bu ne demek:((

rosebengal

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
38
87
288
İstanbul
Merhaba herkese. Uzun süredir forumu okuyucu olarak takip ediyorum ama fikir alma sırası bana da geldi.

Öncelikle 28 yaşındayım. Ben de, erkek arkadaşım da çalışan, kendi ayakları üstünde durabilen insanlarız, bu açıdan sorunumuz yok. 3.5 aydır beraberiz ve şimdiye dek hiçbir sorun yaşamadık. Hatta ben garipsiyordum bu durumu, niye tartışmadık bu zamana dek diye:)

Onun işi benden çok daha yoğun ve aynı şehirde olmamıza rağmen haftada 2-3 kez görüşüyoruz. Görüşmediğimiz akşamlarda da telefon vs.

Son 1 haftadır erkek arkadaşımda bi soğukluk, bi aramama, mesaj atmama başladı. Ben iş yoğunluğuna bağlayıp çok umursamadım önce. Ama 3 güne yakın sesi çıkmayınca dayanamayıp aradım. Gayet normal bir ses tonuyla konuştu, yine yoğun temposundan bahsedip dert yandı. Hala çalışıyorum şu an dedi. Ben de onun bu sakin ve normal tavrına gıcık oldum. Tamam kolay gelsin diyip kapattım. Ama tabi içim içimi yedi. Dayanamayıp seni kıracak bir şey mi yaptım diye mesaj attım. Yoo nerden çıkardın dedi. Koskoca üç gün beni arayacak iki dakikan olmadı mı dedi. Senle ilgisi yok, benim böyle garip huylarım vardır, bazen kendimden, ailemden herşeyden sıkılırım, kaçarım, üstüne alınma, kırdıysam özür dilerim dedi. Bu normal mi dedim. Değil ama yıllardır değiştiremedim, olmuyor dedi. Arada böyle kimseyle konuşmadığım, herkesi ihmal ettiğim dönemler oluyor dedi. Ben de haber verseydin bari, sonuçta birbirimizi hala çok iyi tanımıyoruz, alındım bu tavrına dedim. Özür diledi tekrar ama öyle laf olsun diye bi özür. Ben de kolay gelsin yazdım en son.

Bu olay dün gece oldu. O zamandan beri de ses yok...

Bu ne demek sizce. Hem sıkılırım diyo, hem senle ilgisi yok diyo...

Teşekkürler yorum yapanlara şimdiden

Seni bilemem ama ben böyle ıssız adam triplerinden nefret ederim.
Yok sıkılırmış,dönem dönem olurmuş..
Beni bozar.
Hele ki aramayı kesecek ardıma bile bakmadan basar giderim.

Bence ilgisi azalmış, bu nedenle aramıyor.
Yoksa insan sevdiğini 1 dk olsun arar.
Yemek yemiyor mu?
Wc ye gitmiyor mu?
Ben bu yoğunluk saçmalığını hiç bir zaman anlayamadım..

Hele ilişkinin bu zamanlara heyecan, kalp güm güm modu olur.
Bir elinde kaşık bir elinde tel olur insanın :)

Üzme kendini ama hazırlıklı ol diyorum..

Ne zaman arıza çıkaracağını beklemiş, vereceği cevabı bile biliyor gibi hissettim ben. Henüz duygusal bi bağ kurmadigini düşünüyosan kestirip atman taraftariyim canım. Aksi durumda gelgitleriyle senin kafanı karıştıracaktir ve gün içinde moralini bozucaktir.

Ben de gıcık oluyorum bu tavırlara...Dönem dönem sıkılmak da ne bilmiyorum. Her insan arada sessizlik ister, kafa dinlemek ister, bu çok doğal...Ama bu öyle bişey değil bence de(

erkeklere sorsan kadınları anlamak çok zordur,hatta öyleki kadını anlayabilen erkek de yoktur,biz üzüldüğümüzde bi sarılmaları yeterli olur halbuki ee nesi zormuş bizi anlamalarının ?
ama bazen düşünüyorumda erkekler bizden daha tuhaf yaratıklar...bende onları anlamıyorum ne istiyorlar ki?
madem sıkılıyormuş paşazade sende bırak ne yaparsa yapsın

biraz garip bi durum bence yoğun çalışabilirsin gecede mi çalışıyorsun yani wc ye gitmiyormusun duş almıyorumusun 1 dkkda ara yorgunum yoğunum vs bir şey de yani canım üzmek istemem ama gariplik var arama bence kendi arasın artık

evet erkekler bazen böyle bi dönemden geçiyo.olan da bize oluyo.
bence rahat bırak arama kafasını dinlesin biraz.
ama genelde böyle ne bilem uzun süren bi ilişki yaşayınca böyle sıkılırlar.siz yeni de başlamışsınız.orasını pek anlamadım :44::44:

Evet yaa daha 3.5 ay oldu, cicim ayları güya... Ve bu olaya kadar hiçbir sıkıntı yoktu... Birden noldu onu anlamıyorum... Neyse aramıycam tabi, dinlesin kafasını, istediğini yapsın keyfi bilir...

