Geçmiş olsun, morluk gibi görünüyor.Ikı hafta önce revizyon oldum ve kulagımdan kıkırdak alındı burnumun üst sırtında böyle bir şey belirginleşti şişlıklerım indikçe ince deriliyim ve sert değil gibi yardımcı olacak varsa sevınırım ama ilk kez benım başıma gelme olasılığı yüksek moralim bozuldu bayaga
Kıkırdak morluk olan yere mi koyuldu canım? Ben de revizyon oldum 2 hafta önce kulak kıkırdagı ileIkı hafta önce revizyon oldum ve kulagımdan kıkırdak alındı burnumun üst sırtında böyle bir şey belirginleşti şişlıklerım indikçe ince deriliyim ve sert değil gibi yardımcı olacak varsa sevınırım ama ilk kez benım başıma gelme olasılığı yüksek moralim bozuldu bayaga
orada ödem gibi bir şey oluşmuş. Sen farkında olmadan darbe almis olabilir vs...geçiçi bir şeye benziyor
Kıkırdak morluk olan yere mi koyuldu canım? Ben de revizyon oldum 2 hafta önce kulak kıkırdagı ile
Canım orda cildinin altındaki dokuların biraz fazla hırpalanmıs belli ki.Ve benim de orda kıkırdagım var. İkinci amelşyatımda koyuldu. Kemer gibi duruyordu. Ama 1 yıldı ufaldı varla yok arası bir sey kaldı. İnce derilisin galiba belli ediyot kendini daha cok yapılan işlemler maalesef. Benim de cildim öyle. Morarma da zaten cildine masaj yaparak daha cok hassaslastırdıgın için artmıstır. Yani kıkırdagının belli olması ince derili olmandan ama küçülüyor mrk etme zamanlaEvet o kısma da koyuldu ve kıkırdak gibi duruyor o kısım morluğa kafamı takmıyırm masaj yaptıkça daha çok artıyor morluk nedense de benı yama yapılmış gibi duran beyaz kısım rahatsız edıyor
Geçmiş olsun, morluk gibi görünüyor.
Canım orda cildinin altındaki dokuların biraz fazla hırpalanmıs belli ki.Ve benim de orda kıkırdagım var. İkinci amelşyatımda koyuldu. Kemer gibi duruyordu. Ama 1 yıldı ufaldı varla yok arası bir sey kaldı. İnce derilisin galiba belli ediyot kendini daha cok yapılan işlemler maalesef. Benim de cildim öyle. Morarma da zaten cildine masaj yaparak daha cok hassaslastırdıgın için artmıstır. Yani kıkırdagının belli olması ince derili olmandan ama küçülüyor mrk etme zamanla
Masaj yaparken parmağınıza hafif krem sürüp yaparsanız bölgeyi tahriş etmemiş olursunuz
Yandan kemer gibi duruyor mu peki ora? Doktorunuz kimdi? İnce derililerde kıkırdak artı fasya kullanılmalı bu tarz işlemler belli olmasın diye size fasya kondu mu? Arnica ve masaj yapsanız geçebilir inşallah geçer her şey gönlünüzce olsun
Kıkırdak morluk olan yere mi koyuldu canım? Ben de revizyon oldum 2 hafta önce kulak kıkırdagı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?