bu ne şimdi?

bi arkadaş yazmış kemancı vardı o aklıma geldi diye. aynen banada kemancının konusunu okuyorum gibi geldi

Benim o. Kemancı da yengesinden "bu kız fakir. düğününü her şeyini benim ailem yaptı. O benim gözümde yalnızca bir cariye" diye bahsediyordu ya. :))

Bu konu sahibesi hanfendi de "yanlış anlaşılmasın ama benim kıyafete verdiğim parayla geçiniyorlar, ben de zaten eski kıyafetlerimi veririm birilerine" dedi. Çok benzer geldi bu yönleriyle. :):)

bu arada hesabından silip engellemişsin ya, bence çok iyi yapmışsın...zavallı kadın bundan sonra hakir görülmek zorunda kalmayacak senin 'mağdurluğundan' dolayı.....

Beğendiysen sana alayım lafı bir insanı neden rezil eder neden küçük düşürür yada senin sinirini neden bozar ki.
Bende burada bile arkadaşlarım yaptığım birşeyleri beğendiyse canın sağolsun alayım,hediye edeyim yada gel buyur derim.
Ne var yani bunda senin rezil olmandan çok akraban olan bir insan bunu yazmışsa sevinmen lazım en azından alabilecek biri var.Alamayacak durumda ise(hani sen ondan çok daha zenginmişsin ya)kadın yağmasada gürlemiş senin buna sevinmen gerekirken sen gelmiş burada sinir oldum diyorsun.
Sizi ve sizin gibileri anlamak çok zor.

bu arada hesabından silip engellemişsin ya, bence çok iyi yapmışsın...zavallı kadın bundan sonra hakir görülmek zorunda kalmayacak senin 'mağdurluğundan' dolayı.....

Valla iyi yazdın canım ben yazacaktım sen yazmışsın ağzına sağlık.Kaprisli ukala insnaların hali başka.
En azından kadın şanslı ki kendisi hayatından çıkarmak zorunda kalmamış.Birileri onun hayatından çıkmış ne güzel.Oooof offf gazel düştü bağlara.

böyle olur zaten seyrencim...
allah insanın gönlünü zengin etsin...yoksul olanda öyle bir gönül zenginliği vardır ki...son kuruşunu bile gün gelir sadaka verir...ama zengin olup da bunları dile getirmek..işte bu çok acı...

sorunun ana kaynağı belli oldu

bouna dememişler,kenarına bak bezini al,anasına bak kızını al diye.

Kemanci55 vardi bir ara forumda. Yengesinden bahsedisi geldi gozumun onune birden. :)

Fndkfndk ve egem abla aynen katiliyorum

o kadın burayı farzet okudu diyelim...nekadar yıkılmıştır bi düşünsene...
konu sahibinin kullandığı telaffuzlara bak...nekadar acımasız ya...ben onun geçindiği parayı kıyafete veriyorum falan...yazık...
insanın içiniz ezici cümleler bunlar...konu sahibi çok büyük yanlıştasın haberin ola...

Benim yorum yapmama gerek kalmamış herkesin yorumuna katıldım:)Konu sahibi yaşın küçük belli bu kadar insan sana tepki gösterdi vardır bir bildikleri deyip birazcık empati yapabilirsin.

Haklısın hayatım,yaşı gereği belki arkadaşlarından daha laubali vıcık vıcık mesajlar bekliyordu.Hala düşünüyorum bu mesajın altında ne gibi bir art niyet olabilir anlayabilmiş değilim.İnsanlar bu kadar kompleksli olmak zorundamı ki.:26:

aman Allahım ne kadar kötü niyetlisiniz..
Ne var ki '' begendıysem ben alayım '' demesınde..
neden rezıl olsun ki boyle bır yazıyla ınsan? ne kadar art nıyetlısınız oyle..
Vallahı sızın gb ınsanlar yuzunden şaka yapsada suclu duruma dusmustur kadın yazık

çok gereksiz bi konu... ama insan okuyunca sonunu getiriyor. yazmaktan da alamıyo kendini...
sen zaten yazmışsın kadın diye demekki büyük netlede alası yokmuş gülen suratı nasıl bulsun yapsın hayret bişeysin....