Teşekkürler hepinize arkadaşlar

bende yaşadım geçen sene sevgilimin böyle saçma salak triplerini,o kadar canımı sıktı ki,ben aramazsam aramıyor,bişey sölüyorum tersliyor,gittim yanına noluyor dedim sorun ne?ayrılmaksa derdin ayrılalım bitsin,belirsizlik içinde sürmez ilişki,beni boğdun dedi biraz beni rahat bırak dedi,peki dedim madem bunu istiyorsun senin istediğin olsun,arkama bile bakmadan ayrıldım yanından,abartmıyorum 10 dakka sonra mesaj attı o günden itibarende normal hayatına döndü :) bazen onlara güzel bi tokat gerekiyor anlıycan :)

Ne sacma bahane ya.
Arada herkesten kacarım. Ailemde olsa.hatta sende dahilsin.
Boşver arama.ömrünün sonuna kadar dinlesin kafasıno cok yogun tempoda calışarak.

Süper olmuş canım, bayıldım:))

Fırtına Öncesi Sessizlik Gibi Kendini Herşeye Hazırla Bence Yada Fırtınaya Tutulmadan Kaç Git

İnsanin sevgilisiyle 3 gun konusmamasi normal mi? Bana bu bile anormal geldi kaldi ki diger soyledikleri bence de cok sacma arada kendi pause dugmesine mi basiyormus.. Hersey normalken ruh halini degistiren insanlara gıcık olurum ben, sucum var mi dersin yok eee o zaman? Hicbirsey deme bence pesinde kosma merakli sorular sorma önemseme kendi girdi tribe kendi ciksin :)

Sizin için veya konu sahibi için söylemiyorum ama bazen şöyle olaylar olabiliyor. Ne güzel kız ve erkek çıkıyorlar, herşey çok güzel başlıyor, sürekli birbiriyle beraberler, ayrılmıyorlar filan. John Grey okuyan varsa anlar, erkeklerde belli bir dönem geliyor ve azıcık uzaklaşmak istiyorlar. Bunu bayanların regl döneminde duygusal olmalarına benzetebiliriz. Bu kötü bir şey değil, lastik gibi düşünün, lastiği biraz çekerseniz daha büyük bir hızla geri geliyor. Fakat bu ani uzaklaşmayı bayanlar anlamıyor ve erkeklerin uzaklaşmasına izin vermiyorlar. Sürekli arıyorlar, soru soruyorlar, kısacası rahat bırakmıyorlar. Ve lastik uzayıp hızla geri geleceğine gevşek kalıyor. Diyeceğim o ki, biraz rahat verin erkek arkadaşınıza. Ben demiyorum ki salın gitsin, fakat şu 'boğma' olayı o kadar sık oluyor ki, ve gerçekten canından çok seven insan bile sıkılabiliyor.

Kesinlikle katılıyorum size,haklısınız:)

moralini bozmak istemem ama bana pek normal gelmedi. haftada 2 3 gün görüşmek tamam çalışan insanlar için normal zaten her gün bit bit de sıkar. diğer günler telefon mesaj o da tamam ama 3 gün hiç ses çıkarmamak ne demek yani ! sevgilisisin sen onun. bir mesaj atar günaydın der iyi geceler der.. kaldı ki hadi ilkinde yaptı tarzı bu bilemedi düşünemedi vs.. bu muhabbetin üstüne aynı şeyi yine yapıyorsa bunda kasıt arardım ben olsam. seni üzmek istemem ama bence onun canı sıkılmış. tut kendini hiç düşme üstüne derim ben.

Boşver gitsin şunu hep böyle derler aslında senin ayrılmanı bekliyor olabilir.hiç mi arayacak vakti yok sanki buna böle dönem dönem geliyosa evlenince ne olacak seni bırakıp 1hafta gelmicek mi yani?çok saçma en kısa zamanda kurtul bence😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3.5 aylık ilişki en güzel dönemlerinde olmalı, boğulmak ne demek? Siz değişikliği hissedip ona konuyu açtığınıza göre, hissetmişsiniz işte doğru olmadığını birşeylerin...
Yapabiliyorsanız bence hiç aramayın, maalesef onun da su saatten sonra hıc aramayıp boyle bıtırme ıhtımalı yuksek. Seven ınsan boyle olmaz.

ben öyle çok üstüne düşen boğan biri değilim,sadece belirsizlikleri sevmiyorum,ortası yoktur benim için hayatın,bana dese ki biraz yalnız kalmak istiyorum hay hay ne demek,zaten anlayışla çekilirim bi süre ve bilirimki o beni arayacak,o gün gidip konuştum peki dedim sen bilirsin cidden diyorum ayrıldıktan 10 dakka geçmedi mesaj attı :) yani aslında o an ne yaptığını o da fark edemiyor bi nevi bunu göstermiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…