Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynanalar gelinlere giciklik olsun diye cagirmiyorlar ozel gunlerde ogullariyla birlikte olmak istiyorlar haliyle. bence onlari da anlamak lazim.
kiz annesiyim elhamdullilah :) Ve hep duyuyorum cevremden simdi gelinler kayinvalidelerden kotu diye, inanmazdim. Ama arkadaslar burda bazi seyleri okudukca da onlara hakvermiyor deyilim. Ne bu kayinvalideyle yapilan seyleri hep istemeyerek yapmak anlamis deyilim. Biraz insafli olun. Sizde ilerde kayinvalide olucaksiniz, kiziniz olsun oglunuz olsun.
Tamam kotu olurlar cirkef olurlar, o zaman gorusmek istemezsin de, hepinizinki de mi cirkef yahu ?
Insafli olun biraz, kocalarinizi da bu kadar ezmeyin anacim.
Ben zzaten kötü demiyorumki anneme gidcem deyince oflayan sürekli onlarda yatmamızı isteyen sülaleyi toplayıp bize gelmek isteyen herşeyimize muguf olmak isteyen ben şehir dısındayken evime giren gece yasantımızı anlatmamı ona anlatmamız isteyen ben ona bişi anlatınca tüm sülaleye anlatan görümcelerim desen sürekli laf sokan ogullarının evlenmesini kabullenemeyen hala bizim oglumuz benim evimden için bizim evimiz die bahseden dogum günümde sevgililer gününde gece1 2 de arayıp eee naptınız diyen tüm herseyi rapor vermemizi isteyen sürekli bebek sorupta hamile kalınca düşük tehlikesi olunca arayıp sormayan 5aylıgım hala kusuyorum bi kere içi acımayan ama bi akrabaları 3kere kusmasına ragmen ayyyy yatak döşek yatıyo cok kötü diyen benim cocuguma evinde oda yapıp orda yaşatmayı düşünen alır götürürüm diyen bizim arabamızı bizim arabımızı bir kere gördüm daha diyen ki kendi arabaları var düğünümn sabahı 15kere arayıp aksama yemege cagıran balayımda rahat bırakmayıp günde 5kere arayan oglu Annem die ölen birgün annemlere gitsek ertesi gün annesigile götüren bi adam vs anlatsam. Daha neler neler ve ben bunlara asla ses cıkartmadım artık tepki gösteryrm die suclu olmak istemiyorum ve bugünü sadece kocamla basbasa gecirmek istedim sadece bu((
Gercekten bu ikilemi cokca yasiyorum. Neden kabullenemiyorum diye cokca dusunuyorum. Ama 50 sene onceki yasadikalrini gelipte senin evinda uygulamaya calismalar, oglum cnm gel benim yanimda yasa, bize yakin ev al, hatta gel su evi al demeler. insanlar yaslandikca baska ugraslari kalmayip cocuklarina mi sariyor bunuda dusunmeden edemiyorum.
Oncelikle kv ler gelinleri gelin gibi degilde kiz gibi gormeyemi calismali yoksa bizmi anne gibi gormeliyiz valla bilemiyorum. Iisn icinden cikmak zormus baya :)
Maksat zaten yılbaşı degildi dün annemler geldiler ya bugün illa annesine götürürdü yılbaşına denk gelmiş oldu:)))