Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben kimseye güvenmem. evdeki prezervatiflerin seri numarasını bile aldım. kullansa bile yerine koyamaz akannehir
Yakında eşinin şeyine işaret koyan bile çıkar kaydirigubbakcemile3
Gerçekten korkulur bu kadın milletinden :dance: :dance: :dance::teytey: :sm_cool:
ciddi misin ya ? ben kırk yıl düşünsem aklımda gelmez.neden böyle bir şey yaptın ki ? kafamçokkarıştı
ay illahi hiç güleceğim yoktu:roflol:.ALLAH kimseyi şaşırtmasın yapacak olana bırak seri numarası almayı şeyini zincirlesen yine yapar.a.s
HaYaTiM_ kullanıcısından alıntı
valla ben kimseye güvenmem. evdeki prezervatiflerin seri numarasını bile aldım. kullansa bile yerine koyamaz akannehir
:roflol:bu kadin milletinden korkulurrrr...:roflol:
oyle birsey yapacak olsam evden alacak kadar saf olmam herhaldeee:1rolleyes:gercekten de bazen cekmeceyi cekerken doluysa dolabin icinde arka tarafina dusebiliyor..dikkatli bak.gunahini alma esinin..
Yakında eşinin şeyine işaret koyan bile çıkar kaydirigubbakcemile3
Gerçekten korkulur bu kadın milletinden :dance: :dance: :dance::teytey: :sm_cool:
ayyy Allahım hiç güleceğim yoktuu kaydirigubbakcemile3 çok alemsin valla :sm_cool: