bu ne demek oluyor!!!!

Canım nesine inanacaksın cocuk sana acık acık soylemıs sen acıgını yakalayınca kem küm etmiş...sorada yapacaktım vazgectim demiş .. burada acıgını yakalayamayacagını bıldıgı ıcın vazgectm demiş ..mesaj atan bi insan yapmıstır cnku kafasına koymus bı kere sen sakın bu adamla evlenme........... senın ıyılıgın ıcın ılerde de aldatır bu adam basit biriymş bksana gerçi bekar erkek hangi biri yapmıyor ki ama insan böyle şeyleri düsünmek istemiyo ya cok karısık bi durum allah sabır versın yıne de gururlu ol ve ayrıl. senn yernde olsam asla arkama bakmazdım ..

Son düzenleme:
üüffff, ne gıcık sinir bozucu ve de üzücü bi durum bu.'karı kızla işim olmaz' cümlesini kuran erkek sonraları tek tek açık veriyorlar yada direk ağızlarıyla söylüyorlar.ciddi ilişkilerini evet olunca söylüyorlar.ama ciddi olmadıkları yani sırf kız olsun diye hayatlarına aldıkları 'takıldıkları' kızları diyelim ilk etapta söylemiyorlar.sonradan ilşki düzenli-ciddi gidince yaa tanışmıştık öylesine- o bana teklif etmişti konuştuk bi ara salağın biriydi salladım- yaa askerlik zamanında vardı bir sürü falan...diyerekten açıklarlar.bu nasıl 'karıkızla işi olmamak' anlam veremiyorum...ufffffffffffff, tamam sonrasında düzgün yaşamatya karar vermişsindir ciddi ilişkiyle yola devam etmişsindir ama bunların sonradan patır patır dökülmesi çok iğrençççççç, hayal kırıklığı :( :19:

bence kurcalamayın gitsin güven bir kez kaybedilir çünkü eğer öyle birşey yoksa ve siz haksız çıkarsanız birde e.arkadaşınızın size olan samimiyetini düşünün bu sefer oda sizde birşeyler aramaya başlıycak...

polis olduğunu söylemeden önce kesinlikle günübirlik ilişki diye düşünmüştüm.ama polis olduğunu söylediğinde bilmiyorum.5 isim daha var falan yazılmış.buna bakıyım onları da arıycam yazmış.bana polislikle ilgili bir iş gibi geldi.o arkadaşı da polis mi.sanki konuşma kızlardan bahsetmek için fazla ciddi gibi.

polis olduğunu söylemeden önce kesinlikle günübirlik ilişki diye düşünmüştüm.ama polis olduğunu söylediğinde bilmiyorum.5 isim daha var falan yazılmış.buna bakıyım onları da arıycam yazmış.bana polislikle ilgili bir iş gibi geldi.o arkadaşı da polis mi.sanki konuşma kızlardan bahsetmek için fazla ciddi gibi.

Herkes başını okuyor, konu karışıyor tekrardan. Konu sahibi zaten sevgilisine sormuş, o da yapacaktım vazgeçtim yapamadım demiş, yani kadın olayı.

Konu sahibi arkadaşım,

Hangi erkek yaptım der ki? Bu işin acı gerçeği, inanıp inanmamak da bize kalmış, ki büyük çoğunluk olarak da inanmayı seçiyoruz. Hani önce KÜSMÜŞSÜNÜZ o ara diyecektim ama....Yani ne bu? Küs olunca direk o kadınları mı aramak gerekiyor?

ikincisi senin de dediğin gibi, OHOOO BEN ÇOKTAN GELMİŞTİR GÖNDERMİŞSİNDİR DİYE DÜŞÜNDÜM demesi arkadaşının garip.
Sonra o 5 isim daha var diyor,
erkek arkadaşım bir buna bakalım diyor.

Ne kadar iğrenç ya......

Benim de aşırı hassas olduğum bir konudur, midem bulanıyor böyle şeyleri okuyunca...Aldatınca bile, yok yapmadım diyor bunlar....İnsan azcık onurlu olur. Belki sevgilin sana AMA KÜSTÜK TAMAM YAPTIM AMA KÜSTÜK bahanesi sürebilir önüne belki, (gerçi sen hassassan biliyordur sonucu demez) öyle olsa bile, tiksindirici....

