Bu ne ki!

Bizdede var bu sorun adam hiç üşümez bense donarım hatta geçen gün neden kapadın kombiyi deyince tersledi de beni bende tüm gün surat yaptım ama adamlarda haklı geçen sene 400 tl fatura ödediğimiz oldu gaz pahalı olunca adamlar kısmak için can atıyolar bu sene ısı yalıtımı yapıldı binamıza 1 de yaksak yetiyo ama geçen seneki fatura kabusundan sonra açmaya korkup battaniyeyle oturtuyo

40 derecede 3 peteği açıyoruz sadece biz. gündüz kapatıyoruz 90 tl gelmiş.
cimrilik yapılmalı bence biraz
keza çok pahalı doğalgaz

Doğalgaz da değil canım benim, aylık 30-35 e geliyo ısınma

Doğalgaz da değil canım benim, aylık 30-35 e geliyo ısınma

Ozaman baya pintilik yapıyo 35 40 nedir ki 400 ün yanında bende bizim gibi ısınma sorunu var sandım pinti insan kolay düzelmez bizdede var eşimle ama bu kadar fazla değil tutumlu sınıfında oluyoruz biz sanırım

Yok valla benim ki pintinin kralı, ısınma olsa sırf herşeyde böyle

benimkininde eli çok açık ...amannn ne olcak alalım ,amannn ne olcak yapalım diye diye ömrüm borç ödemekle geçti. az idaresini bilen adam iyidir de o da bize denk gelmemiş ...

çocuğunuz yok sanırım.. bide bebek olunca insan kafayı yer bu durumda.. Allah yardımcın olsun canım yaa..
Evleneli 3 yıla yaklaştı, çocuğumuz olsun diyorum. Ama farkındayım ki bezidir şudur budur masrafını düşünüyo, hiç yanaşmıyo

Evleneli 3 yıla yaklaştı, çocuğumuz olsun diyorum. Ama farkındayım ki bezidir şudur budur masrafını düşünüyo, hiç yanaşmıyo

ilginç geldi eşinin durumu bana.. doktora falan mı gitseniz acaba.. çok saçma çünkü masraf olacak diye bebek sahibi olmamakk.. çünkü istediğin kadar birikimin paran olsun sonuçta kimse ölünce bişey götüremiyor..bence haddim olmayarak sana bir psikologla görüstürün eşinizi diyorum.. çünkü cimrilikte bir şekilde hastalık sayılır..sizin eşinizde tavan yapmış bu durum..

Gitmez önceleri bazı problemlerimiz vardı onları kısmen aştık gerçi ozaman kesinlikle kabul etmemişti

Kaloriferli evde oturup, dogalgazi acmama, ya da tek odayi acma mantigini cozemiyorum. O zaman sobali evde oturmak daha mantikli. Bari tek oda guzelce ısınır.
Kimin evine gitsem g.tum donuyo.
Ula evine 6-7 bin lira giriyo. Sen hala titreye titreye evde oturuyosun.
Kocisin kizmasin diye bulaşıklar icin bile sicak suyu kullanamiyosun.
Yikardim lan ben o evi. Benzin doker yakarim dinime imanima..

Canım doğalgaz da değil merkezi sistem kömür kullanılıyo kalorimetreli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…