ben koudan pek bişi anlamadım açıkcası :44::44:
Eşin gel gidelim dedi, sen yok ben gitmicem dedin ?????
canım kusura bakma çok kızgınım bugün eşime eşim ailesine gitmek istiyor ama ailesiyle ben tartıştım daha doğrusu annesi bana hakaretler etti enson annesinin eşime o karına sırrını verme oğlum demesi beni hastanelik etti üzüntüden bende şimdi onunla görüşmek istemiyorum eşimde affet görüşelim diyor ama ben istemiyorum
Tartisdiginizda kayivalideniz size ne dedi de bu kadar sinirlendiniz Hastanelik olacak kadar?
eşin seni boşayabilir
boşanmayı göze alamıyosan
ailesiyle bu kadar zıt düşme
göze alıyosan sorun yok, devam et
şimdi şöyle düşünnn...
tamam haklı olabilirsin, eşinin annesine karşı kırgın ve kızgın olabilirsin. Ama bu durumun eşini ne kadar çok üzüyor olduğunu bir düşün. ailesiyle karısı arasında kalmak hiçte kolay olmasa gerek. Bazı şeyleri en azından eşin ve evliliğinin huzuru için görmezden gelebilirsin pek alaa.
Ayrıca, dünyanın binbir türlü hali var düğündür, dernektir, bayramdır, allah korusun hastalıktır illaki bir araya gelincek ve yüz yüze bakılcak ortamlar olacaktır.
Sonuçta eşinin '' affet '2 demesi annesinin hatalı olduğunu kabullenmesini gösterir. Bence eşin için onlara bir şans daha verebilirsin. Ama tabii son karar senin
Bence fazla büyütüyorsun.
Belki kayınvaliden de bunca zaman gitmemenizden ders çıkarmıştır,ılımlı davranır.
Gidince onunla yalnız kalmamaya çalışırsın,ikili diyaloğa girmemeye özen gösterirsin olur biter.
Daha önceki konunda yazmıştık,bir iki gün kalsan eşinin de gönlü olur diye.
eşin seni boşayabilir
boşanmayı göze alamıyosan
ailesiyle bu kadar zıt düşme
göze alıyosan sorun yok, devam et
canım sen kafa fazla takma hasta olursun kayınvaliden de benimki gibi göbek atar sonra seninkini beterini yaşamış biri olarak bende kayınvalidem kaynım ve görümcemle görüşmüyorum ki bizim olayımız öldürmeye teşebbüs kadar ileri gitti benim eşim şuan kayınvalidemle görüşüyor kızımı götürüyor her gittiğinde bana karşı dolduruyor ve evde kavga ediyoruz.
evlenmeden önce sırf kayınvalidemden kurtulmak isteyen kocam şimdi annesinin numaraları sayesinde bana karşı annesini savunur oldu
şimdi kayınvalidemin stratejisini ona karşı kullanmaya kararverdim
1- sürekli güleryüz
2- kendini acındırma
3- annesini kötülemek biyana ona acımak
gitmeye gelince bana eşim olanlardan dolayı seninki gibi bigün affedersin gidersin diyor du
bu konuyu şöyle kapattım benden özür dileyene kadar gitmicem bi dahada bu konuyu açma dedim
o günden beri açmadı
sen evi terk edersen kayınvaliden kazanacak sen kavga edince kayınvaliden kazanacak
ben aynı binada oturuyordum kavgadan önce şimdi çok uzağa taşındım arada bide göz dağı vermek için karşı komşuya ziyarette bulunuyorum :)
o kadar sıkma kendini aradabide kendimi kötü hisediyorum ayağına bütün gün uzan kalkma (ben öyle yapıyorum gelip özür diliyor)
bakıyor ev toplanmamış yemek yapılmamış daha bi özenle bakıyor
canım sen kafa fazla takma hasta olursun kayınvaliden de benimki gibi göbek atar sonra seninkini beterini yaşamış biri olarak bende kayınvalidem kaynım ve görümcemle görüşmüyorum ki bizim olayımız öldürmeye teşebbüs kadar ileri gitti benim eşim şuan kayınvalidemle görüşüyor kızımı götürüyor her gittiğinde bana karşı dolduruyor ve evde kavga ediyoruz.
evlenmeden önce sırf kayınvalidemden kurtulmak isteyen kocam şimdi annesinin numaraları sayesinde bana karşı annesini savunur oldu
şimdi kayınvalidemin stratejisini ona karşı kullanmaya kararverdim
1- sürekli güleryüz
2- kendini acındırma
3- annesini kötülemek biyana ona acımak
gitmeye gelince bana eşim olanlardan dolayı seninki gibi bigün affedersin gidersin diyor du
bu konuyu şöyle kapattım benden özür dileyene kadar gitmicem bi dahada bu konuyu açma dedim
o günden beri açmadı
sen evi terk edersen kayınvaliden kazanacak sen kavga edince kayınvaliden kazanacak
ben aynı binada oturuyordum kavgadan önce şimdi çok uzağa taşındım arada bide göz dağı vermek için karşı komşuya ziyarette bulunuyorum :)
o kadar sıkma kendini aradabide kendimi kötü hisediyorum ayağına bütün gün uzan kalkma (ben öyle yapıyorum gelip özür diliyor)
bakıyor ev toplanmamış yemek yapılmamış daha bi özenle bakıyor
uzakmışsınız zaten bir de yakında olsaydınız ne olacaktı?
gidip bir iki gece kalmakla bişi olmaz.hiç mi gitmiceksin? eşinin annesi sonuçta,ki eşin de annesini suçlu görüyor ki sana affet diyor.
eziyorsa sen de ezdirmiceksin kendini.her lafına ver bir karşılık ama dikkatli konuş sakinliğini koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?