Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle kirildim yani.. hic bir aciklama olmadan oyle pat diye o kadarda hakkimiz war birbirmizde.. ki ne esini taniyorum nede o beni tanir...Arkadaşınızın kendine saygısı hiç yok. eşim böyle bir şey talep etse cevabım açık ve net arkadaşlarımı seçmeye hakkını tanımam.
Kafa yapısına bak arkadaş...Uyuz olurum böylelerine...Çevremde de hep insanların başına gelen bir şey bu...Merhaba kizlar..
Fazla uzatmdan basliyim anlatmaya
.. univ zamaninda n tanistigim bir arkadasim var beraber cok guzel dostlugumuz oldu yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi en derin sirlarini bile bilirdim.. kendisi kapali bir bayan bende acik bir bayanım o zamanlar bir iliskim vardi suan o sevdicegimle evliyim.. bunu sunun icin soyledim unv. Bittikten sonra kendiside birisi ile tanisti adam cok muhafazakar saygim var.. ama bir kere bile yuz yuze gormedim eşini.. birgun bana esim seninle gorusmemi istemiyor dedi neden dedim bilmiyorum dedi bende hic uzatmadim o kadar hakkimiz gecmis birbirimize bu mudur? yani!!.. peki saygi duyuyorum dedim kapattim teli... yani simdi bu nedirr..
Merhaba kizlar..
.. univ zamaninda n tanistigim bir arkadasim var beraber cok guzel dostlugumuz oldu yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi en derin sirlarini bile bilirdim.. kendisi kapali bir bayan bende acik bir bayanım o zamanlar bir iliskim vardi suan o sevdicegimle evliyim.. bunu sunun icin soyledim unv. Bittikten sonra kendiside birisi ile tanisti adam cok muhafazakar saygim var.. ama bir kere bile yuz yuze gormedim eşini.. birgun bana esim seninle gorusmemi istemiyor dedi neden dedim bilmiyorum dedi bende hic uzatmadim o kadar hakkimiz gecmis birbirimize bu mudur? yani!!.. peki saygi duyuyorum dedim kapattim teli... yani simdi bu nedirr..
Buyuk ihtimalle arkadasiniz ozelinizle alakali herseyinizi anlatmış.Merhaba kizlar..