bu ne yaaa

ne desem bilemedim..
ama bana göre zaten hayırlı değildi bu iş.
hem adam dönek hem de 2 çocugu varmış.
sen ilk evliliğini yapacaktın sorun olurdu.boşver yoluna bak derim.

senin yaptığın gider benim hoşuma gider mi dedi gerçekten ya 2 çocuk babası adam.böyle adamlara çerez ediyorsunuz kendinizi.ben size söyliim böyle bir yola girmişsiniz ailesine güvendiği için sizinle tanıştırmış.siz gittikten sonra ailesi destek olmayacağını falan söylemiş büyük ihtimal onunda tek başına evliliğin altına girmeye bi yerleri yememiş.bence olan bu.

Adam insanı çıldırtacak cinsten. Hem arada saygı da kalmamış.. Bence aramamaya devam edin.. Neden böyle davrandığı bile belli değil. Bi açıklama yapma gereği de duymamış.

Isin sonu mu kalmis hersey ortada bitmis. Ailesi istememis o da kararini vermis. Seni terk etmis. Bence artik bekleme arkanda durmuyorsa sana iyi bir gelecek veremez.

Ailesiyle tanıştırmış,muhtemelen onlar çok sıcak bakması o da ilk fırsatta yan çizdi siz yolunuza bakın zaten sağlıklı bir insan değilmiş

2 çocuklu adamla evlenmek büyük ve gereksiz bir risk.Böyle bir olayda tahammülsüzlük yapıp ağzını bozman,böyle bir evliliğe de tahammülünün yetmeyeceğini gösterir.

Sizin sanırım aileyle tanışma ile ilgili bir konunuz daha vardı ge.en. Görümcenizin telefon markasıyla dalga geçmesi vs. Bence ailesi doldurmuş ve bu iş pek hayırlı durmuyor. Bence size saygı duyacak biriyle hayatınıza yön verin

daha öncede ailesiyle tanıştıktan sonra değiştiğiyle ilgili konu açtın, şimdide sana saçma sapan çocukça cevaplar vermiş .
boşanmış olduğuna göre ilk evliliğinde üzülmüşsündür, bi kişinin daha seni üzmesine izin verme. o hödükle ilişkini kes

olayı bir hazmetsem

Ayy bu ergen görünümlü uyuz adamla geri donse de nikah masasina oturmayi düşünmüyorsunuz galiba.

ay kusura bakmayın ama çok dangalakmış o nasıl cevap öyle ya
bu işin sonu ne olur diye soracağınıza ayrıldım kurtuldum diye düşünün

Bu işin sonu olmaz bence. Adam sizden vazgeçmiş gibi görünüyor. Ne derseniz tınlamamış, kahvaltı yapacağım demiş. Ailesiyle tanıştıktan sonra fikrini değiştirdiğine göre kendi kendine karar veremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…