- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi eylulkorkmaz
-
bi arkadaş yazmış kemancı vardı o aklıma geldi diye. aynen banada kemancının konusunu okuyorum gibi geldi
bu arada hesabından silip engellemişsin ya, bence çok iyi yapmışsın...zavallı kadın bundan sonra hakir görülmek zorunda kalmayacak senin 'mağdurluğundan' dolayı.....
Beğendiysen sana alayım lafı bir insanı neden rezil eder neden küçük düşürür yada senin sinirini neden bozar ki.
Bende burada bile arkadaşlarım yaptığım birşeyleri beğendiyse canın sağolsun alayım,hediye edeyim yada gel buyur derim.
Ne var yani bunda senin rezil olmandan çok akraban olan bir insan bunu yazmışsa sevinmen lazım en azından alabilecek biri var.Alamayacak durumda ise(hani sen ondan çok daha zenginmişsin ya)kadın yağmasada gürlemiş senin buna sevinmen gerekirken sen gelmiş burada sinir oldum diyorsun.
Sizi ve sizin gibileri anlamak çok zor.
anana laf söylüyorum evet,seni sakinletirip,doğruyu göstereceklerine,seni daha kışkırtmışlar
ne varmış söylenen lafta,beğendiysen alayım
ne şekilde rencide edildin.hem diğer arkadaların kadının malii durumunu ne biliyor ki
sorunun ana kaynağı belli oldu
bouna dememişler,kenarına bak bezini al,anasına bak kızını al diye.
Kemanci55 vardi bir ara forumda. Yengesinden bahsedisi geldi gozumun onune birden. :)
Valla iyi yazdın canım ben yazacaktım sen yazmışsın ağzına sağlık.Kaprisli ukala insnaların hali başka.
En azından kadın şanslı ki kendisi hayatından çıkarmak zorunda kalmamış.Birileri onun hayatından çıkmış ne güzel.Oooof offf gazel düştü bağlara.
böyle olur zaten seyrencim...
allah insanın gönlünü zengin etsin...yoksul olanda öyle bir gönül zenginliği vardır ki...son kuruşunu bile gün gelir sadaka verir...ama zengin olup da bunları dile getirmek..işte bu çok acı...
çokmu begendın elbseyı alayım sana yazmıs.
bı gulen suratfelan olsa bende gulen surat koyarım
ama ters sekılde yazmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?