22 yaşındayım ben.
şu an bir sürü mesaj atıyor
güvenini sarsacak bişey yapmadım vs.
öyle birisi olsaydım seninle görüşmezdim ben falan demiş
Öyle bir şey olsa neden seninle görüşmezmiş, orayı anlayamadım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yaşındayım ben.
şu an bir sürü mesaj atıyor
güvenini sarsacak bişey yapmadım vs.
öyle birisi olsaydım seninle görüşmezdim ben falan demiş
yüzyüze konuşma imkanımız yok şu an için.uzak şehirlerdeyiz
aradım direk konuya girdim
ne demek oluyor bu diye
kem küm ettti düşündüğün gibi değil dedi
aramışsın mesaj atmışsın kimdir nedir açıkla dedim
yapacaktım öyle bir hata ama vazgeçtim dedi yapmadım bir şey dedi
kimse gelmedi dedi..
o arkadaşım aklıma girdi falan filan dedi ne yapayım ben inanıyımı şimdi bunaa(((
aramızda böyle muhabbetin geçmesi bile çok çirkinn(((
yüzyüze konuşma imkanımız yok şu an için.uzak şehirlerdeyiz
aradım direk konuya girdim
ne demek oluyor bu diye
kem küm ettti düşündüğün gibi değil dedi
aramışsın mesaj atmışsın kimdir nedir açıkla dedim
yapacaktım öyle bir hata ama vazgeçtim dedi yapmadım bir şey dedi
kimse gelmedi dedi..
o arkadaşım aklıma girdi falan filan dedi ne yapayım ben inanıyımı şimdi bunaa(((
aramızda böyle muhabbetin geçmesi bile çok çirkinn(((
Allahaşkınıza hangisi evet yaptım der ki, bu dürüstlüğü gösterecek erkek zaten aldatmazhepsi yapıyor hem de öyle bi yapıyolar ki, en melek gibi insan dediklerimiz bile ne işler karıştırıyor. en yakın örnek benim erkek arkadaşım. yazın bir iki ay bi kavga ettik hemen eski eşiyle görüşmüş yok hastanedeymiş yok insanlık yapmış gibi bahaneler. yine geçenlerde bir iki gün ayrıydık gitmiş başka bi kızın resmine iltifat etmiş üstelik de kızla arasında 20 küsur yaş var. sonradan kendi de kabul etti saçma bir iltifat olduğunu. ki benim erkek arkadaşımı tanısanız sana deli gibi aşık dürüst bir adam asla ve asla yapmaz dersiniz ben de hep asla yapmaz derim ama az aralık da olsa bi açık kapı bırakırım yani.o açık kapıdan da hemen düşerler zaten
en iş çevirmez denebileni bile kendine göre bir işler karıştırıyor. al işte sana güvende zedelenme. bir daha nasıl göndereyim ben onu bisiklet gezilerine?
yaptım diyenide oluyo öyle deme canımBenimki beni aldattığı zaman (tek gecelik ilişki) 1 hafta sonrasında daynamayıp söylemişti
-- içim hiç rahat değil istanbula ben böyle böyle bi bok yedim demişti pişman olmuştu daha sonra ölen babasının üzerine yemin etti bi daha yapmmak için bildiğim kadarıyla yapmadı yaprsan biter demiştim bi kere kavga ederken yaptım demişti istersen arkadışama sor demişti benim vazgeçmemm için o zaman çok üzüyodu beni sende sormuştum arkadaşı evet demişti ama sonra mesajlarını yakalamıştım. çocuğa diyoki istanbula sana sorarsa gittiniz mi karıya derse he de demiştihemen hemen hepsinin gözü dışarda söyleyen de var söylemeyen de var.
canım valla erkeği bi halt yerken görsen bile yok bildiğin gibi değil derler ...sen nasıl mutlu olacaksan onu yap ii düşün...
arkadaş ortamında şeytana uyduğunu iddia etmişti o zaman...Bu söyleyenler genelde bekar erkekler. Kız arkadaşları onların "istediklerini" vermiyorsa, yaptım diyorlar.
Yani senle yaşayabilsek, ben gitmem öyle yerlere... S
Yersen!!!
yaptım diyenide oluyo öyle deme canımBenimki beni aldattığı zaman (tek gecelik ilişki) 1 hafta sonrasında daynamayıp söylemişti
-- içim hiç rahat değil istanbula ben böyle böyle bi bok yedim demişti pişman olmuştu daha sonra ölen babasının üzerine yemin etti bi daha yapmmak için bildiğim kadarıyla yapmadı yaprsan biter demiştim bi kere kavga ederken yaptım demişti istersen arkadışama sor demişti benim vazgeçmemm için o zaman çok üzüyodu beni sende sormuştum arkadaşı evet demişti ama sonra mesajlarını yakalamıştım. çocuğa diyoki istanbula sana sorarsa gittiniz mi karıya derse he de demiştihemen hemen hepsinin gözü dışarda söyleyen de var söylemeyen de var.
ne kadar yüce gönüllülük etmiş söyleyerek![]()
evet uzun süredir...hatta evlillik planları yapıyorduk
böyle bir şeyi kabullenmeyeceğimi çok iyi biliyor.
yapmadım vicdanen rahatsız oldum vazgeçtim diyor.ama nasıl inanacam ki
muhabbet o boyuta gelmişken,mesaj attım diye yazmışken nasıl vazgeçerki sonradan![]()
erkek arkadaşımın face şifresini aldım ve arkadaşları ile mesajlarını okudum.bir mesaj beni şok etti!!!
mesaj aynen şu şekilde:
arkadaşı : aradın mı
e. arkadaşım: henüz aramadım
arkadaşı : ohooo ben çoktan gelmiştir de göndermişsindir bilee diye düşündüm
e.arkadaşım :mesaj attım bakalım
arkadaşınunla işini hallet daha 5 isim daha var elimde
e.arkadaşım: tamam önce bi buna bakalım.
arkadaşlar sizin anladıgınız ne bundan((
polis kendisi 26 yaşında.özel evde kalıyor. bu mesaj baya bi önceden atılmış.
o karakterde biri değil ama yazan arkadaşı da pek iyi biri değil((((((
eğer öyle bi şey yaptıysa ben onunla devam edemem.((((