Herkes başını okuyor, konu karışıyor tekrardan. Konu sahibi zaten sevgilisine sormuş, o da yapacaktım vazgeçtim yapamadım demiş, yani kadın olayı.

Konu sahibi arkadaşım,

Hangi erkek yaptım der ki? Bu işin acı gerçeği, inanıp inanmamak da bize kalmış, ki büyük çoğunluk olarak da inanmayı seçiyoruz. Hani önce KÜSMÜŞSÜNÜZ o ara diyecektim ama....Yani ne bu? Küs olunca direk o kadınları mı aramak gerekiyor?

ikincisi senin de dediğin gibi, OHOOO BEN ÇOKTAN GELMİŞTİR GÖNDERMİŞSİNDİR DİYE DÜŞÜNDÜM demesi arkadaşının garip.
Sonra o 5 isim daha var diyor,
erkek arkadaşım bir buna bakalım diyor.

Ne kadar iğrenç ya......

Benim de aşırı hassas olduğum bir konudur, midem bulanıyor böyle şeyleri okuyunca...Aldatınca bile, yok yapmadım diyor bunlar....İnsan azcık onurlu olur. Belki sevgilin sana AMA KÜSTÜK TAMAM YAPTIM AMA KÜSTÜK bahanesi sürebilir önüne belki, (gerçi sen hassassan biliyordur sonucu demez) öyle olsa bile, tiksindirici....

Baska bırıyla konustugunu dusunmustum taa ılk bastan ama onyargılı olmıyım belkı oyle degıldır dıe solemedım
konu sahıbı uzulme lutfen ne yapmayı dusunuyorsun ayrılcakmısın ?

Direk okuyunca kız meselesi gibi duruyorr
Ama tabii öyle olmayabilir
Ön yargılı yaklaşmamak lazım

teşebbüs etmesi dahi bu tarz konulara meyilli olduğunu gösterir,affetmek seni daha çok yıpratacak her tartıştığınızda o konuyu açacaksın o açıklama yapacak sonra barışacaksınız konu kapanacak, her küslüğünüzde acaba yine yapıyormu sorularıyla savaşıcaksın, kendini devamlı yiyip bitirmektense yada bu konuyu affedip birdaha açmıyacaksın veya ayrılacaksın. Ben olsam 2. şıkkı seçer yoluma bakardım kafamda sürekli soru işaretleriyle yaşayamam çünkü

Halen işle alakalıdır diyen arkadaşlar var.konu kadın meselesiymiş sordum öğrendim demiştim.
Ayrıca konuştuğu arkadaşı da polis ve bu işlerde tarağı olan birisiymiş bunlar nasıl insanlar:(
ama dediğim gibi çok güveniyordum bu konularda erkek arkadaşıma
şimdi güvenim öyle bir sarsıldı ki çok kötü durumdayım
halen yalvarıyor yapmadım etmedim istediğine sorabilirsin sadece muhabbette kaldı diyor
araştırır öğrenirsem seni mahveder rezil ederim bana halen yalan konuşma dedim.
Hiç bir şey düşündüğün gibi değil diyip duyuror
normalde dürüst birisiydi hiç yalan söylemezdi
ama bu konuda sizin de yazdıklarınıza bakınca
inanmak istemiyorum artık ona:(

Halen işle alakalıdır diyen arkadaşlar var.konu kadın meselesiymiş sordum öğrendim demiştim.
Ayrıca konuştuğu arkadaşı da polis ve bu işlerde tarağı olan birisiymiş bunlar nasıl insanlar:(
ama dediğim gibi çok güveniyordum bu konularda erkek arkadaşıma
şimdi güvenim öyle bir sarsıldı ki çok kötü durumdayım
halen yalvarıyor yapmadım etmedim istediğine sorabilirsin sadece muhabbette kaldı diyor
araştırır öğrenirsem seni mahveder rezil ederim bana halen yalan konuşma dedim.
Hiç bir şey düşündüğün gibi değil diyip duyuror
normalde dürüst birisiydi hiç yalan söylemezdi
ama bu konuda sizin de yazdıklarınıza bakınca
inanmak istemiyorum artık ona:(

ona inanarek bu konuyu bir daha açmayacaksan sbunu başarabileceksen sorun yok, ama her tartışmada küslükte zaten o bana bunu bunu yapmışti diye aklına getireceksen kendini hırpalama derim, ki ben kendimden biliyorum 2. bahsettiğim gibi sürekli aklımdan çıkmazdı . karar senin

Back
X