demekki nete girip bunu görünce bişeyler yazayım demiş. bizim kendi aramızda konuştuğumuz şeyler bunlar amaann çok mu beğendin alayım sana herkez bu cümleleri muhakkak kurmuştur.hiç bir zamanda kimse kendini ezik fakir hissetmemiştir bu cümlelere maruz kaldığı için. sana kibirinden bu laf dokunmuş. kadının fakirliği nete girip bunu yazacak kadar seni tahrik etmiş. bozulsan bile altına aa ayşe yada fatma abla ismi her neyse valla ne iyi olur çok beğendim alsan giyerdim diyip gülücük atardım. Ama kibirli insanlar bunu yapamaz yaşın küçük ailende yanlış umarım burdaki yazan ablalarını okuyup biraz düzeltirsin kendini.
Allahu teala yardımcın olsun iyi halle hallendirsin.

böyle orda burda, gördüğü kıyafetlern altına benim olmalı yazanlara öyle çok şey yazmak istiyorum ki....

benim yerime yapam biri çıkmış tebrik etmek istedim ...

kaç yaşındasın bilmiyorum ama ( en fazla 20 li yaşların başı diye düşündüm) başka şeyleri hırs yapıp paylaş bence...

çok sert tepki vermişsiniz. neden bu kadar büyüttüğünüzü anlamadım.
sizi rencide etmek isteseydi, çok daha başka şeyler de yazabilirdi. kötü bir şey de yazmamış ki.
o kişiyi küçümsediğinizden herhalde, yazdığına bozuldunuz ama çok gereksiz bir tepki vermişsiniz.

kiz benim minnak kizimi hatirlattin simdi dun iki gozu iki cesme aglaya aglaya indi servisden allahim babasiyla don paca indik asagiya birsey oldu sandik icini cekmekden anlatamiyorda vallahi elim ayagima dolasti o derece yavrum sakinles oyle anlat dedik babasiyla zar zor susturduk aglamasinin sebebine bakin arkadasi annesine anne c.... cok zayif ben niye kiloluyum demis anneside onlar ailecek zayif genetikleri zayif annesi babasi kardesleride zayif sende bana benziyorsun annen iri yapili kilolu sende oylesin demis kizda bunu servisde herkese soylemis genetic yapinin ne oldugunu bilmeyen cocugum annem babam kardeslerim hasta degil kadin hastalikli bunlar diye iftira atiyor zannetmis allahim bide anlattim yok bir itiraz sen iyi dusunuyorsun kadin bizi kotulemis rezil oldum herkese diye heee kadin kotulemis desem yarin kavga cikaricak 2 saatde sen elalemi tutuyonda beni kollamiyon diye agladi neyse tatliya bagladik bebegimle seninkide bu hesap olmus

Kadincagiz espri yapmis ne var?
Hem ailecek iyi bilirdik dedigin insanin bir lafinda art niyet arayip hemen kopurmek niye? Ben iyi bildigim biri ne yaparsa yapsin altinda art niyet arayamam, ben yanlis anlamisim derim en fazla. Bu ladar asip kesecek bir laf degil, "x abla, alsan cok makbule gecerdi valla" diyip esprisine karsilik verebilirdin, kimseye rezil filan olmuslugun da yok. Esas kadina oyle sert bir tepki verince biraz rezil ettin kendini kadina karsi.

Ben olsam bir mesaj daha atar "x, dun bazi sebeplerden sinirli bir gunumdeydim, dedigini anlayamamisim, durduk yere alinmisim, kirdiysam ozur dilerim" filan derdim. zira abartmissin.

çokmu begendın elbseyı alayım sana yazmıs.
bı gulen suratfelan olsa bende gulen surat koyarım
ama ters sekılde yazmıs

sizin hayatınız iconlardanmı ibaret ? yada maddiyattanmı ibaret eski konunuzdada maddiyattan bahsetmişsiniz.aman icon koyıyımde şimdi banada kızma

insanlar nelerle uğraşıp, neleri sorun ediyorlar
Allah dert verip derman aratmasın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…