Bu ne demek?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Beni terk eden erkek arkadaşıma başka bir arkadaşımın konuşmasını istemiştim.Beni başka erkeklerle gördüğünü istemediğini söylemiş.Neden dedi bunu?Beni zaten terk etti üstüne başka biriyle de görüşmedim.Arkadaşlarımla gördü bahane edecek biri de değil niye öyle dedi anlamdım.

Beni terk eden erkek arkadaşıma başka bir arkadaşımın konuşmasını istemiştim.Beni başka erkeklerle gördüğünü istemediğini söylemiş.Neden dedi bunu?Beni zaten terk etti üstüne başka biriyle de görüşmedim.Arkadaşlarımla gördü bahane edecek biri de değil niye öyle dedi anlamdım.
Biraz daha ayrıntı, azıcık daha.

Şöyle yapsan daha mantıklı değil mi sence: yanına gidip beni başkalarıyla görmüşsün kim o başkaları bir daha görüşmesek bile bunları açıklığa kavusturmamiz lazım desen...
Bence burda sormandan daha mantıklı. Çünkü senin konun akıl danışılacak bir konu değil. Direkt adama sorman lazım canım

Yani başında melek tacıyla görse ne olur bu saatten sonra?
Terketmiş zaten artık ne yaptığın onu ilgilendirmez
Hala dönmesini bekliyorsun sanırım

Back
X