bu ne yaaa

Toparlanmaya çalışıyorum canım inşallah toparlanıcam

sen zaten ilk hatayi onunla birlikte olmakla yapmissin, keske biraz daha bekleseydin onun ne mal oldugunu anlayacaktin, yazik ettin kendine.
bir daha da o adamla ne görüs nede konus, sil onu hayatindan

Annesinin ağzına bakiyomuş demek. Bunlari demese bile hayir gelmezdi ondan. Dua et erken göstermiş yüzünü

yanlış anlamayında işin sonu olmuş zaten, adam sanki kafasında bitirmişte sizde vazgeçin diye uyuzluk yapıyor gibi , yani tavırlarını bilmiyorum sadece yazdıklarınıza göre burdan öyle gözüküyor

aa hala bu işin sonunu mu soruyorsunuz adam besbelli umursamış bile ne saygısız biriymiş.ikinizde 2. evliliği olabilir ama senin çocuğun yok o şekilde kabullenmeşsin daha ne.hiç üzülme derim ben inan daha iyisi çıkar karşına.

Şaka mı bu?
30 yaşında adamın yaptığı muhabbete mi yanayım, sizin sonumuz ne olacak deyişinize mi bilemedim.
Sizin hala beklentiniz varmı bu adamdan?
2 çocuğuyla kendini bulunmaz hint kumaşı sanan bu adamla bir gelecek düşünebiliyormusunuz hala? Hemde adam ergen kafasındayken bu denli?
Yolunuza bakın bence.

Kardes sorman hata. Bu adamla evlensen evliligindeki kavdada boyle davranacak. Aramamaya devam et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…