- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Peki bitirmek istemesinin nedeni ne o mesaja kdar iyilermis?Çocuk derken , 40ına dayanmış koskoca adammış yahu . Bitirmek istiyordur muhtemelen
Dün bir konu acmistim, arkadasimin sevgilisi( iki yildir beraberler) ailesinin yanina gitti ve oglanin annesi kiz arkadasinda gelsin demesine ragmen kizi götürmedi tanistirmaya. Neyse ben de arkadasima demistim ki bir mesaj yaz ve acikca kirildigini söyle demistim. Mesaj su sekilde:" Annen beni de davet ettigi halde bana sormadan benim adima karar verdin bu bana biraz garip geldi ve kirildim. Su an lütfen bir sey yazma, biraz yalniz kalmak istiyorum" Bunun üstüne cocuk hic bir sey yazmadi, aramadi. Normalde bugün buluscaklardi. Kiz oglani ariyor cocuk telefona cikmiyor. Mesaj yaziyor mesajlari okuyor cevap vermiyor, geride aramamis. Arkadas cok üzülüyor ben de ona akil verdigim icin kötü hissediyorum. Bu cocuk ne yapmaya calisiyor simdi? yaslar 35 in üzerinde.
Kadının ciddi düşündüğünü görüp vazgeçmiş.Peki bitirmek istemesinin nedeni ne o mesaja kdar iyilermis?
O gün icin yalniz kalip düsünmek icin.Bu adamdan bi cacik olmaz. Ayrica biraz yanliz kalmak istiyorum deyip aramak sormak gercekten cok basit hareket
Boyle adamlara 1 msj bile cok, kendilerini bisey saniyolar. Zaten o adam 40 ina kadar evlenmediyse evlenmez kolay kolay,O gün icin yalniz kalip düsünmek icin.
Davranışları çok çocukça iki tarafında öncelikle , beni bi süre arama sorma diyen kızın adamı araması saçmalık , ayrıca erkeklerde zaten aile evlilik konularından tırsar bunu hepimiz biliyoruz , annesi çağırdığı halde adamın söylememesi bence bunu gösterir ki belkide evlenme düşüncesi bile yok adamın , bunlara ilaveten kızın , annenin çağırdığını bana niye söylemedin demesi , adamın gözünde koca meraklısıPeki bitirmek istemesinin nedeni ne o mesaja kdar iyilermis?
ya hepsini anliyorum da telefon acmamak yazmamak ne oluyor?Davranışları çok çocukça iki tarafında öncelikle , beni bi süre arama sorma diyen kızın adamı araması saçmalık , ayrıca erkeklerde zaten aile evlilik konularından tırsar bunu hepimiz biliyoruz , annesi çağırdığı halde adamın söylememesi bence bunu gösterir ki belkide evlenme düşüncesi bile yok adamın , bunlara ilaveten kızın , annenin çağırdığını bana niye söylemedin demesi , adamın gözünde koca meraklısıgibi bir intibada bırakmış olabilir .
Koca meraklısı peşimi bırakmıyor hala arıyorya hepsini anliyorum da telefon acmamak yazmamak ne oluyor?
Dün bir konu acmistim, arkadasimin sevgilisi( iki yildir beraberler) ailesinin yanina gitti ve oglanin annesi kiz arkadasinda gelsin demesine ragmen kizi götürmedi tanistirmaya. Neyse ben de arkadasima demistim ki bir mesaj yaz ve acikca kirildigini söyle demistim. Mesaj su sekilde:" Annen beni de davet ettigi halde bana sormadan benim adima karar verdin bu bana biraz garip geldi ve kirildim. Su an lütfen bir sey yazma, biraz yalniz kalmak istiyorum" Bunun üstüne cocuk hic bir sey yazmadi, aramadi. Normalde bugün buluscaklardi. Kiz oglani ariyor cocuk telefona cikmiyor. Mesaj yaziyor mesajlari okuyor cevap vermiyor, geride aramamis. Arkadas cok üzülüyor ben de ona akil verdigim icin kötü hissediyorum. Bu cocuk ne yapmaya calisiyor simdi? yaslar 35 in üzerinde.
Bazi erkekler soylemiyor, tas olsa dile gelir bunlar 1 kelime etmeden sivisiyolar. Sosyal medyada engellemeye benziyor bu is:)) isine gelmeyince cevap vermiyoriyide insan söyleyemez mi ayrildigini ? koca adam bu. Kiz kac kere aradi bir acip medenice bir sey denilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?