Bu ne imdi?

merak ettim konu sahibi arkadaşımız ne yaptı acaba ?

ay şimdi her yerde tek kullanımlık prez.var adam evdekini niye götürsün...kırk yıl düşünsem evde ki prez. ne sayardım ne serisini alırdım hiç aklıma bile gelmezdi...içinde olmasın....

kızlar hepiize teşekkür ediyorum.hsonu giremedim nete.sayenizde hem rahatladım hem güldüm alemsiniz valla..o akşam bir hışımla eve gittim.heryeri tekrar döktüm yok yok...çekmeceleri çıkartmayı denedim tek tek çıkarttım ve mutlu sona nail oldum..bu da bana ders olmuş oldu tabii.çekmecenin altında komidinin arasına sıkışmış.bi daha töbe iyice bakmadan etmeden ne kendimi ne başkasını üzücem..bana vakit ayırdığınız için teşekkürler...

Ohh bee ...valla bir aldatma daha çıkacak diye ödüm patladıı...geçmiş olsun:)ayrıca bunların seri numarasımı var yaa:))

sonucun olumlu olmasina sevindimma.s.adamin aklinda yokken aklina getireceksinn..dikkatli ol..

akannehirakannehirakannehirakannehir

bu kadar güvenmediğiniz bi adamla neden hala birliktesiniz?

böyle hayat geçermi?

neden hâlâ derken, 5 aylık evliyim zaten

ayrıca seri numarası aldığım falan yok, konu çok durgundu renk katmak istedim :lepi:
kattığıma da inanıyorum buyrunnnnnnnnn

olabiliyor böyle şeyler,biz yazın 2 ay boyunca evdeydik eşimle beraber,aynen dediğin gibi 5 tane prezervatif eksik nereye gittiyse bulamıyoruz,her yere baktık.o kadar çok aradık ki yok ama işte.şimdi korkuyorum,taşınırken falan çıkarsa diye.
akla hemen kötü şeyler getirmemek gerek,senin de bulmana çok sevindim,inşallah ben de başkasından önce bulurum evimde kaybolanı:))))

neden hâlâ derken, 5 aylık evliyim zaten

ayrıca seri numarası aldığım falan yok, konu çok durgundu renk katmak istedim :lepi:
kattığıma da inanıyorum buyrunnnnnnnnn

renk katayım drken bi çok insana yalan söylemiş oldunuz bilmem farkındamısınız..serinumarasını bile ALDIM yazmışsınız...

renk katayım drken bi çok insana yalan söylemiş oldunuz bilmem farkındamısınız..serinumarasını bile ALDIM yazmışsınız...

renk katayım cevabı o arkadaşa verdiğim cevap idi...
anlayana
ay ne kadar yargılama meraklısısınız be
seri numarasını aldım diyorum yok kocana güvenmiyosan niye hala onunlasın bilmemne
bu lafa istinaden kinayeli bi cevap veriyorum
daha suya düşmeden hemen sen atlıyorsun
aaaa çık çık çık bu kadar insana yalan mı söyledin yaniiiii
dürüstlük kumkuması

herşeyi bu kadar ciddiye almayın rahat olun, gevşeyin ve biraz gülün sengözlerimebaksanab

hiç saymak aklıma gelmezdi helal valla bizde bir sene öyle korunduk hiç saymadım hep eşim aldı geldi güven eksikliğiğnizde var sanırım. yapacak erkek çekmecede değil cüzdanında arabasında taşır boşuna huzurunuzu bozma derim.

illa guvenmemek demek degil..denemek icinde olabilir..burada kadinlarimiz demiyor mu kocalariniza guvenin ama acik kapi birakin yine de,gozetleyin..
hayatim yalniz senden korkulurkaydirigubbakcemile3

renk katayım cevabı o arkadaşa verdiğim cevap idi...
anlayana
ay ne kadar yargılama meraklısısınız be
seri numarasını aldım diyorum yok kocana güvenmiyosan niye hala onunlasın bilmemne
bu lafa istinaden kinayeli bi cevap veriyorum
daha suya düşmeden hemen sen atlıyorsun
aaaa çık çık çık bu kadar insana yalan mı söyledin yaniiiii
dürüstlük kumkuması

herşeyi bu kadar ciddiye almayın rahat olun, gevşeyin ve biraz gülün sengözlerimebaksanab

evet çok dürüstüm şaka için bile olsa kimseye YALAn söylemesini sevmem...
seni muhatap almıyorummm seviyeli bi cevap yazmamışsın yazdığını okurmusun...

Back
X