Bu ne şimdi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abartmıyorsunuz, haklısınız, oldukça ciddi bir konu bu. Ben erkeğim, karar verdim böyle olacak! mantığında olduğu aleni ortada. Evlenmeye kalkmadan bir işi olamıyorsa evlenmeye kalkmayacak o halde. Dediğiniz gibi bu işi kurmak için sermaye lazım diye mi benimle evleniyorsun derim ben de olsam. Ayrıca düğün takıları dinen de yasal olarak da kadınındır. Öyle "şu kadarını benimkiler taktı, ben bunu alır istediğimi yaparım" gibi bir yaklaşım o evliliğin nasıl olacağına dair kırmızı bir uyarı sinyali gibi! İyi değerlendirip iyi düşünün derim

Adamın eline o kadar para nasıl geçecek? Evlenince... eee adam gayet açık sözlü. Sizin üzerinizden hayallerine Oynayacak Ama hem pandemiyi unutuyor hem de Market işinin yaşlısını. Oturduğum ilçede A101, Bim gibi marketler çoğalınca Makro şube kapattı bundan kaç sene önce. Allah ona akıl fikir versin

Ziynet kadına süs olarak kullansın diye takılıyor kocayı mal mülk sahibi yapmak için değil .

Kızlar merhaba
Sorunum nişanlımla. Gerçekten nişanı atma aşamasına geldim az kaldı. Nişanlımla tel de konuşuyoduk. Planlar kuruyormuş kendisi. Ne planı dedim. İş planı dedi. neymiş ben onay vermişim gibi plan yapmış. Planda şu: düğünde takılan altınları bozdurcakmışız , arabayı satacakmışız bide üstüne kredi çekecekmişi iş kurcakmışız market açacakmış. Yaşadığı yerde yerel market çokmuş iyi tutuyormuş filan filan. Zengin olacakmışız. Artık başkasının yanında çalışmak istemiyorum dedi. Biz daha önce zaten bunu konuşmuştuk. Düğünde takılacak altınlardan 1 2 sene sonra ev alacaz dedik.ortak plan bu idi. Ben de onay vermiyorum dedim o altınlar ile ev alcaz dedim. Ev zaten iş tutarsa alırmışız bilezikleri de alırmış yine. Kabul etmiyorum dedim direttim tamam tamam deyip geçiştirdi. Yani resmen geçiştirdi. Anladım.
bi de şunu dedi. Bizimkilerin taktığı altınları satarız dedi.yani onunkiler. Kendimi çok kötü hissettim yani benim ailemin parası demeye getirdi. Arabada onların annesinin üzerine. Evlenince bu konu gündeme gelecek benim midem bulandı gerçekten sinir oldum kapadım teli. Daha fazla konuşmak istemedim. Kendimi iş kurması için araç gibi hissettim.sanki bu yüzden evleniyormuş gibi.gerçekten nişanı atmayı düşünüyorum.ben mi abartıyorum sizce??
Güvenilmez, kaç kaç..

Kızlar merhaba
Sorunum nişanlımla. Gerçekten nişanı atma aşamasına geldim az kaldı. Nişanlımla tel de konuşuyoduk. Planlar kuruyormuş kendisi. Ne planı dedim. İş planı dedi. neymiş ben onay vermişim gibi plan yapmış. Planda şu: düğünde takılan altınları bozdurcakmışız , arabayı satacakmışız bide üstüne kredi çekecekmişi iş kurcakmışız market açacakmış. Yaşadığı yerde yerel market çokmuş iyi tutuyormuş filan filan. Zengin olacakmışız. Artık başkasının yanında çalışmak istemiyorum dedi. Biz daha önce zaten bunu konuşmuştuk. Düğünde takılacak altınlardan 1 2 sene sonra ev alacaz dedik.ortak plan bu idi. Ben de onay vermiyorum dedim o altınlar ile ev alcaz dedim. Ev zaten iş tutarsa alırmışız bilezikleri de alırmış yine. Kabul etmiyorum dedim direttim tamam tamam deyip geçiştirdi. Yani resmen geçiştirdi. Anladım.
bi de şunu dedi. Bizimkilerin taktığı altınları satarız dedi.yani onunkiler. Kendimi çok kötü hissettim yani benim ailemin parası demeye getirdi. Arabada onların annesinin üzerine. Evlenince bu konu gündeme gelecek benim midem bulandı gerçekten sinir oldum kapadım teli. Daha fazla konuşmak istemedim. Kendimi iş kurması için araç gibi hissettim.sanki bu yüzden evleniyormuş gibi.gerçekten nişanı atmayı düşünüyorum.ben mi abartıyorum sizce??
Bence tek sebebiniz bu değildir, bu bardağı taşıran damladır. İyi düşünün, atmak istiyorsanız atın nişanı, boşanmak nişan atmaktan çok daha zor

Kızlar merhaba
Son cumlendeki gibi düşünüyorum bende. Bismillah bir evlen hele bı takı takılsın bakayım🤦🏻‍♀️ ayrıca zengin olmak istiyorsa marketçilik ye para yok emlakcilik yapsın ciddi para kaldirir

Evet resmen geçiştirdi ben kabul etmeyince bizimkilerin taktığı altınlar 140 bin eder. Arabayı satarız üstüne kredi çekeriz diyo. Benim ailemde takacak. Durum şu hani sanki biz değil ben. Benim ailem benim ailemin taktıkları. Sinir oldum
Kendinizi kurmayın.. Erkeklerin çoğu illa ki bir esnaf olma çabasına girer ve bol bol hayal kurar.. O da hayallerini sizinle paylaşmış o kadar.

Tabi ki birikiminizi ev alarak değerlendirmelisiniz. Tapu da ortak olursa çok iyi olur.

Hiç kavga edip tadınızı kaçırmayın. Sadece net olun.. Şimdiden istediğiniz semtlerde ev fiyatlarına bakın siz de hayallerinizden, isteklerinizden bahsedin. Yani yavaş yavaş işleyin.. Göreceksiniz ki fikirleri değişecek o da size uyum sağlayacak. Ama kavga etmeden tatlı tatlı yapın.

Evet resmen geçiştirdi ben kabul etmeyince bizimkilerin taktığı altınlar 140 bin eder. Arabayı satarız üstüne kredi çekeriz diyo. Benim ailemde takacak. Durum şu hani sanki biz değil ben. Benim ailem benim ailemin taktıkları. Sinir oldum
Aile olmayi beceremeyecek bir tipe benziyor.

Yaşadığı yerde yerel marketler işi tutturmuşsa, insanlar o marketlerden alışveriş yapmaya devam ederler zaten. Zincir marketler sürekli yeni şube açıyor. Bence market işine girmek riskli, zaten ekonomi felaket durumda, vergiler, zamlar.. Hiç bulaşmayın derim. Ailesinin taktığı altınlar sizin altınlarınız değil mi zaten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X