Vallahi olay bundan ibaret ne esini gordum ne adam beni gordu..hani bir kere selamlasma olmadi desem benden gicik aldi oda yok... tuhaffHarbiden de nedir yani? Saçma olmuş...
Eşiyle sorun yaşamaya başladığında senin gölgene muhtaç kalırVallahi olay bundan ibaret ne esini gordum ne adam beni gordu..hani bir kere selamlasma olmadi desem benden gicik aldi oda yok... tuhaff
Merhaba kizlar..
Fazla uzatmdan basliyim anlatmaya
.. univ zamaninda n tanistigim bir arkadasim var beraber cok guzel dostlugumuz oldu yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi en derin sirlarini bile bilirdim.. kendisi kapali bir bayan bende acik bir bayanım o zamanlar bir iliskim vardi suan o sevdicegimle evliyim.. bunu sunun icin soyledim unv. Bittikten sonra kendiside birisi ile tanisti adam cok muhafazakar saygim var.. ama bir kere bile yuz yuze gormedim eşini.. birgun bana esim seninle gorusmemi istemiyor dedi neden dedim bilmiyorum dedi bende hic uzatmadim o kadar hakkimiz gecmis birbirimize bu mudur? yani!!.. peki saygi duyuyorum dedim kapattim teli... yani simdi bu nedirr..
Iyiligimden baska birsey gormedi neyse sorun degil hakkim helal ama kalbim kirik..Belki bahane buldu senle görusmemek icin
Benle her turlu rahat konusurdu bende onla yani acik oldugun icin esim gorusmemizi istemiyor derdiaçık olduğun için herhalde .Boşver sallama .Kendi kaybeder.
Vhalla insanlarin icini tam bilemezsinIyiligimden baska birsey gormedi neyse sorun degil hakkim helal ama kalbim kirik..
Ayy cok gicik olmuztum o sarkiya herkesin agzindaydi iyi oldu buu..:)Vhalla insanlarin icini tam bilemezsin
Bu arada avatarina koptum
Merhaba kizlar..
.. univ zamaninda n tanistigim bir arkadasim var beraber cok guzel dostlugumuz oldu yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi en derin sirlarini bile bilirdim.. kendisi kapali bir bayan bende acik bir bayanım o zamanlar bir iliskim vardi suan o sevdicegimle evliyim.. bunu sunun icin soyledim unv. Bittikten sonra kendiside birisi ile tanisti adam cok muhafazakar saygim var.. ama bir kere bile yuz yuze gormedim eşini.. birgun bana esim seninle gorusmemi istemiyor dedi neden dedim bilmiyorum dedi bende hic uzatmadim o kadar hakkimiz gecmis birbirimize bu mudur? yani!!.. peki saygi duyuyorum dedim kapattim teli... yani simdi bu nedirr..
Bence hic canını sıkma degmez yani olayın muhafazarlıklada alakali oldugunu dusunmuyorum bende kapalıyım ama acik arkadaslarim var cok sukur acik arkadaslarimda beni kotu seyler yapmaya yonlendirmiyorlar hatta müslümanlığı daha hakkıyla yasiyorlar dersem yeridirMerhaba kizlar..
Benim esimde yasakladigi oluyordu ama ben hic arkataslarimla arami bozamadim acaba büyük sorun yasadi galiba mecbur kaldı ama sana aciklamasi sadece istemiyormu oldu,ben arkatsima aglayarak anlatmistim genede gizli gousuyorduk ben yapamiyom valla birakamiyirdum zoruma gidiyordu simdi kocasi sonucta belki cok üstüne gidyordu ailesi artik bence siz fazla üzülmeyin ama sadece istemiyor deyip uzaklasmasi üzücüMerhaba kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?