Bu ne demek şimdi?

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Kızlar 1.5 ay sonra ilk defa biriyle görüşeyim belki kafam dağılır diye düşündüm ve lisedeki sevgilimin -ilk aşkımdı- çağırması, ısrarları üzerine yanına gittim. (Yaşadığımız yerler çok yakın.)

Başta biraz tuhaflık oldu tabii ne konuşacağımızı bilemedik falan ama sonra eğlendik, güldük, muhabbet ettik. Bana neden ayrıldığımızı sordu. Geçiştirdim. Sonra sahilde otururken sarıldı bana öylece oturduk. Yanağını yanağıma yasladı, öpeceğini hissettim ama o an suçluluk hissettim nedense daha 1.5 ay olmuşken böyle bir şeye kalkışmaktan ve pat diye söyleyiverdim neden ayrıldığımızı, üzüldüğümü. Birden ondan bahsedince uzaklaştı tabii. "Sen suçlu değilsin, yerinde olsam çok iyi bir tecrübe oldu der hiç takmazdım bile, zaten imkansız bir şey taksan da olması. Çok sevmiştin galiba sen onu?" dedi ben de "Hayır, sevmek öyle olmuyor, saplantı bu." dedim bir şey demedi.

Sonra zaten yağmur bastırdı, kalkmak zorunda kaldık. Otobüsümü beklerken de sürekli saçlarımla oynadı, yanaklarımı okşadı, dudağıma bile dokundu :26: Yere eğildi, dizlerime yasladı kafasını, ben saçlarıyla oynadım. Çok ufak bir öpücük de oldu :26: Ve giderken iki yanağımı avuçları içine alıp yanaklarımdan öptü "Teşekkür ederim bana zaman ayırdığın için sakın canını sıkma o adam için de kimse için de ve sen çok iyi birini bulacaksın bir gün buna inanıyorum." dedi "Tamam." dedim gittim.

Bu kadar rahat olduğuna da bakmayın aslında tüm gün çekindi, uzak durdu ama ben sesimi çıkarmayınca yaklaştı. Normalde böyle çekingen biri de değildir kızlara karşı rahattır ama biz çok severek ve acı çekerek mesafeler yüzünden ayrılmıştık. Şimdi şehirler olarak yakınız. Ama o çalışıyor ve izni yok. Ben bundan da dert yanmıştım "O çalışıyordu ben okuyordum ve bu problem yaratıyordu, çok görüşemiyorduk." dediğimde bozuldu "Bende de böyle bir sorun var yalnız." dedi. Gelip bulunduğum şehirde çalışmak için fırsatı olduğunu söyledi. Bir şey demedim.

Hatta annesini hastaneye kaldırmasalar annesiyle tanıştıracaktı beni.

Ben de sonraki gün içimde bazı hislerin canlandığını hissettim (ya da öyle zannettim boşluktan) ve onu hala istediğimi söyledim. Cevabı da şu oldu "Ama ben hayatımda şu an herhangi birini istemiyorum."

Hakikaten de iyi geldi başka bir erkekle görüşmek yani sadece ilginç ve eğlenceli şeylerden bahsedebilecek olanın, bana destek olabilecek olanın o pislik olmadığını görmemi sağladı ama şimdi bu kadar şeyden sonra bu ne demek? Ben umut bağlamıştım, yeniden mutlu olurum/oluruz, son olanları da hepten unutturur bana diye düşünmüştüm ama... :26:

Son düzenleme:

Siz onunla yaralarınızı sarmaya cabalarken belki o da sizinle yaralarını sarmayı denedi ama olmadı.

adama eski sevgi sevgiline hala saplantılı olduğunu söylemişsin yanlış anlamadıysam.

sonra da neden olmadı diye soruyosun.

Be adam madem birni istemiyosun neden öyle davranıyosun!! Senin o halini bile bile böyle davranması mantıksız. Acaba göze mi alamadı? Yada atladığın onun canını sıkacak bi konuşma geçti mi belki sonradan düşünüp kendini geri çekmiiştir?

bi kere çok yanlış yapmışsın .çcouk iyi niyetle yaklaşmış ama sen eski sevgilinden bahsetmişsin hatta saplantı şekline getirdiğini .ben birinle çıksam mesela adam ana eski sevgilime saplantılıyım derse çok kötü hissederim .çok saçmalamışsın kusura bakma .ondan birşey bekleme .erkekler kızların geçmişini bilmek zorunda değil .anlatmaman gerekirdi .gerek yok .

canım yaşadıkların daha çok taze..bana sorarsan bu durumu yeni bir ilişkiyle değil yeni aktivitelerle aşmaya çalış.şu anda çok kırılgansın ve başka bir erkeğin daha seni kırmasına izin verme lütfen..

eski erkek arkadışının samimiyetine inanmadım..

İyiydi, hoştu geçirdiğimiz saatler, arada uğrar saçlarını okşarım, fakat dertlerine derman olamam demek.
Zaten canın yanmış bence tekrar yakma, lazım olur.

Siz onunla yaralarınızı sarmaya cabalarken belki o da sizinle yaralarını sarmayı denedi ama olmadı.

Onun pek yarası yok gibiydi ama :26:

adama eski sevgi sevgiline hala saplantılı olduğunu söylemişsin yanlış anlamadıysam.

sonra da neden olmadı diye soruyosun.

