• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne simdi..

Arkadaşınızın kendine saygısı hiç yok. eşim böyle bir şey talep etse cevabım açık ve net arkadaşlarımı seçmeye hakkını tanımam.

Arkadaşınızın kendine saygısı hiç yok. eşim böyle bir şey talep etse cevabım açık ve net arkadaşlarımı seçmeye hakkını tanımam.
Aynen oyle kirildim yani.. hic bir aciklama olmadan oyle pat diye o kadarda hakkimiz war birbirmizde.. ki ne esini taniyorum nede o beni tanir...

Bende kapaliyim ve boyle bisey ilk kez duydum.
Acik diye arkdastanmi vazgecilirmis?
Arkdaik demek kapali olmaklami alakali?
Kapali arkdaslarim oldu; sirtimdan bicaklayan.
Acik arkdaslarim oldu; senelerdir can bildigim.
Sacmalik bu yaptigi.

eve de kapatsın karıcığını. hatta kafese kapatsın arada bir içeri fındık fıstık atsın :KK53:

Olabilir, adam muhafazakar diyorsun belki senin eşinle görüşür karısı yani görüşür derken selamlaşır falan anlamında diye sıkıntı yapmıştır. Çünkü o şekilde yaşayan arkadaşlar için haram biliyorsun. belki sen tesettürlü değilsin diye ama bunca yılın hatrına daha usturuplu söyleseymiş keşke arkadaşın yada açıklama yaparak söyleseymiş şu şu sebepten eşim seninle görüşmemi istemiyor deseymiş.

eşi açık arkadaşlarınla görüşme demiş olabilir. olabiliyor böyle zihin fakirleri. arkadaşın da kendine o adamı layık gördüğüne göre kafalar aynı. boş ver. o olmasa da olur, saygısızlık yaptığı. değer vermeye değmez.

Merhaba kizlar..
Fazla uzatmdan basliyim anlatmaya
.. univ zamaninda n tanistigim bir arkadasim var beraber cok guzel dostlugumuz oldu yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi en derin sirlarini bile bilirdim.. kendisi kapali bir bayan bende acik bir bayanım o zamanlar bir iliskim vardi suan o sevdicegimle evliyim.. bunu sunun icin soyledim unv. Bittikten sonra kendiside birisi ile tanisti adam cok muhafazakar saygim var.. ama bir kere bile yuz yuze gormedim eşini.. birgun bana esim seninle gorusmemi istemiyor dedi neden dedim bilmiyorum dedi bende hic uzatmadim o kadar hakkimiz gecmis birbirimize bu mudur? yani!!.. peki saygi duyuyorum dedim kapattim teli... yani simdi bu nedirr..
Kafa yapısına bak arkadaş...Uyuz olurum böylelerine...Çevremde de hep insanların başına gelen bir şey bu...
Neymiş efendim "Sen açıksın,ben kapalıyım,görüşemeyiz biz,çat..." kapansın telefon...
Cahillik,yobazlık böyle bir şey olsa gerek.
Arkadaşınızda gerçek bir arkadaş olsaydı böyle saçma bir duruma bu şekilde yaklaşmazdı.Gece gece sinirlerim zıpladı.

Konunu okudum yazmadan gecemedim insanlarin beyinleri zihniyetleri malesef körelmis örümcek agi tutmus.. Ayni olmasada cok benzer olay basima geldi anlaticam nisanlimin amcasinin oglu ve sözlüsü gezer eglenir ayni ortamlara birlikte girer cikardik hos oldum olasi ikisindende haz etmedim sirf nisanlimin bi parcasi diye dislamayayim diye onlarla ayni ortama girer cikardim ama keyifli vakitler gecirdik sonucta neyse bunlar evlendi kiz acikti kapandi ben acigim ve nisanlimin ailesi sulalesi komple tesetturlu bu arada, bu bana karsi soguk uzak davranmaya basladi en son dun diger amcasinin oglunun nisani vardi o ortamda karsilastik resmen elini uzatti tokalastk meraba dedi sanki ilk defa tanisiyormusuz daha once hic karsilasmamisiz gibi ve gitti daha dune kadar ic ice oldugumuz insan bunu yapan bugun de watsaptan engelledi tamamen anlasilan gorusmek istemiyor ama varsa bir sorun acik olursun acik konusursun vur kac yapmassin durumu izah eder bakarsin yoluna bu tamamen insanliga birlikte gecirilen vakite edilen sohbetlere muhabbetlere saygisizlik baska bir sey degil....

Merhaba kizlar..
.. univ zamaninda n tanistigim bir arkadasim var beraber cok guzel dostlugumuz oldu yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi en derin sirlarini bile bilirdim.. kendisi kapali bir bayan bende acik bir bayanım o zamanlar bir iliskim vardi suan o sevdicegimle evliyim.. bunu sunun icin soyledim unv. Bittikten sonra kendiside birisi ile tanisti adam cok muhafazakar saygim var.. ama bir kere bile yuz yuze gormedim eşini.. birgun bana esim seninle gorusmemi istemiyor dedi neden dedim bilmiyorum dedi bende hic uzatmadim o kadar hakkimiz gecmis birbirimize bu mudur? yani!!.. peki saygi duyuyorum dedim kapattim teli... yani simdi bu nedirr..

.........

Merhaba kizlar..
Buyuk ihtimalle arkadasiniz ozelinizle alakali herseyinizi anlatmış.
Eside sizi o şekilde tanimis.
Şık değil.

Back
X