- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Canim belkide evlendigimden beri uyuyamayisimin tek nedeni sanirim bu. Onceden annem babam kardesim vardi. Ama suan esm uyuyunca tek basimayim gbi hissediyorum. Cunku yok bisey olsa uyanmiyor. Sabah ilk gun isiyinca o kadar rahat daliyorum ki uykuya...
Evet bazen 1 hafta duzenli uyuyorum. Sonra 3 e kadar bi otursam hooop eski duzen....
Bende erken uyaninca kendimi kotu hissediyorum. Hatta acaba erkn uyananlar ne yapiyor diyorum. Hatta ve hatta sıkılıyorum geri uyuyorum
Durumlarımız aynı keşke bir çözüm bulsak da kurtulsak bu durumdan. Mesela ben çok uykum olsa ve gün ışımadan uyuyamazsam sağlıksız olduğunu bilerek gece lambası yakiyorum odada. Tamam geç yatmayı ve hatta gece yaşamayi seviyorum da akşam da uyanmayayim bari. Yani duzenli olarak 3 te uyuyup 11de kalkmak resmen hayalim. Bence siz de önlem olarak dış kapının önüne bir şey çekin, salon ışığınız açık olsun ki uyanık olduğunuzu düşünsünler ve girmeye çalışmasınlar. Bunlar fiziki tedbirler. Odada gece lambası da gün ışığı isteyen vücudu kandırmak için. Bir de benim yapamayacağım ama size tavsiye edebileceğim şeyler var. Mesela işe girerseniz vücut mecbur bayılır, sızar uyuyamasa da. Bir de çocuk yapabilirsiniz ki çocuk olunca gece uyutmayacagindan sorun çözülür. Ama tabi evlilik oturmadan bunu da tavsiye etmem.
Benimde gıcık olduğum bir erkek arkadaşım var.. Uyuma kuralı koydu 1 den sonra wp de yasak bende buradayım haberi de yok.. Gıcık oluyorum yaa..