Bu ne ki!

Bizde öyle yapıyoruz :)) Çoluk çocuk yok, sabah 7 de çıkıp akşam 8 gibi geliyoruz akşama kadar yanması çok komik.
Gelince hemen oturduğumuz odanın ve yattığımız odayı yakıyoruz. Serinlik kırılsın diye de üfleyen ısıtıcıyı açıyoruz.
15 dakikada odayı hamam gibi yapıyor.
Havalar henüz iyi bu şekilde üşümüyoruz da.
Bu benim fikrimdi gayette memnunuz.

Eşinin hatası sen söyleyince kombiyi yakması, eve gelince hemen yakmalı.
Bizim açımızdan cimrilik olduğunu düşünmüyorum

Valla benim esim kombiyi actırmazdı gelir kapatırdı bende ufoyu acardım kucuk odamda sıcacık ders calışırdım o soğuk odada ustune yorganla otururdu yatak odasında ısıtmazdı bebek doğunca değişti sonuna kadar acıyo ben pişip kısıyorum gereksiz goruyolar doğalgazı yani

Bizde eşim ile aynıyız sabah çıkıp akşam geliyoruz bir tane peteği yakıyoruz ev 90 m'2 olduğu için bütün gün kapı pencere kapalı olduğu için sıcaklığı muhafaza ediyor tek oturma odam açık

haha benim kv gibi.kadın bana evde yalnızken açma kombiyi dedi.ona ne oluyosa ısınmamı bile kıskanıyo kadın üşümüyo mu acaba eşin.faturalardan korkuyo demekki

Birde bazı arkadaşlar aç kapa daha çok fatura gelir diyor ama çalışna insanın evinde kimse yokken günde 13 saat boş evi ısıtması cidden absürt geliyor bana.
Zaten eve gelip iki saat sonra yatıyoruz, esyalarım üşüsün bir şey olmaz

Eşiniz fazlaca tasarrufluymuş. Maddiyat ikinizin maddiyatı, nasılsa üşüdüm diyip açıyormuşsunuz. Bırakın tasarruflu olsun, har vurup harman savuracağına

benim eşimde bazen markette sinir eder.
şimdi ona ne gerek var ondan evde var filan der.
bazen kendimi tutamayıp orda veriyorum tepkiyi bazende evde söylüyorum market işi benim işim lütfen bu kadar karışma diye. zamanla düzelme oldu zaten diğer konularda böyle bi sıkması yok.

bizde de tam tersi eşim açar ben ya kapatırım ya derecesini düşürürüm. benim eşimde bu kadar şikayetçi mi ki böyle acaba.korktum şimdi. benimki cimrilik değil ama çok sıcağı sevmiyorum... belki eşinizde sevmiyordur. çünkü bazıları hamam gibi evde oturuyorlar ben boğuluyorum resmen.

bu arada havalar soğuyunca sadece akşamları yakılan kalorife evi değil duvarları bile ısıtmıyor ki. hiç yakmamak daha iyi. bizde çalışıyoruz ama kombi açık. en düşük deercede takılıyor kendileri.. gidincede ev ılık oluyor ohh miss. gerçi bana kalsa kapatabilirim ama eşim benden geç çıktığı için açık bırakıyuor:)

Esinin sicagi sevmeme durumu yok.. adamin karakterine islemis cimrilik. Hayatimda 100 gr zeytin alan duymadim.. okuyunca yuhh dedim.. 5 tane domates, 3 yumurta almak ne demek. Evlendigim ilk sene esim de kisardi bir cok seyden. Ama maddi durumumuz kotuydu.

Ne kadar geliyor faturanız? Ben hiç hoşlanmıyorum buz gibi evde oturmaktan.

Bizde sabah 8'de çıkıyoruz akşam 6'da eve geliyoruz. O yüzden gündüz kapatıyoruz. Akşam eve geldiğimizde de eşim neredeyse en yüksek dereceye kadar açar. Ev ısınsın çocuklar üşümesin diye. 2 çocuğumuz olduğu için evin hiçbir peteğini kapatamıyorum. Oğlum 5 yaşında mutfağa gitsem mutfağa geliyor, başka odaya gitsem oraya pıtır pıtır peşimde akşamları. Gece de düşüğe alıyor çocuklar üstünü çok fazla açıyor çünkü kapatırsak ev 1-2 saat sonra soğur ve çocuklar da üstünü açınca üşür diye. Gecede 2-3 kez kalkıp üstlerini örtmeme rağmen yine de her odalarına gittiğimde üstlerini açık buluyorum. İnan eşim fazla savruk diye şikayetlenirken (sadece bu konuda değil markete göndersem istediklerimle birlikte istemediğim birçok şeyi alıp geliyor) eşinizi duyunca halime şükrettim. Gerçi yine de ortası olsa daha iyi olurdu. Benimkide çok savruk.

Valla bende anamın babamın evinde görmedim böylesini, ama kendine bi yığın abur cubur alır

Sanki suç gibi şunuda al demeye tırsıyom( temizlik ürünleri mesela)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…