eee daha ne o zaman..dünyadan lezzet almadıktan sonra niye çalışıyorsun ki.. o zaman eşine sen böyle yapmaya devam edersen işi bırakırım demelisin bence..
Cocuk filanda yok anladigim kadariyla,mecbur heryer yaniyor isı farkliligi olmasin diye.
Esiniz cimri baya anlasilan,konusun bu konuyu kıs dedigin neyse uc ay gecerde,bu her konuda boyle eli sıkıysa gercekten biktırır insanı
eee daha ne o zaman..dünyadan lezzet almadıktan sonra niye çalışıyorsun ki.. o zaman eşine sen böyle yapmaya devam edersen işi bırakırım demelisin bence..
Cocuk filanda yok anladigim kadariyla,mecbur heryer yaniyor isı farkliligi olmasin diye.
Esiniz cimri baya anlasilan,konusun bu konuyu kıs dedigin neyse uc ay gecerde,bu her konuda boyle eli sıkıysa gercekten biktırır insanı
ya kusura bakma ama bu durumda sanki seni kullanıyor gibi geldi bana..çocuk yapmak yok doğalgaz açmak yok biraz ilginç bir aile anlayışı var anladığım kadarıyla eşinin..
Iyi akşamlar arkadaşlar, eşime anlam veremiyorum, şu soğuk havalarda adam üşüyom demesem kalorifer i açmıyo, ikimizde çalışıyoz, gün boyu kapalı zaten, gelince de ben demesem açmıyo, ben açınca fazla deyip kapatıyo ısısını düşürüyo, sırf oturduğumuz odanın açık oluyo, yatmaya yakında yatak odası, yatarkende orayıda kapatıyo, pintilik değil de ne bu
Erkek türünün en çekilmezidir cimri olanı..erkeklerin vücur ısısı kadinlarinkinden fazla bir de ama bu soğuklarda sizin kocsnız iyi e abartmış..sogukta insanın bişey yapası bile gelmiyo :))
Merkezi sistemde herkes sabit ucret oder diye biliyorum. Sizin merkezi sistem ama yaktigin kadar oduyorsun oyle mi?
Valla nasil dayaniyosun kardes?
Cimrilerde genelde temizlik hastaligi da oluyo.
Okb falan olabilir. Doktora gitsin. Ruhu hastaysa tedavi olsun. Elin kizinin da ruh sağlığını bozmasin.
madem öyle,siz de para vermeyin kocanıza...faturalar 4-35-40 tl geliyorsa kendi maaşından verisn. ev arkadaşlığı gibi teklif sunun kendisine..
mesela market alışverişni herkes kendisi kendi maaşından yapsın.istrediğini alsın yesin..siz yatak odasının kaloriferini açın faturanın yarısını ödeyin gibi..
siz konuşmakla hata yapıyosunuz..knuştukça reddeder..ya dinlemeyip kendi bildiğiniz okuyacaksınız,ya da takmayıp kendi maaşınızdan kendiniz yiyeceksiniz..
Merkezi sistemde herkes sabit ucret oder diye biliyorum. Sizin merkezi sistem ama yaktigin kadar oduyorsun oyle mi?
Valla nasil dayaniyosun kardes?
Cimrilerde genelde temizlik hastaligi da oluyo.
Okb falan olabilir. Doktora gitsin. Ruhu hastaysa tedavi olsun. Elin kizinin da ruh sağlığını bozmasin.
Evet aynen okb var tanısını ben koydum, el yıkar devamlı, kapı pencere Ocak devamlı kontrol eder, bi laf desem ima mı ettin şunu şunu der halbuki alakası yok
madem öyle,siz de para vermeyin kocanıza...faturalar 4-35-40 tl geliyorsa kendi maaşından verisn. ev arkadaşlığı gibi teklif sunun kendisine..
mesela market alışverişni herkes kendisi kendi maaşından yapsın.istrediğini alsın yesin..siz yatak odasının kaloriferini açın faturanın yarısını ödeyin gibi..
siz konuşmakla hata yapıyosunuz..knuştukça reddeder..ya dinlemeyip kendi bildiğiniz okuyacaksınız,ya da takmayıp kendi maaşınızdan kendiniz yiyeceksiniz..
Ben konu sahibinin yerinde olsaydim aynen yapardim.
Ama konu sahibini tenzih ederek soyluyorum ki bazi kadinlar zamanla kocalarina benziyor.
Bir bakiyorsunuz ki o da kocasi gibi 50 kuruşluk kulak çöpüne pahalı demeye başlamış...
Ve hatta "iyi ki böyle, musrif olsaydi daha mi iyi olurdu?" Derler..
Kari-koca birbirinin topragidir derler.