canım sana kendi başımdan geçen bir olayı anlatayım, ben çok iş ve sektör değiştirdim en son şuan çalıştığım işime girdim gireli 8 yıl oldu, buraya da çok sevdiğim bir insanın vasıtasıyla girdim o tavsiye etmişti beni, bizimde 5 partonumuz vardı ozaman ama bi tanesi burda duruyordu, ben diğer patronlarla görüşüp girdim işe bu patronumu hiç görmemiştim, ve rahmetli babam ben bu işe girerken bana dediki yeter artık sürekli iş değiştiriyorsun artık burda kalacaksın uzun süre dedi o yük ver bide üzerimde
neyse ben işe başladım ilk günler bilmiyorum patronumun ne b.k olduğunu sabah güler yüz günaydınlar falan birgün beni yukarı odasına çağırdı daha ozaman işe başlayalım 2 hafta olmuş çıktım dediki bana boynum çok ağrıyor masaj yaparmısınama ben şok o şokla nasıl oldu bilmiyorum ellerimi 30 sn line omuzlarına koydum azık masaj yapar gibi yaptım sonra çektim elimi zaten cep telefonu çaldı ben aşağıya indim hemen tuvalete girdim nasıl ağlıyorum ama
hemen benim işe girmeme veslie olan adamı aradım çok severim onuda iyi dostumdur dedim böyle böyle oldu bu nasıl bir adam dediki çapkınmı ben hiç bilmiyorum daha doğrusu onu tanımıyorum ben diğerleri benim arkadaşım ama rahatsız olduysan beni düşünme işten ayrıl dedi, tamam dedim telefonu kapadım
o gün hiç bişi olmadı ertesi gün evden çıkarken yanıma bi kas gevşetici ilaç aldım, birde masaj aleti vardı pilli küçük bişi onuda aldım
öğlen geldi beni yine çağırdı odasına dediki başım ağrıyo boynuma masaj yapabilirmisin bi dakka geliyorum dedim indim aşağıda ilaçları ve masaj aletini aldım koydum masasına bu ilaçlardan yutun bi aletlede kendinizi masaj yapabilirsiniz dedim indim aşağıya
adam şok oldu
zaten buda işe yaramasa işten ayrılacaktım
neyse o günden sonra nerdeyse beni hiç odasına çağırmadı bişi diyecek olsa bile telefonda söylerdi
ve benide hiç sevmedi o günden sonra düşman gibi bakrdı bana, eminim diğer patronlar benden memnun olmasa beni çoktan işten atardı ama atamadı uyusss. ha şimdi nemi oldu o patron denen adam hisseleri satıp gitti burdan 2 yıldır yok şükür
seninde bu şekilde bir taktik uygulamanı tavsiye ederim, aa ne çiftliği ben hayvanları sevmem anlamıyorum bu insanlar nasıl çiftlik seviyor sizin kızınız seviyormu (yada karısı işte)eşiniz seviyormu gibi bir cümle kurabilirsiniz
ama baktınız çok rahatsız oluyorsunuz o işten ayrılın
mükemmelmiş ya nasıl bozmuşsun adamı harikasın gerçekten!!!! tebrik ederim ne kendini ezdirdin ne de olay çıkardın. saygını koruyarak adamın ağzının payını verdin
teşekkürler canım
aynen, ama başka çarem yok gibiydi neyse hepsi geçti çok şükür tabi allahtan adamda ısrarcı değildi, ısrarcı biriyle karşılaşmış olsaydım bu yaptığımda kar etmezdi eminim.
Direk konuya girmek ve sizin görüşlerinizi almak istiyorum çünkü buna çok ihtiyacım var.
Cumartesileri tam gün çalışıyoruz ve ben ehliyet sınavım olduğu için izin aldım gelmeyecektim.
cuma akşamı ( 3 ortaklı bi iş yeri) patronlardan biri arayarak sabah teklif hazırlamam gerektiğini söyledi
ve hazırlayıp çıkarsın dedi.
Sabah geldim acele bi şekilde hazırladım sınava az bi zaman kaldığı için telefonumu ve evin anahtarını
işte bırakıp çıktım.
4 gibi tekrar anahtar ve telefonumu almak için işe geldim.
Patronlardan biri (55 yaşında) neden yoktun dedi.
sınavım olduğunu söyledim.
arasaydın ben alırdım seni dedi
olur mu öyle şey dedim.
bi saatte neler neler yapardık çiftliğe eve giderdik hem sana ihtiyacım var dedi
şok oldum bu ne şimdi yaa.
daha önce aramızda böyle konuşma hiç olmadı.
Bu ne cesaret mideme ağrılar giriyor ne yapmalı bi akıl verin.
ne olur bişey söyleyin ben mi yanlış anlıyorum bu adamın niyeti nedir böyle?
Bu ne mi demek
Ben koskoca 50 yıllık bir çınarım devrilecek yer arıyorum
Hiç utanmam yok kızım yaşındakine rahatça sarkarım
İğrençliğin geldiği son noktadayım
DEMEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?