Bu ne imdi?

eşim arada arıyo kızlar bişey yokmuş gibi bu akşam eve tekrar uğrasam diyorum iyice bakiim heryere.bakmadığım yer kalmadı ama.neyseki yakınım anneme komidini çekip altına bakim bide of allahım ya

öfkeyle hareket edersen zararlı sen olursun canım.Aklına hemn kötü düşünceler getirme hatta eşin gelene kadar bu konuyu düşünmemeye çalış çünkü ne kadar çok düşünürsen okadar çok kurucaksın olumsuz yönde.Arkadaşlar haklı yani yapcak olsa nie evdekini alsın böle bişi göze almaz bence.

valla ben kimseye güvenmem. evdeki prezervatiflerin seri numarasını bile aldım. kullansa bile yerine koyamaz akannehir

ay illahi hiç güleceğim yoktu:roflol:.ALLAH kimseyi şaşırtmasın yapacak olana bırak seri numarası almayı şeyini zincirlesen yine yapar.a.s

HaYaTiM_ kullanıcısından alıntı
valla ben kimseye güvenmem. evdeki prezervatiflerin seri numarasını bile aldım. kullansa bile yerine koyamaz akannehir

:roflol:bu kadin milletinden korkulurrrr...:roflol:
oyle birsey yapacak olsam evden alacak kadar saf olmam herhaldeee:1rolleyes:gercekten de bazen cekmeceyi cekerken doluysa dolabin icinde arka tarafina dusebiliyor..dikkatli bak.gunahini alma esinin..

canım benim bu adam salak değilse şayet, evdeki prezervatifleri alıpta çapkınlık yapmaz.
iyi araştır her yeri.
ben bir eşofman altımı kaybetmiştim.her yeri aradım taradım yok.
yani koca eşofman buhar olup uçacak değilya diye kafayı yedim.en son kurutmak için astığımda rüzgardan uçup gittiğine karar verip aramayı bıraktım.
aylar sonra yatak odasındaki gardrobun içinde bulunan çekmecenin arkasına elimi atmamla elime gelmesi bir oldukafamçokkarıştı
güya bi güzel aramıştım her yeri-tatlicadiarzu-
yani şimdi telaşla aradığın için göremiyor olabilirsin.
eğer eşinle normalde böyle bir güven sorununuz yoksa boşuna suçlayıpta kırma adamı.
mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır.
bi arkadaşında dediği gibi, yapacak olan şeyini zincirlesen yine yapar.

evlenmeye niyetim yoktu zaten hepten uzak durucam şimdi... bu ne yaaa... evlenmek insanın başına dert sanki... boş yere huzur kaçırır bu erkek milleti valla...

arkadaşım inşallah bulursun o prezervatifleri bir yerlerden...

Yakında eşinin şeyine işaret koyan bile çıkar kaydirigubbakcemile3
Gerçekten korkulur bu kadın milletinden :dance: :dance: :dance::teytey: :sm_cool:

ciddi misin ya ? ben kırk yıl düşünsem aklımda gelmez.neden böyle bir şey yaptın ki ? kafamçokkarıştı

manyağım çünkü :roflol: :roflol:

ay illahi hiç güleceğim yoktu:roflol:.ALLAH kimseyi şaşırtmasın yapacak olana bırak seri numarası almayı şeyini zincirlesen yine yapar.a.s

yaparsa napcamı biliyo kesip klozete atıp sifonu çekerim sırnaşık şey sırnaşık şey

HaYaTiM_ kullanıcısından alıntı

:roflol:bu kadin milletinden korkulurrrr...:roflol:
oyle birsey yapacak olsam evden alacak kadar saf olmam herhaldeee:1rolleyes:gercekten de bazen cekmeceyi cekerken doluysa dolabin icinde arka tarafina dusebiliyor..dikkatli bak.gunahini alma esinin..

morscum biz kadınız onlar erkek :lepi:
ve onlar bizim kadar zeki değil çok şükür :roflol: :roflol:
onların kafa yeni almayı nadir akıl eder. yani bu onlar için bu bir ayrıntı ve erkekler ayrıntıya takılmazlar, o yüzden evdekini alır gider. biz yapsak yenisini alırız dimi düz mantık :roflol: :roflol:

çekmeceleri tek tek çıkar yerinden en dipteydi diosun arkadan düşmüş olabilir

ordakileri alma ihtimali bence fasla düşük diil bi ihtimal diil
orda nerden bulucam belki öle bi durum olcak gibilerinden hemen elinin altındakileri almış olabilir
anlaşılmasın diede paketi almak yerine içinden 4 tanesini almıştır
bunu yapan insanın vericeği cevap "saçmalama ben nerden bilcem" şeklinde olur sürekli saçmalama saçmalama der cevap veremez
neyse sen kafana takma iicene araştır bulamazsan eşin gelince konuşursun

Yakında eşinin şeyine işaret koyan bile çıkar kaydirigubbakcemile3
Gerçekten korkulur bu kadın milletinden :dance: :dance: :dance::teytey: :sm_cool:

ayyy Allahım hiç güleceğim yoktuu kaydirigubbakcemile3 çok alemsin valla :sm_cool:

Ayy napim şekerim kimi sayısını takip ediyor :uhm:
Kimi seri numarasını alıyor :uhm:
Güven diye bişey kalmamış :uhm:
Maalesef erkeklerinde bu güvensizlikte payı çok CADIARZU
Yakında adamın şeyine işaret koyanda çıkar delikafadulden

madem huylandinn.neden soruyorsun..yanima aldim lazim olur mu diyecekti:uhm:ah biz kadinlar cenemizi tutamiyoruz,sabredemiyoruz..eve gelince cantasini,cuzdanini arar tarardin..simdi hep supheyle yasayacaksin:sm_confused:

kendi yorumumdan vazgeçtim !
inşallah bulursun da rahatlarsın

Son düzenleme:
kutuya bak cnm belki sayısı fln o kadardır gerci bilmiyorum ne kadar var bi kutuda ama sen bak bi

arkadasım ne yaptın.ınsallah cekmecenın arkasına dusmustur ve sende bulmussundur...

ayyy ben evdeki hangi prez.in seri nosunu alıyım ki
bi ton var çeşit çeşit her bir kutudan 1 tane götürse ruhum duymaz
ama bende güven var sanırım hiç takılmıom böle şeye
geçen gün alışveriş merkezinde elele gezioz
yanımızdan kadın geçti güzel bi parfüm kokusuyla
eşim dedi güzel kokuymuş ayy evet hakkat çok etkileyici dedim
eşim bana kızıyor insan kıskanır çantayı kafama indirir
dedim sen kötü niyetle söylemedin
ama kötü niyet varsa da senin bileceğin iş
:)))))
yani erkek bunlar yapacak oldu mu her şekil yaparlar
ben takmıyorum açıkçası