Bu ne Şimdi?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
(ya görumcem olacak kişi sosyal medyadan takip isteği gönderdi. takibe takip yapayım dedim 2 gün oldu kabul etmedi.. ne yapsam acaba ya ? sorsam mı yoksa onn gibi unutmus gibi mi yapsam ? Bilemedim yardımcı olur musunuz?)
Dün yukarda ki yazıyı yazmıştım. . Az önce nişanlanacagım adam aradı . Kardesm sana takip isteği yollamş kabul etmemişsin diye. . hayır ettim o benmkni kabul etmedi dedim bi bakarsa tlfna.. Bu nasıl bi saçmalıktr ya çocukmsnz siz dedi.. Ne alaka ya dedim benmle bnu kendisine soracaksın dedim kendisi basta yolladı madem istemıyorsa neden yolladı madem yolladı amacı ne dedim bekletiyo .. açıkçası sen söyleyene kdrda unutmustum onu mu takip ediyorum ben dedim. umursamayanı neden umursayayım ben dedim. . İnsan saygıdan ayıp olmasın diye dikkat eder dedim.. kapattı suratıma tlfna uyuz oldum yaa. . ağzıma geleni söyleyesim var . .

Son düzenleme:
Dün yukarda ki yazıyı yazmıştım. . Az önce nişanlanacagım adam aradı . Kardesm sana takip isteği yollamş kabul etmemişsin diye. . hayır ettim o benmkni kabul etmedi dedim bi bakarsa tlfna.. Bu nasıl bi saçmalıktr ya çocukmsnz siz dedi.. Ne alaka ya dedim benmle bnu kendisine soracaksın dedim kendisi basta yolladı madem istemıyorsa neden yolladı madem yolladı amacı ne dedim bekletiyo .. açıkçası sen söyleyene kdrda unutmustum onu mu takip ediyorum ben dedim. umursamayanı neden umursayayım ben dedim. . İnsan saygıdan ayıp olmasın diye dikkat eder dedim.. kapattı suratıma tlfna uyuz oldum yaa. . ağzıma geleni söyleyesim var . .
Nasil yani Ciddi ciddi size görümcenizin istegini neden kabul etmediginiz mi soruldu ? Allah askina bu nedir ya Millet artik iyice tuhaflasti

Siz bu görümceyle anlaşamayacaksınız önceki konudan biliyorum.
Acaba evde neler söyledi.
Onu bırakın siz bu erkekle de anlaşamıyorsunuz ayrılsanıza.
erkekle anlaşıyoruz aslında ama belli ki doldurusa çok çabuk geliyo..
koskava adamsın kişilere göre hareket etmesene ya karısma ya sus

lütfen biraz mental olarak büyüdükten sonra nişan-söz-evlilik yapın.
ben unutmustum bile kızın takip kabul edip etmediğini benmki arayınca şok oldum.. iide dedim ben ettim o etmedi neyden bahsediyosun anlamadım dedim..

Nur topu gibi Bi dengesiz görümce olmus hadi hayırlı olsun Allah daha büyük dert vermesin.

erkekle anlaşıyoruz aslında ama belli ki doldurusa çok çabuk geliyo..
koskava adamsın kişilere göre hareket etmesene ya karısma ya sus
39 yaşında ama hala kardesının lafıyla hareket edıp sıze kaba davranıyorsa evlendıkten sonra da devam edecektır.
Mutlu olamazsınız ben soyleyeyım.

Nur topu gibi Bi dengesiz görümce olmus hadi hayırlı olsun Allah daha büyük dert vermesin.
koskaca kadın bu tur ufak tefek çocukça sylere ne gerek var.. MAdem bişiy atacaksın ortaya önce kontrl et dimi?
unutmustum ben ..

Back
X