Slm daha bugun uye oldum sirf bunj anlatmak icin yoksa cildiricam,gecenlerde bi aile ile baska bi ailenin ziyaretine gittik,gittigimiz aileyi tanimiyorum ilk defa gittik ,kocalarimiz arkadas,ama beraber gittigimiz aileyle coktan tanisiyoruz. bu adam karisini aldatiyor bunu bana karisi anlatti kac defa messjlarini yakalamis neyse iki yil once ben tr deyken esimin face ye mesaj atmis,ben mesajdaki yaziyi google ye yazdim ve cirilciplak kadinlar guya masaj salonu ama ...cildirdim ve tiksindim o adamdan resmen,asil konu o gece misafirlikte esim ve bu adam bize donuk oturdular masaya ,biz koltukta onlar yemek masasinda,tam uc defa bana bskarken gordum o adami,sonra disari ciktilar geldiler,mac vardi esim ve ev sahibi tv seyretmek icin bize sirti donuk sandalyelere oturdular ve bu adam gene karsima oturdu,o kadar rshatsiz oldum ki oturdugum yeri degistirip elimede tlf alip kafami icine soktum o da yerini degistirip tv ye dondu,geri donerkende anladigimi farkettigi icin slm dahi veremedi,eve gelince senin arkadasinda hayir yok tam uc kez gordum hep kadinlar tarafina bakiyodu dedim,sonra tekrar gorustuler,ikinci defasinda kiyameti kopardim nasil gorusursun diye,ama gene gene iki defa daha gorustu,aksam gene beraberlermis elim ayagim tutmuyor,s....p... herseyi saydim,ha bide kadinlar tarafi degil bana bakiyodu dedim,simdi tlf actim gene saydim,insan bu kadar genis olabilir mi,herkes kocam katil olur diye anlatmaz bizimki beni katil edecek
Son düzenleyen: Moderatör: