• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demek

YouLoST

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
6
2
6
Avusturya
Slm daha bugun uye oldum sirf bunj anlatmak icin yoksa cildiricam,gecenlerde bi aile ile baska bi ailenin ziyaretine gittik,gittigimiz aileyi tanimiyorum ilk defa gittik ,kocalarimiz arkadas,ama beraber gittigimiz aileyle coktan tanisiyoruz. bu adam karisini aldatiyor bunu bana karisi anlatti kac defa messjlarini yakalamis neyse iki yil once ben tr deyken esimin face ye mesaj atmis,ben mesajdaki yaziyi google ye yazdim ve cirilciplak kadinlar guya masaj salonu ama ...cildirdim ve tiksindim o adamdan resmen,asil konu o gece misafirlikte esim ve bu adam bize donuk oturdular masaya ,biz koltukta onlar yemek masasinda,tam uc defa bana bskarken gordum o adami,sonra disari ciktilar geldiler,mac vardi esim ve ev sahibi tv seyretmek icin bize sirti donuk sandalyelere oturdular ve bu adam gene karsima oturdu,o kadar rshatsiz oldum ki oturdugum yeri degistirip elimede tlf alip kafami icine soktum o da yerini degistirip tv ye dondu,geri donerkende anladigimi farkettigi icin slm dahi veremedi,eve gelince senin arkadasinda hayir yok tam uc kez gordum hep kadinlar tarafina bakiyodu dedim,sonra tekrar gorustuler,ikinci defasinda kiyameti kopardim nasil gorusursun diye,ama gene gene iki defa daha gorustu,aksam gene beraberlermis elim ayagim tutmuyor,s....p... herseyi saydim,ha bide kadinlar tarafi degil bana bakiyodu dedim,simdi tlf actim gene saydim,insan bu kadar genis olabilir mi,herkes kocam katil olur diye anlatmaz bizimki beni katil edecek

Son düzenleyen: Moderatör:
bi kere bu şekilde açık açık küfür edemezsin burayı herkes okuyor ve bu tür küfürleri görmek zorunda değiliz.ayrıca da sen olan biteni doğru düzgün karşına alıp anlatsaydın belki böyle olmazdı, olaya direkt böyle girdiysen eşinin seni ciddiye almaması doğal.ayrıca da o kadar rahatsız olduysan görüşmezsin olur biter eşin naparsa yapsın.

Olaya nasil girmisim,sen normal karsilayacaksin demekki ,insan gibi defalarca konustum,benim derdim bana yetiyor ellerin titreyerek yaziyorum ,derdimi anlatiyorum ,sinirden ne yazdigimi bile farketmedim (okuyacak diger arkadaslardsn kufur icin özur diliyorum )

Slm daha bugun uye oldum sirf bunj anlatmak icin yoksa cildiricam,gecenlerde bi aile ile baska bi ailenin ziyaretine gittik,gittigimiz aileyi tanimiyorum ilk defa gittik ,kocalarimiz arkadas,ama beraber gittigimiz aileyle coktan tanisiyoruz. bu adam karisini aldatiyor bunu bana karisi anlatti kac defa messjlarini yakalamis neyse iki yil once ben tr deyken esimin face ye mesaj atmis,ben mesajdaki yaziyi google ye yazdim ve cirilciplak kadinlar guya masaj salonu ama ...cildirdim ve tiksindim o adamdan resmen,asil konu o gece misafirlikte esim ve bu adam bize donuk oturdular masaya ,biz koltukta onlar yemek masasinda,tam uc defa bana bskarken gordum o adami,sonra disari ciktilar geldiler,mac vardi esim ve ev sahibi tv seyretmek icin bize sirti donuk sandalyelere oturdular ve bu adam gene karsima oturdu,o kadar rshatsiz oldum ki oturdugum yeri degistirip elimede tlf alip kafami icine soktum o da yerini degistirip tv ye dondu,geri donerkende anladigimi farkettigi icin slm dahi veremedi,eve gelince senin arkadasinda hayir yok tam uc kez gordum hep kadinlar tarafina bakiyodu dedim,sonra tekrar gorustuler,ikinci defasinda kiyameti kopardim nasil gorusursun diye,ama gene gene iki defa daha gorustu,aksam gene beraberlermis elim ayagim tutmuyor,s.... p....herseyi saydim,ha bide kadinlar tarafi degil bana bakiyodu dedim,simdi tlf actim gene saydim,insan bu kadar genis olabilir mi,herkes kocam katil olur diye anlatmaz bizimki beni katil edecek

eşine o adamın karısı aldattığından bahsettin mi peki?

Evet anlattim,kadina ben esimd soylerim o konusur diye soz verdim o sa konusmus bi daha olmaz vs demis

ya eşine adam bana baktı diyosun ve tepki vermiyo bi nde gidip adamla görüşüyo defalarca hayret yani.benim eşim elinden gelse yolda bakanları benzetecek de zor tutuyorum :) yani eşinde sıkıntı var bence. adamla görüşmesine engel ol onu da yoldan çıkarmasın.

