Ilgiyi dozunda seviyorum. Ama ilgi gösteren bir kadınım.Insanlar farklı iliski dinamikleri farklı dogal olarak. Ben ilgiyi severim. Şahsen yapamazdım. İyice dusunmelisin mutlu olur musun olmaz misin ? Beklentilerin neler ?
Paraya ihtiyacı olan biri değilim kiHemen yelkenleri indirmissin.Ömur gecerde ezer gecer.Iskolik adam,ilgisiz adam sana ne verebilir.Belki biraz para cocuguna da 23 kromozom.
Ne mutlu bana ki size de laf sokacaginiz bir konu olusturmuşumIyi geceler günlük ...
Baslik anya icerik konya
Ömür iskolik olsa da gecer issiz ayyas olsa da gecer zaman sonucta hizli ilerliyor
Ilgi yoksa bende yokum biraz sığ bir davranış değil mi? Hayatın gerçekleri pek öyle değil sanki.Ya sevgili icin bu kdr ugrasmaya degermi diye dusunuyorum valla.. caniniza yazik.. ben olsan deferdim. Ilgi yoksa bende yokum derdim.
Suan icin bahsetmedim onu evlenirsen dedim.Sevgiliyken boyle ilgisizse evlenince dusunemyrm.Paraya ihtiyacı olan biri değilim ki
Sen diosun iskolik diye :) iskoliklerin aile yasantisi cok kotu oluyo sonrada kesin bitiyo :)Ilgi yoksa bende yokum biraz sığ bir davranış değil mi? Hayatın gerçekleri pek öyle değil sanki.
Hayatın içinde herşey var. Bugün yoğun, yarın yogun olmadığında da bakmak lazım.
Kimseye vakit ayıramıyor. Haftada iki kez görüşüyoruz aşağı yukarı. Benimle görüşmek için ertelediği işi de oluyor tamamen haksızlık etmek istemiyorum.Sevdiklerimize vakit ayırmıyoruz , yaratıyoruz.
Yani insan yeter ki ilgilenmek , beraber vakit geçirmek istesin, gün 24 saat...
Ilgi yoksa bende yokum biraz sığ bir davranış değil mi? Hayatın gerçekleri pek öyle değil sanki.
Hayatın içinde herşey var. Bugün yoğun, yarın yogun olmadığında da bakmak lazım.
Ne mutlu bana ki size de laf sokacaginiz bir konu olusturmuşum
Farkındayım aslinda celiştiğimin.Böyle düşünüyorsanız konunuzla/kendinizle çelişmiş olmuyor musunuz ? Hem adamın ilgisizliğinden şikayet edip lafı "ayrılalım bari"ye getirip hem de hayatta ilgi de var ilgisizlik de var demek tuhaf...
Bence blof yaptin ayrilalim derken :) o da istedigin tepkiyi verdi. Adam he ayrilalim deseydi cok baska bi konu acmis olurdun burda:) bizde kadiniz yani neyi neden soylemis olabilecegini az cok tahmin ediyoruz:)Farkındayım aslinda celiştiğimin.
Bir süre ara verelim dedim ona, bunu derken amacım onun kendi duygularını anlamasına fırsat vermekti. Çünkü beni çok da sevmediğini düşünüyorum bazen. Ama o an verdiği tepki çok samimiydi açıkçası.
Şu zamandan sonra aklıma takılan sevgisinin azlığı çokluğundan ziyade yapısının bu olduğu gerçeğini tolere edip etmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?