Valla benim esim kombiyi actırmazdı gelir kapatırdı bende ufoyu acardım kucuk odamda sıcacık ders calışırdım o soğuk odada ustune yorganla otururdu yatak odasında ısıtmazdı bebek doğunca değişti sonuna kadar acıyo ben pişip kısıyorum gereksiz goruyolar doğalgazı yaniIyi akşamlar arkadaşlar, eşime anlam veremiyorum, şu soğuk havalarda adam üşüyom demesem kalorifer i açmıyo, ikimizde çalışıyoz, gün boyu kapalı zaten, gelince de ben demesem açmıyo, ben açınca fazla deyip kapatıyo ısısını düşürüyo, sırf oturduğumuz odanın açık oluyo, yatmaya yakında yatak odası, yatarkende orayıda kapatıyo, pintilik değil de ne bu
Pintilik değilse cimrilik..
Iyi akşamlar arkadaşlar, eşime anlam veremiyorum, şu soğuk havalarda adam üşüyom demesem kalorifer i açmıyo, ikimizde çalışıyoz, gün boyu kapalı zaten, gelince de ben demesem açmıyo, ben açınca fazla deyip kapatıyo ısısını düşürüyo, sırf oturduğumuz odanın açık oluyo, yatmaya yakında yatak odası, yatarkende orayıda kapatıyo, pintilik değil de ne bu
Yuh utanmıyormu 100 gr derken marketteBırakıyom içimden ya sabır çekiyom, ama bakıyom bi bunda değil herşeyde böyle 100 gr zeytin alınır mı bi eve ya, patlıyom
Standart yaz kış ödenen bi 50 var, iki aylık toplam 170 geldi 100 nü çık, aylık 35 tl ısınma yaNe kadar geliyor faturanız? Ben hiç hoşlanmıyorum buz gibi evde oturmaktan.
Valla bende anamın babamın evinde görmedim böylesini, ama kendine bi yığın abur cubur alırEsinin sicagi sevmeme durumu yok.. adamin karakterine islemis cimrilik. Hayatimda 100 gr zeytin alan duymadim.. okuyunca yuhh dedim.. 5 tane domates, 3 yumurta almak ne demek. Evlendigim ilk sene esim de kisardi bir cok seyden. Ama maddi durumumuz kotuydu.
Sanki suç gibi şunuda al demeye tırsıyom( temizlik ürünleri mesela)Esinin sicagi sevmeme durumu yok.. adamin karakterine islemis cimrilik. Hayatimda 100 gr zeytin alan duymadim.. okuyunca yuhh dedim.. 5 tane domates, 3 yumurta almak ne demek. Evlendigim ilk sene esim de kisardi bir cok seyden. Ama maddi durumumuz kotuydu.
Çalışıp maaşınızı bu adamın eline mi veriyorsunuz?Sanki suç gibi şunuda al demeye tırsıyom( temizlik ürünleri mesela)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?