Yani kusura bakmayın ama eşiniz çok genişmiş..bi erkek nasıl tepkiniz kalabilir böyle bi duruma ...

Slm daha bugun uye oldum sirf bunj anlatmak icin yoksa cildiricam,gecenlerde bi aile ile baska bi ailenin ziyaretine gittik,gittigimiz aileyi tanimiyorum ilk defa gittik ,kocalarimiz arkadas,ama beraber gittigimiz aileyle coktan tanisiyoruz. bu adam karisini aldatiyor bunu bana karisi anlatti kac defa messjlarini yakalamis neyse iki yil once ben tr deyken esimin face ye mesaj atmis,ben mesajdaki yaziyi google ye yazdim ve cirilciplak kadinlar guya masaj salonu ama ...cildirdim ve tiksindim o adamdan resmen,asil konu o gece misafirlikte esim ve bu adam bize donuk oturdular masaya ,biz koltukta onlar yemek masasinda,tam uc defa bana bskarken gordum o adami,sonra disari ciktilar geldiler,mac vardi esim ve ev sahibi tv seyretmek icin bize sirti donuk sandalyelere oturdular ve bu adam gene karsima oturdu,o kadar rshatsiz oldum ki oturdugum yeri degistirip elimede tlf alip kafami icine soktum o da yerini degistirip tv ye dondu,geri donerkende anladigimi farkettigi icin slm dahi veremedi,eve gelince senin arkadasinda hayir yok tam uc kez gordum hep kadinlar tarafina bakiyodu dedim,sonra tekrar gorustuler,ikinci defasinda kiyameti kopardim nasil gorusursun diye,ama gene gene iki defa daha gorustu,aksam gene beraberlermis elim ayagim tutmuyor,s.... p....herseyi saydim,ha bide kadinlar tarafi degil bana bakiyodu dedim,simdi tlf actim gene saydim,insan bu kadar genis olabilir mi,herkes kocam katil olur diye anlatmaz bizimki beni katil edecek

Belki adamın gözü kaydı olamaz mı? Kocanız katil olsun mu istiyorsunuz anlamadım ki?

Kocaniza çok kizmis olsaniz da söylediğiniz sözler çok çirkin...
Eşinizin ise sizi umursamamsi çok kotu.. Bence ikili iliskinizde bir yanlislik var..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 kere mi gözü kayar insanın. yönünü kadına göre ayarlıyomuş otururken

Çok yakın arkadaş olunca biraz tehlikeli hemen böyle bir tespitte bulunmak. Bir de kadın kocasına söylemesine rağmen tepkisiz kalması beni biraz işkillendirdi. Hangimizin kocası böyle bir varsayım olmasına rağmen o adamla görüşmeye devam eder?

benim eşime böyle bişeyi ucundan kıyısından asla anlatamazsın, ima dahi edemezsin ben olacaklardan korkarım.
bazen sorar iş yerinde varmı sıkıntı vs. ufak olsa da yok derim. ama böyle erkekler de yok değil..benim arkadşaımın eşi mesela
adam bu kadar rahat geniş olamaz ve boşandılar zaten:20::20:

bence eşinin üstüne birden o kadar gitme..sakince konuş, tane tane anlat ben böyle anladım, napsak bir orta yol bulalım seninle falan de bence..direk o kişiyle görüşmeyeceksin diye emir tabirle söylersen erkeklerde ters teper benimkinde öyle mesela..:114:

Esinin rahatligi abes olmus ama sizin o kufurleri saymanizda bana bi okadar abes geldi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapmayin kizlar kufur demeyin canim yaniyor hazmedemiyorum ,kadinlar tarafina bskti dedigim icin gorusuyordur insallah diyorum ama bugun anlattim ,bana bakiyodu dedim hala gorusurse bilmiyorum artik

Diger adami bosver ama kocani ciddi anlamda bir gozden gecir bence.
Karisini gorucuye cikarmis resmen.. korkulur bu tur insanlardan.

şimdik seninki de bir haltlar karıştırmışsa o adamla beraber..

korkar arasını bozmaya...ya duyulursa diye...başka açıklaması olamaz bence bu genişliğinin...

Çok yakın arkadaş olunca biraz tehlikeli hemen böyle bir tespitte bulunmak. Bir de kadın kocasına söylemesine rağmen tepkisiz kalması beni biraz işkillendirdi. Hangimizin kocası böyle bir varsayım olmasına rağmen o adamla görüşmeye devam eder?

bende ona takıldım zaten yoksa etrafta sütsüz mü yok! eşinin tavrı ilginç.. bence bu işin içinde iş var ya Allah kötü niyetlilerden korusun hepimizi

Back
X