Bu neden oluyor ?

Kahvely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
597
181
53
25
Kızlar selamlar🌸
Benim ex flörtten bir ara bahsetmiştim .Sürekli baktığını / ablamın bu çocugu bana layık görmediğinden bahsetmiştim .Ablam gecen bu çocukla ortak arkadaşımıza onun bana layık olmadığını vs söyledi .Ortak arkadaşımız da ben onunla konuşmuyorum abla ben de dedim aynılarını dedi .Ortak arkadaşımız meğerse onunla görüşüyormuş. Bu lafı gidip çocuğa diyince çocuk ablamı engellemiş 😁Ablam ekli bile değil . Herneyse benim yarın ortak arkadaşımızın olduğu birimde işim var .Ama onunla konuşmak bile istemiyorum.Bir itildim nedenini bilmiyorum.Ex flörtün bakışlarından da soğudum gözüme çirkin geliyor .
Bu normal mi kızlar ? Bana çirkin gelmesi cidden normal mi ?
Hatta onunla ilgili onu hatırlatan hiçbirşey görmek istemiyorum.Onun olduğu ortak ortamlara girmek istemiyorum.En basit örnek ;Nevsehirli/ başladığım diziyi izlemek istemiyorum .İzleyemiyorum

Son düzenleme:
Normal,sevgin bitince gözüne yakışıklı gelmemeye başlamış.
Ama daha iki /üç haftaya kadar böyle değildi. Bir fotoğrafını gördüm normal .Iyy bu ne dedim .Tüm arkadaşlarım şaşırdı .O kadar dua ettin bu nasıl tepki? dediler

Kafada bir kişilik oluşturup onu sevmişsiniz, o kişilik de sizin kafanızdaki ile aynı olmayınca size havalı gelmeyince tiksinmişsiniz. Normal.
Pat diye olunca şaşırdım .Mucize gibi bişey bu .Ona dair hiçbişey görmek istemiyorum.Hatta şey başkasıyla olma fikrini düşününce banane diyorum

Hayırlısı için edıyordun .Pişmab olsun /değerimi anlasın vs diye .Ama birden nasıl böyle oldu bana çözemedim

Pat diye olunca şaşırdım .Mucize gibi bişey bu .Ona dair hiçbişey görmek istemiyorum.Hatta şey başkasıyla olma fikrini düşününce banane diyorum
Demek ki hayırlısı buymuş,ne güzel işte.Boş ver, niye böyle oldum diye düşünme

Back
X