Orda kastettiğim sevmiyorum, sevdiğimi zannettim aslında sadece saplantıydı ona karşı. Bunu demek istemiştim. Yoksa neden durduk yere ben eskime saplantılıyım diyeyim? :26:

Sonra zaten yağmur bastırdı, kalkmak zorunda kaldık. Otobüsümü beklerken de sürekli saçlarımla oynadı, yanaklarımı okşadı, dudağıma bile dokundu :26: Yere eğildi, dizlerime yasladı kafasını, ben saçlarıyla oynadım. Çok ufak bir öpücük de oldu :26:

---------------

siz bosluktan ne yapacagınızı sasırmıssınız. ki bu tarz yaklaşımlara girmemeniz hoş olurdu.

eski erkek arkadasının samimiyetine hiç güvenmedim. fırsatçı gibi geldi bana.

sosyal etkinliklere katılın

Son düzenleme:

İşte ben de onu anlamadım. Belki eski sevgilimden bahsetmem uzaklaştırmıştır diyeceğim ama sunduğu bahane "birini istemiyorum" olduğu için emin olamadım yalan mı doğru mu...

Haklısın kadesacım, biliyorum ama bir şeyi görmem açısından iyi de oldu bu. Başka erkekler de var. Olgunca konuşabilen, destek olabilen. Bunları sadece o yapmıyormuş mesleği ve yaşı dolayısıyla yapmıyormuş insanlar, bunu görmek iyi geldi, ben ne yapmaya çalıştığını da anlamadım. O kadar çağırdı, etti beni yanına sonra böyle dedi, ilginç :26:

Canım insan uzun ilişkiden çıkınca o boşluğu doldurmak için en ufak bir tebessümden bile etkilenip kaptırabiliyor kendini. Bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum. Öyle saçmaladığım dönemler oldu ki. Biri olsun istedim, mutlu olayım, gülelim eğlenelim, güzel vakit geçirelim istedim. Ama gerçekten sevmiyorsun ve bitiyor. şimdi düşününce pişmanlık duyuyorum. Daha 1.5 ay olmuş çok erken. inan yalnızlık o kadar kötü değil. Kendine zaman ayır, uğraşacak meşgaleler bul kendine. İnan daha sağlıklı düşünüp, daha sağlıklı kararlar alırsın. Hayal kırıklıkları yaşamış olmazsın. Üstelik şuan yeni birine gerçekten sağlıklı duygular hissetmen çok zor. Bu olay senin moralini bozmasın sakın. Sana şuan gerekli olan tek şey zaman.

işte erkeklere böyle ayrıntı vermeyeceksin .erkekler kızların geçmişindekileri hem bilmek ister hemde rahatsız olur işte böyle .sen doğal davranmışsın ama tipik türk erkeği .bence eskileri hiç karıştırma birdahakine .yoksa eskiye takılır kalırsın .hep önüne bak arkana bakma bile .

Adama eski sevgilinden bahsetmişsin simdide neden olmadi diye soruyorsun sen olsan kabul eder misin

Ben de erkek arkadaşının samimiyetine inanamadım.
en sinir olduğum insan tipi tutarsız insan tipi..
Tavırlara bak öpmeler dokunmalar..
Cevaba bak hey Allah'ım akıl fikir ver..
Üzerinde düşünüp canını sıkma..
Şunu anlamış oldun yeni birine karşı da böyle heyecanlar duyabilirsin
Bu açıdan iyi oldu diye düşün geç git..

Bir zamanlar yaptığım en büyük hatalardan biriydi... Eski sevgilime, lisedeki aşkıma geri dönmek...
Sadece bir akşam yemeği, telefon konuşmaları ve bir gün sonra uyandım!
Evet çok sevmişssindir bir zamanlar ama yürütebilseydin yürütürdün inan.
Eskiler hep güzel hatırlanır ama sadece hatıralarda. Eskiyi tekrar yaşayamazsın. Yaşatmak istediğinde neden ayrıldığınızı bir kez daha anlarsın :)
Benden söylemesi.

geçmişi geçmişte bırak...

eskilere rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı...

temiz bir sayfa aç hayatında...

Onu en iyi sen tanırsın neden böyle yaptığı hakkındada vardır bence bi düşüncen.
Birinden ayrılınca insan başkası tarafındanda sevilebileceğini yada sevebilceğini hissetmek istiyor ama bu hayal kırıklığı oluyor daha çok.
İnan bir süre yalnızlık sana iyi gelir diye düşünüyorum.

hayat böyledir biri olmazsa illaki biri olur,kimi zaman mutlak bir zamani dilimi vardir,o gelmeden olmaz.

ama ilk bulusmada ne kadar kisilerin bir zaman ortak gecmiside olsa

bu kadar yakinlasmaya müsade edilmemeli..

simdi belki siz o günü normal yeniden birbirini tanimaya calisan bir cift olarak

gecirseydiniz belki hersey daha baska olurdu...

hayat böyledir biri olmazsa illaki biri olur,kimi zaman mutlak bir zamani dilimi vardir,o gelmeden olmaz.

ama ilk bulusmada ne kadar kisilerin bir zaman ortak gecmiside olsada

bu kadar yakinlasmaya müsade edilmemeli..

simdi belki siz o günü normal yeniden birbirini tanimaya calisan bir cift olarak

gecirseydiniz belki hersey daha baska olurdu...

Eski ilişkinden bahsetmişsin, o yüzden kendini geri çekmiştir, erkeklere hele de hayatına yeni giren bi erkeğe asla ama asla eski geçmiş ilişkilerden bahsedilmemeli, erkekler hoşlanmazlar geçmiş ilişkilerin anlatılmasından, gerçi kim hoşlanır ki, anlatmasaymışsın iyiymiş ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…