadece muhabbette kaldı diyor
araştırır öğrenirsem seni mahveder rezil ederim bana halen yalan konuşma dedim.
Hiç bir şey düşündüğün gibi değil diyip duyuror
normalde dürüst birisiydi hiç yalan söylemezdi
ama bu konuda sizin de yazdıklarınıza bakınca
inanmak istemiyorum artık ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?