- 12 Ekim 2008
- 7.030
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.142
- 773
At nisani kurtulsun adam senden. Hayati boyunca onu baskilayacak bir kadinla olacagina hayallerine yonelsin.Kızlar merhaba
Sorunum nişanlımla. Gerçekten nişanı atma aşamasına geldim az kaldı. Nişanlımla tel de konuşuyoduk. Planlar kuruyormuş kendisi. Ne planı dedim. İş planı dedi. neymiş ben onay vermişim gibi plan yapmış. Planda şu: düğünde takılan altınları bozdurcakmışız , arabayı satacakmışız bide üstüne kredi çekecekmişi iş kurcakmışız market açacakmış. Yaşadığı yerde yerel market çokmuş iyi tutuyormuş filan filan. Zengin olacakmışız. Artık başkasının yanında çalışmak istemiyorum dedi. Biz daha önce zaten bunu konuşmuştuk. Düğünde takılacak altınlardan 1 2 sene sonra ev alacaz dedik.ortak plan bu idi. Ben de onay vermiyorum dedim o altınlar ile ev alcaz dedim. Ev zaten iş tutarsa alırmışız bilezikleri de alırmış yine. Kabul etmiyorum dedim direttim tamam tamam deyip geçiştirdi. Yani resmen geçiştirdi. Anladım.
bi de şunu dedi. Bizimkilerin taktığı altınları satarız dedi.yani onunkiler. Kendimi çok kötü hissettim yani benim ailemin parası demeye getirdi. Arabada onların annesinin üzerine. Evlenince bu konu gündeme gelecek benim midem bulandı gerçekten sinir oldum kapadım teli. Daha fazla konuşmak istemedim. Kendimi iş kurması için araç gibi hissettim.sanki bu yüzden evleniyormuş gibi.gerçekten nişanı atmayı düşünüyorum.ben mi abartıyorum sizce??
Adam diyor is kurayim, hayatimizi kazanalim. Siz ise parayi bir eve baglamak kafasindasiniz. Biriniz garantici digeriniz risk alan. Hayatiniz boyunca yargilqrsiniz siz bu adami. Tucarette batmak da var cikmak da, bu adam batarsa burnundan getirirsiniz.