Bu ne Şimdi?

fark etmiyor ki erkek için. yaşı kaç olursa olsun. gerçekten hiç fark etmez yeterki ailesi kardeşleri olumsuz bir yorum yapsın dünyaları durur
Valla cevreniz nasıl bilmiyorum ama benim cevremdeki bu yastaki yani neredeyse kırkındaki erkekler gayet konuyu kapattırıp hatta ezikleyip ugrasmaz böyle seylerle bi dahada konusmaya cesaret edilemez
Bosluk varsa hayatlarında sarıyorlar demekki

Valla cevreniz nasıl bilmiyorum ama benim cevremdeki bu yastaki yani neredeyse kırkındaki erkekler gayet konuyu kapattırıp hatta ezikleyip ugrasmaz böyle seylerle bi dahada konusmaya cesaret edilemez
doğru olanda o zaten. darısı bizimkilerin başına :D

etmezler bir de etmedikleri gibi sen suçlu olursun onun ailesinden birinin sana yaptığı yanlışı söyledin diye. 10 gün surat çekersin. yetmez gibi bir de seni yalnız bırakır. alış bunlara evlenince daha kötü değişmiyor bu erkekler sen bari akıllı davran ben yapamadım :KK70:
akıllı davran dedin ya ne yapmalıyım ki?
ya ne biliyim ben asla şikayet etmezdm mesela böyle bişiyi ben yaşasam. koskaca kadınız.. yada umursamazdım ..

bende onu beklerdim. yani ne bileyim konunun bana gelmesi çok gereksiz..

yani çok belli etme düşündüklerini. onun gibi şikayet etme söylenme.
bende aynı durumdayım bişiy oldugunda hiç sölemıyrum kendim hallediyorum tavrımla hareketımle konusmamla kişinn kendisi ile..

Simdiden baslamissa ilerde cok huzursuzluk cikar soyleyeyim. Hele de nisanlanacagin kisi kardes ana baba doldurusuna cok geliyorsa isin var.

Siz bu görümceyle anlaşamayacaksınız önceki konudan biliyorum.
Acaba evde neler söyledi.
Onu bırakın siz bu erkekle de anlaşamıyorsunuz ayrılsanıza.
bişey itiraf edeceğim size
bazen lömm diye konuşuyor bu kız derim de valla ne güzel yazmışsınız :D
parmaklarınıza sağlık :)

konu sahibi 5 yaşında çocuk musunuz?

bazen lömm diye konuşuyor bu kız derim de valla ne güzel yazmışsınız :KK70:

Ben teşekkür ediyorum efendim; esasında kibar olmakla birlikte insanlar ve yaşamın getirdiklerinden mütevellit dibi kökünden konuşuyorum. :KK200:

Şuan nişanlanacağınız adama ve kardeşine yükleniyorsunuz, olgun değiller filan diye ama konunun en başında neden davetimi kabul etmedi, ne yapsam diye konuyu kafaya takan sizmişsiniz. Kabul etmiyorsa etmesin, sevmiyorsa sevmesin, zamanla ona göre bir ilişki kurar, uzak durursunuz. Ama sizin müstakbel nişanlıda da iş yok ki. Yaşının olgunluğuna erişememiş. Valla bunlar hep böyleyse ömrünüzü çürütürler. Yukarıda bir arkadaş akıllı davran demiş. Bana göre o akıllı davranış, nişanlanmak için beklemek, sevgiliyi ve ailesini daha iyi gözlemlemek, olmadı arkana bakmadan topuklamaktır.

bazen lömm diye konuşuyor bu kız derim de valla ne güzel yazmışsınız :KK70:

5 yasında çocuk değilim belli ki yazıyı okumamışsınz yada anlamamışsınz..
durumu ben yapmadım bana yapıldı bende sinirime hakim olmak için buraya içimi döktum..

5 yasında çocuk değilim belli ki yazıyı okumamışsınz yada anlamamışsınz..
durumu ben yapmadım bana yapıldı bende sinirime hakim olmak için buraya içimi döktum..
küçük çocuklar ya da ergenler dert ediyor böyle birşeyi ondan dedim

insanların konularında yargı dağıtmanızdan hatırlıyorum sizi de, kendi derdiniz kendinize yetermiş bence de :D

insanların konularında yargı dağıtmanızdan hatırlıyorum sizi de, kendi derdiniz kendinize yetermiş bence de :KK70:
:D Çok tatlısınız. .
En azndan tv derdim gibi bişiyim yok..
Aile kurma üzerine ailevi dertlerim var .. Çok şükür boş lüzmsuz şeyler değil :D

Back
X